Şimdi Ara

Ankastreden eve internet kablosu nasıl çekilir kabloların türleri nedir ? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öğrenciyiz Türkcell süperonline için başvuru yaptık ttelekom gelip ankastreye iki zil teli gibi turuncu ve beyaz kablo taktı gitti super onlineden aradılar ankastreden eve kablo çekilmesi gerek o yapılmadan gelemeyiz dediler elektrikçi çağırın dediler e bizde öğrenciyiz elektrikçiye para vermeyelim dedik kendimiz bağlantı yapabilirmiyiz hangi tür kablolar gerekir nasıl olur bağlantı yardım ederseniz sevinirim.



  • Cat6 kablo fazlasiyla yetecektir normal dsl telefon kablosu almayin cat6 icinde 4×2 seklinde kivrimli kablolar vardir onlarin kivrimli 1 tanesini ayarin 2 ucu ankstreye baglarsiniz diher ucuna rj11 soket caktirin elektrikciden aldiginizda soleyin onlar yapar zaten.dedigim gibi 1 ucuna sadece aokwt caktirin digerini bos birakain zaten bilirler onu gerisi sizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anteke31

    Cat6 kablo fazlasiyla yetecektir normal dsl telefon kablosu almayin cat6 icinde 4×2 seklinde kivrimli kablolar vardir onlarin kivrimli 1 tanesini ayarin 2 ucu ankstreye baglarsiniz diher ucuna rj11 soket caktirin elektrikciden aldiginizda soleyin onlar yapar zaten.dedigim gibi 1 ucuna sadece aokwt caktirin digerini bos birakain zaten bilirler onu gerisi sizde.

    Teşekkürler hocam aokwt dediğiniz nedir?
  • Olay basit modem ile ankadtre arasındaki mesafeyi hesaplayın sonra fidin bi elektrikçiden kablo alın ve bağlayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanlim43

    Arkadaşlar öğrenciyiz Türkcell süperonline için başvuru yaptık ttelekom gelip ankastreye iki zil teli gibi turuncu ve beyaz kablo taktı gitti super onlineden aradılar ankastreden eve kablo çekilmesi gerek o yapılmadan gelemeyiz dediler elektrikçi çağırın dediler e bizde öğrenciyiz elektrikçiye para vermeyelim dedik kendimiz bağlantı yapabilirmiyiz hangi tür kablolar gerekir nasıl olur bağlantı yardım ederseniz sevinirim.

    Eğer mesafe kısaysa(<50M) cat5 veya cat6 ya falan gerek yok normal telefon kablosu alıp uçlarını aşağıdaki kabloyla birleştirip diğer ucuna da jak çakıp modeme takmanız yeterli olacaktır. Ama kabloyu nereden geçirirsiniz o sizin yaratıcılığınıza kalmış :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.