Şimdi Ara

Ankara * Patili Dostlar Ücretli Egzersiz ( Fiyatlar Düzenlendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Bildiğiniz üzere öğrencilerin en çok sevdiği aylar başlıyor. Okullar bitiyor, eğlence başlıyor.
    Bende bu sebepten dolayı Ankara'da harçlıklarımı çıkarmak için bir yol buldum, ama tutar mı tutmaz mı ne yazık ki bilmiyorum, ama anlatayım.

    Ankara'da ücretli köpek gezdiriyorum. Peki bu işi yapmamın sebebi nedir?
    Gelin açıklayayım;

    Avrupa ve gelişmiş bazı metropollerde yıllardır bir meslek olan ve sektöre dönüşen “köpek gezdirme” işi, zamansızlık sorununun her geçen büyüdüğü Türkiye’de de, özellikle İstanbul ve bazı büyük kentlerde yaygınlaşmaya başladı.Sabah ve akşam birer saat 10 köpeği gezdiren bir kişinin ayda 5 bin lira kazanabildiği sektörde köpeği 1 saat gezdirmenin bedeli, 15 lirayı buluyor.GELİŞMİŞ kentlerde köpek gezdirmenin bir meslek olduğunu az çok çoğu köpek sahibi biliyor.

    Bu işin amacı nedir?

    Benim bu işi yapmaya çalışmamın nedenleri o kadar fazla ki anlatmaya başlayayım.Öncelikle biraz basit olacak, çoğu kişi konuya böyle başlar ama benim amacım o değil bilmenizi isterim. Köpekleri sevdiğim, kendi golden retviever cinsi köpeğimin masrafları (Mama,Ödül Bisküvileri,Veteriner işlemleri), Kendi harçlığımı çıkartmak için yapabileceğim bir iş diye düşündüm.

    Ankara'da üniversite öğrencilerinin çoğu köpek gezdirirken çekiştire çekiştire, acelesi varmış gibi baştan sağma bir şekilde yapmaktadır, kötülemek istemiyorum ama ne yazık ki bu böyle. Ben çevremdeki yaklaşık 7-8 köpeğe sahip yanında yürümeyi tam anlamıyla öğretemesemde başarılı oldum. Ve köpeğinizi gezdirirken bilmeyen köpekler için yürümeyi öğretmeye çalışıp, hemde egzersizlerini yapmalarına yardımcı oluyorum..

    Bu iş için ücretlerim makul seviyede diye düşünüyorum.

    30 Dakika Köpek Egzersizi ; 5 TL ( Köpeğin bulunduğu semte göre fiyat değişiklik gösterebilir.)
    1 Saatlik Köpek Egzersizi ; 10 TL ( Köpeğin bulunduğu semte göre fiyat değişiklik gösterebilir.Ayrıca Ankara'da bu işi yapanlar saatlik ücrete 15 TL - 25 TL Arasında fiyat biçmektedir.)

    İLETİŞİM ;

    Mail; scinelyxp@gmail.com
    Telefon numarası; Mail atarak öğrenebilirsiniz.
    NOT ; 16 Yaşındayım, kendime ait 1,5 yaşında golden retviever cinsi bir köpeğim var.







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.