Şimdi Ara

Ankara Maltepe pazarında dikkatli olun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bunu ben mi açmışım o zaman hayırlı olsun bana...
  • ankara maltepe pazarına sadece fiyatların ne durumda olduğunu öğrenmek ve yeni çıkan telefonları görmek için gidiyorum. yıllar önce o pazardan 3210 almıştım zamanında 100 milyon saymıştım. iki sene kullandıktan sonra tekrar pazara gittim 60 milyona elden çıkarmak için. telefonu satarken alıcı içine bakayım dedi. vidayla açtığında tuş takımının yarısının yanık olduğunu gördü. resmen yanık izleri duruyordu. zar zor 10 milyon aldım adamdan. diyeceğim, temiz diye satılan telefonlar aslında cilalı olabilir, 0 diye satılanlar kullanılıp 0lanmış olabilir, kaçak denilen telefonlar çalıntı olabilir.
    bizim kastamonulular çok yardımsevermiş, yöreyi bilmeyenler için tabela yazmışlar
    Daş düşebilü, Ayu çıkabilü diye.
    aman dikkat, maltepede herşey olabilü..
  • aman diyim, oradan uzak durun. bir arkadaşın da yazdığı gibi anca ufak tefek şeyler alınır ordan: cd, pil, çorap, çamaşır gibi.
  • ben k700i yi oradan aldım,hiç bir sorunu çıkmadı allaha şükür,şarj aleti,kulaklığı,pili ve data kablosu orijinal.
    ama hem yeni telefon,kullanılmışı pek yoktur hem de şans tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 22 Ekim 2004, 1:01:35 >
  • Dikkat ederseniz, kapağı kolayca bulunan Nokia telefonların ikinci eli ya çok yüksek fiyatlı oluyor, ya da hiç bulunmuyor. Çünkü sıfırlama denen olay icat edildi ve ikinci el telefonlar ortadan kalktı.

    İkinci eli satın alırken tutturabildiği ucuz bir fiyata satın alıp, versiyon yükleyip, bir de yeni kapak uydurup, sıfır diye satıyorlar. Eğer önceden sorup anlaşmazsan ve iyi anlamıyorsan; bataryayı, şarj aletini, kapağı falan yan sanayi veriyorlar.
    Alan kişi de herkesin söylediğinden 10 milyon ucuza bulduğunu düşünüp, kendini karlı sayıyor.

    Bu kadarcık kazık yiyen kendini şanslı saymalı. Bir de telefonun içi açılmış, çok kötü bir işçilikle tamir görmüş olabiliyor. Sonradan, elinde patlayan telefonla dönersen seni tanımıyorlar bile. Parayı bir kez cebine attıktan sonra, seni tanıması için neden kalmıyor zaten. Tüketici haklarını baştan gözden çıkarmış oluyorsun, onlardan alışveriş yaparken.

    Yüzlerine baksan, sahtekar ifadeli, at hırsızı görünüşlü insanlar görüyorsun. Bir de Ulus tarafında var böyle bir yer ve orası da aynı böyle. Yanılıp da paranızı kaptırmayın sakın.




  • bende 2 sene once t65 aldım ordan sıfır diye ama telefon hafızasındaki rehber baya kabarıktı :)
  • o ne ya van canavarı varmış gibi o şeyler heryerde oluyorki
  • x parayı verip spot sıfır y telefonu almak varken,,, x parayla 2.el y telefonu almanın mantığı var mı? mümkün olduğunca dikkatli olmak lazım
  • evet ya hemde başa telefon+bela satın almanın ne alemi var
  • aklın yolu 1
  • maltepede babam olsun ona bile güvenmem
  • BEN NOKIA 8310 ALMISTIM SIFIR OLARAK TABIKI ACIKTA VERDILER ... 1 PILINI KESINLIKLE DEGISTIRMISLER ORJINALI ALMISLARDI... KULAKLIK ZATEN SAHTE OLDUGU BELLI .. SARJ ALETI dE MUHTAMELEN SAHTEYDI... BELKI TELEFON BILE 2. EL OLABILIRDI SADECE KAPAGINI DEGISTIRDILER BELKI... TELEFON GARANTISIZ TABI... SORUNLAR: TELEFON SUREKLI KENDI KENDINE ACILIP KAPANIYORDU .. TAM MESAJ YAZARKEN KAPANIYOR ACILIYOR TUS KILIDI YAPIYORDU ... BOYLE SORUNLARI VARDI BEN DOGUBANK veya MALTEPE PAZARI GIBI YERLERDEN TELEFON ALACAK ARKADASLARA MUTLAKA DIKKATLI OLUN DERIM. IYICE ARASTIRIN OYLE ALIN ALACAKSANIZDA. BEN SAHSEN ARTIK GARANTISIZ TELEFON ALMAM... GERCEKTEN 150 200 MILYON UCUZ VERIP GARANTISIZ VE 2.EL URUN ALMAK SACMA OLUYOR ILK BAKISTA INSAN 150 200 HATTA 250 MILYON PIYASA FIYATINDAN UCUZA GORUNCE HEYCANLANIP ALIYOR FAKAT BOYLE SONUCLAR ILE KARSILASILABILIYOR...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.