Şimdi Ara

Ankara Kiralık Kepçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnşaat ,Bina Yıkım , Hafriyat ve İş makinaları kiralama alanında çözüm sağlayarak her zaman müşterilerimize hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunar.Mini Ekskavatör Mini ekskavatör dar yerler ve büyük iş makinalarının çalışamayacağı, el ile yapılması gereken işler için üretilmiş bir iş makinasıdır. Ankara Kiralık kepçe her zaman olduğu gibi teknolojiyi yakından takip ederek sektörde öncü olmaya devam ediyor... Havalı kompresörler ile fore kazık,beton kırımı, bina içleri, sondaj temizliği gibi yerlerde çalışmayı sağlar Sürekli değişen ve gelişen teknoloji ile birlikte el işçiliğini ortadan kaldıran ve maliyetleri düşüren mini ekskavatör ve referanslarımız ile kendini piyasada kanıtlamış 30 yıllık hafriyat & yıkım işleri tecrübemiz ile Ankara Kiralık Kepçe Dar alanlarda üstün çalışma performansı ve tecrübeli operetörlerimizle hizmet vermekteyiz EKSKAVATÖR Saatlik, günlük, haftalık ve aylık işlerde 2-20 ton arası ekskavatör çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz BEKO LODER Fonksiyonel ön ve arka kovaları ile her türlü çalışma alanlarında ve işlerde hizmet vermekteyiz KAMYON İnşaat yıkıntı atığı Hafriyat Nakliyat ve çöplerinizi moloz taşımaya uygun araç seçeneklerimizle kamyon ve kamyonetlerimizle hizmetinizdeyiz Kepçelerin bir diğer telaffuz şekli JCB'dir. Bunun Türkçe'deki karşılığı "cisibi"dir. Yani aslında kiralık JCB, kiralıokay kepçe olarak tabir edilen terimlerin hepsi aynı şeyi ifade etmektedir. Türkiye'de en çgood enough ihtiyaç duyulan ve en çok kiralanan iş makinalarından bir tanesi kepçedir. Kiralık kepçeler hafriyat, moloz gibi her türlü yükleme işlerinde kullanılmaktadır. Ancak JCB, yani kepçelerin tek kullanım amacı yükleme değildir. Aynı iş makinaları kırıcı, kazıyıcı ve forklift gibi indirme bindirme amaçlı olarak da kullanılabilmektedir. Yani bazı JCB türleri çgood enough fonksiyonlu olabilirler. Bunlar beton ve asfalt gibi sert nesneleri okayırmak, inşaat temeli kazmak ve çıkan toprağı yüklemek amacıyla kullanılabilirler. Saatlik, Günlük, Haftalık olarak ihtiyaca uygun kepçelerimizi site tahsis ediyoruz. Bize Telefonlarımızdan ve iletişim sayfamızdan ulaşarak kepçe taleplerinde bulunabilirsiniz.

    Ankarada Kiralık Kepçe


    Kepçe Durağı Kiralık Ankara

    Ankara Kepçe Durağı

    Ankara Kiralık Kepçe

    Kiralık Kepçe Ankara

    Ankarada Kiralık Kepçe

    Loder (Yükleyici): Bu makine tipi yükleme işlerinde kullanılır. Loder, bir traktör ve önde yüklemeyi elde eden kepçe kısmından oluşur. Kepçe kısmı hidrolik sistemlerle hareket ettirilir.

    Bekoloder (Kazıcı-Yükleyici): Bekoloderin loderden farkı, hem de kazıcı özelliğinin olmasıdır. Hem kazıcı hem yükleyicidir. Bir traktör, önde yüklemeyi elde eden kepçe, arkada kazıcı kısmından doğar. Kepçe ve kazıcı kısmı hidrolik sistemlerle hareket ettirilir.

    Ankara Kiralık Kepçe

    Yerkazar: Alt kısım paletli, lastik tekerlekli yada kamyon şasilidir. Üst kısımda tahrik motoru ve kumanda tertibatı bulunur. Makinanın ön kısmında ise kazmayı elde eden mekanizma mevcuttur. Kepçeli, düz kepçeli, ters kepçeli, çeneli, draglin kovalı şeklinde çeşitleri vardır. Paletli yada lastik tekerleklidir. Paletli çeşitleri lastikliye nazaran daha kuvvetlidir. Lastik tekerlekli ekskavatörler ise daha hareketlidir. öteki türlerde olduğu şeklinde, kazıcı levhanın alt kısmında aşındıkca değiştirilebilen bir bıçak bulunur. Kendi bulunmuş olduğu düzeyin altında yada üzerinde iş yapabilen elastik bir iş makinasıdır.

    Dozer: Bir traktör ve önüne kaldırılıp indirilebilir şekilde monte edilmiş bir kazıcı levhadan doğar. Yürüyerek yüzeysel kazı oluşturmaya yarayan bir ekskavatör tipidir. Tırtıllı yada lastik tekerlekli yol yapım makinesidir.

    Greyder : Greyderler, genel olarak tesviye işlerinde, yol yapımı ve hendek kazma için kullanılan çok amaçlı makinalardır. Ayrıca uygun bir halde kullanıldıkları takdirde, tesviye ve bombelik verme, karıştırma ve yayma, malzemeyi yana yığma işleriyle beraber hafif kazıma işlerinde de kullanılırlar. Ön kısım, arka kısım, şasi ve kazıyıcı levhadan doğar. Ön kısım iki tekerlekli aks şeklinde olup direksiyon hareketini sağlar. Tahrik motoru ve kumanda mekanizmalar makinanın arkasındadır. Kazıyıcı levha, makinanın ön ve arka kısmını bağlayan şasi üzerine bağlanmıştır. Dozerde olduğu gibi levhanın alt kenarında aşındıkca değiştirilebilen bıçak bulunur ve levha hareketlidir.

    Bu makinalara ilaveten, zemin gevşetme makinaları, zemin sıkıştırmaya yarayan çeşitli tiplerdeki silindirler, vibratörler, tokmaklar, beton hazırlama, karıştırma, iletme, yayma vb. Işlerde kullanılan inşaat makinaları, asfalt sericiler, asfalt frezeleri, tomruk taşıyıcılar, kompaktörler, mikro yükleyiciler de birer iş makinasıdır.

    Mini Kepçe Kiralama – Bobcat kiralama; Ankara ve çevre illerde bina yıkım bina içi yıkım asfalt kesim beton kesim saatlik kepçe kiralama kanal kazıma hafriyat işleri her turlu inşaat işlerinde hizmet vermekteyiz.

    Ülkemizde son yıllarda kentsel dönüşümlerin hızlanması, zelzele riski taşıyan bölgelerde depreme dayanıksız binaların inşa edilmesi ve çağıl şehirleşmeye uymayan kontrolsüz(kaçak) yapılaşmanın artması neticesinde yıkım faaliyetleri ivme kazanmıştır. Bina yıkım, fabrika Yıkım,Okul Yıkım, Otel Yıkım işlerinizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berna-Design -- 21 Haziran 2020; 9:16:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.