Şimdi Ara

Ankara Eryaman Daire Nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,Batıkentte şuanda kirada oturmaktayım,aslında burda ev almak isterdim ama malesef fiyatlar baya bir artmış ki bundan dolayı Eryaman'a yöneldik bütçe 180-190 bin arası 3+1,10 yılı geçmemiş bina da daire almak isterim, asıl soru burdan sonra geliyor, Eryamanı çok bilmemekle beraber nerden ev alsam batıkent semtindeki rahat ortamı bulabilirim(ben,eşim ve kızımla yaşayabileceğimiz),bir kaç mahallede(şeker,yavuz selim ) buldum ama buralar nasıl yerdir bilgi verebilir,yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.



  • eryaman batıkente göre daha oturmuş ve huzurlu bir semt.
    eski ev almak isteseydin 1-2. etapları önerebilirdim. o fiyatlara rahat bulursun.
    Ama görece yeni ev aradığın için ve max 200bin dediğin için şeker mahallesini öneririm.
    yeni kurulan bir mahalle. altyapı sıkıntıları var biraz. ualaşım olarak rahat.
  • Arkadaşlar Etimesgut Bağlıca mahallesi hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden Teşekkürler.
  • Bağlıcada çok ev araştırdım ben. Fiyatlar gereksiz derecede pahalı. Bağlıca yeni gelişen bir bölge, aslında bu söze sinir oluyorum geliştiği falan yok, yeni betonlaşan bir bölge diyelim. Eskişehir yoluna bağlantısı var, çevreyoluna yok. Binaların geneli yeni. %90 çok katlı binalar. Genel olarak düz bir bölge. Başkent Üniversitesi Bağlıcanın bitişiğinde.

    Çayyoluna yakın. Market falan sıkıntısı yok. Yalnız benim dikkatimi çeken, altyapı çalışmalarının sürekli devam etmesi, sokakların falan harabe olması.

    400-500 e ev alınacak yer değil bana göre. 250-300 arası bulunursa değerlendirilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infra_dark kullanıcısına yanıt
    Merhaba, infra_dark@ şeker mahallesinde şeker fabrikasının çalıştığı dönemler koku olduğu gibi duyumlar aldım,koku ne derece etkili oluyor yada oluyormu gerçekten bu konuda bilginiz var mıdır?
  • Arkadaşlar şu konuda bilgisi olan var mıdır 25-30 yıllık binalarda ev almak ne kadar doğrudur?
  • engin_06 kullanıcısına yanıt
    koku var hocam malesef, ama o koku batıkentten fatihe kadar yayılıyor.

    tabi şeker yakın olduğu için daha etkilidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eryaman susuz mahallesi (ata mahallesi) burda ev fiyatları uygun 190000 e falan temiz 5-10 yıllık sitelerde ev bulabilirsin
  • engin_06 kullanıcısına yanıt
    O bölgeden geçerken arabamın klimasını kapatırım, berbat bir koku olur 1 km çaplı alanda. Yaz kış fark etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bağlıca semtini düşünün derim. Sürekli gelişen ve değişen özelliğini hala devam ettiriyor. Özellikle çevre yoluna bağlantı kavşağı, planlanan Ankara Üniversite Hastanesi ve Etimesgut Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçecek olan ve çalışmaları hızla devam eden Mevlana Bulvarı bağlantı yolu ile bir seneye kalmaz yine yatırıcımlarını iki kata yakın sevindirecek bir yer. Çok iyi projeler var https://baglicaburada.com platformundan bu projelerin yerlerine bakıp incelemek mümkün.
  • Alınmaz çünkü keriz peşindeler😡 860 a oturduğum dairenin aynı sitede ki emsallerine 300000 istiyorlar. Enayi miyim ben😂 Öyle duruyor daireler, emlakçılar piyasa düşmesin diye yırtınıyor ama geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Evi aldınız mı hocam ? Benimde bütcem sizin gibi en fazla 190 000 tl . Batıkentten bu fiyatlara eski evlerden alıp içini mi yaptırsam diyorum . Eryaman daha uzak gibi . Aslında Eryamanı da düşünmedim değil . Sizce ne yapmalaıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;Evi aldık,sizi de nasip olur inşaallah,Evi batıkentte(turgut özal mahallesinde) aldık(2017 mart ayında) ama malesef evdeki hesap çarşıya uymaz derler ya 180-190 bin arası ev alalım derken 225 bine 10 yıllık olmakla beraber balkonu ve içi derken (odaları) sadece küçük zaten dört dörtlük ev alayım derseniz 300 bine kadar çıkmanız gerekecek batıkent semti için eksikleri mutlaka olacak, eryaman duyum tavsiye olarak iyi ama çok iyi bilmediğim için riske giremedim batıkentte 4 yıldır oturuyodum aile için iyi bir semt olarak görüyorum bütçeniz elveriyosa batıkentten almanızı tavsiye ederim batıkent emlak piyasası olarak da sürekli değerlenen bir semt.
  • Güle güle oturun arkadaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.