Şimdi Ara

Ankarada karbüratör ustası Beycan Şahin ile tanıştım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1992 model suzuki swift aracım var yeni aldım alalı beri ayar için götürmek istiyordum forumlardan bulduğum beycan usta ile tanışmak dün nasip oldu dün saat 18:00 gibi aracımı götürdüm niyetim aracı bırakmak hafta içi almaktı ama beycan usta sağolsun sökelim saat sekiz buçuk gibi biter dedi tamam dedim kapış devresinin arızalı olduğunu söyledi parçayı dükkanındaki çıkma parçalardan yeniden yaptı ve karbüratörü çalışır hale getirdi lpg hortumunu değiştirdi ve gaz ayarıda yaptı şimdi aracım saat gibi oldu karbüratörle ilgili sorunlarınızda beycan ustayı tavsiye ederim böyle insanlar kaldımı dedim kendi kendime çok hoşgörülü ve işini bilen birisi sağolsun. Adresi: ivedik osb 88 oto sanayi 1. bölge 752. sk. No:16 Ankara

    Herkese iyi forumlar.



  • Suzukiden anlayan usta bulmak zordur.Ayarını yapabilecek kadar bile usta bulmak zordur.BEnde ostimde karbüratörcü nejdeti öneririm.
  • Beycan Usta ya ben de gittim. Şiddetle tavsiye ederim. Çok iyi bir usta, işini iyi yapıyor ve yaptığı işin de arkasında duruyor. Dürüst çalışıyor, takdir ettim gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.