Şimdi Ara

Ankara Liseleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar

    ben şuan konak anadolu'da okuyorum 10. sınıfım 2. dönem ankaraya gitme ihtimalim var sbs puanım 445 ankarada araştırdığım ayrancı anadolu,çankaya anadolu,çankaya milli piyango,dr. binnaz rıdvan ege,hacı ömer tarman,ve emin resulzade liseleri var puanları benimkine oranla aynı veya biraz yüksek simdi bu yazdığım liselerde okuyan veya okumuş olan varsa liseleri hakkında bilgi verebilir mi ? birde 2. dönem geçiş yapılabiliyor değil mi? birde birden fazla okula dilekçe verebilir miyiz yani bu yazdıklarımın hepsine versem 2 tanesi kabul etse bizim 2sinden birini secme gibi bi hakkımız var mı ?



  • Ayrancı anadulu lisesi yeni anadolu lisesi oraya bulaşma çankayada iyi değil.Diğerleri ankaranın gözde anadolu liseleri.Fakat kardeş 450 ksür le bu saydıklarına yerleşemedi söyleyeyim baştan.Diğer soruların hakkında bi fikrim yok okul idaresi en doğru bilgiyi vericektir sana kolay gelsin başarılar
  • RESULZADE mezunuyum.Hocalar sıkar not ortalaman düşük olur fakat çok iyi örenirsin konuları tabi çalıştığın sürece fakat en son puanı 470 küsürlerde kaldı hatırladıgım kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.