Şimdi Ara

ANKARA Endurocu arkadaşa Özür ve Sitem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün (20:30) akşam maltepe - kızılay istikametinde arabayla yol alırken arkadan gelen motoru farkettim. (Farkettim yazıyorum çünkü sürekli motorculara yol verir onları görürüm) Yol tek şerit olmasına rağmen (yola parkedenler yüzünden tek şerit) sağa yanaşmaya çalıştım geçsin diye ama imkan olmadı geçemedi. Sonra sis farlarını açtı. Zaten yüksek motor, farları çok rahatsız edici, bunun üstüne sisleri de açınca çok daha rahatsız edici oldu. Sokak dönüşü vardı oraya yanaşıp bekledim. Sis farlarının neden açık olduğunu sordum. Farkedilmek için dedi. Ben seni farkettim zaten (ambulans gibi geliyordu zaten) dedim. Ayrıca bende motor sürüyorum, motorlara yol veririm dedim. Motor yüksek dedi. Ayrıca kısalar açık dedi. sonra rahatsız oluyorsan ben önden gideyim sen arkadan gel dedi. Bende elimle buyur işareti yaptım ve gitti.

    Biraz karışık anlatmış olabilirim ama olayın özü şu;
    Eğer tanıyan bilen varsa yanlış tavrımdan dolayı özür dilediğimi iletirse sevinirim.
    ve yine tanıyan varsa (ya da kendisi okursa) farkedilmek için rahatsız etmeye gerek olmadığını söylemek isterim. Şehir içinde enduro'yu farketmemek mümkün değil zaten. Ayrıca benim sorunum sonradan sis farlarını açmandı. Sisleri açana kadar sorun yoktu, ben kabullenmiştim yüksek motor olduğu için farlarının kısa dahi olsa direk göze geldiği için rahatsız ettiğini. Neyse işte bu kadar.

    Herkese güvenli, kurallara uygun ve saygılı sürüşler dilerim.







  • Bence özür dilemenize hiç gerek yok.

    Bakın hepimiz motosiklet kullanıyoruz.Lakin hiç birimiz trafik kanununa uymuyoruz.Tek şeritli yolda motosiklet sürücüleri de tıpkı araç sürücüleri gibi davranmalı.Burada özür dilemesi gereken kişi diğer arkadaş.Fark edilmek için kurallara uyulması gerekiyor.


    Siz ne güzel bilinçli bir davranış sergilemişsiniz darısı bütün sürücülerin başına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.