Şimdi Ara

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren kazası (9 ölü, 86 yaralı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
1
Favori
51.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

    Koskoca devlet kurumlarinin biribirinden haberi yok




    https://twitter.com/sputnik_TR/status/1073089512652328966




  • Türkiye’de herseyden biraz olup hiç bir şeyin tam olmayışına bir örnek. Hiç bir işimizi doğru yapamıyoruz. Malesef... Cumhurbaşkanı umarım çıkıp İngiltere’de 1600 yaşanan bir tren kazasından söz edip fıtrattan bahsetmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Mahkemeler kafan güzelmiş.
    Kim seni başkasının kafasındakilerin bekçisi yaptı acaba?
    Beklediğim bir başka şey de, başına kötü bir şeyler gelmeden akıllanmayacağın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pablosky

    Türkiye’de herseyden biraz olup hiç bir şeyin tam olmayışına bir örnek. Hiç bir işimizi doğru yapamıyoruz. Malesef... Cumhurbaşkanı umarım çıkıp İngiltere’de 1600 yaşanan bir tren kazasından söz edip fıtrattan bahsetmez.
    https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=2U0SXLL_CcjFwQKzkpf4BA&q=ispanya+h%C4%B1zl%C4%B1+tren+kazas%C4%B1&btnK=Google%27da+Ara&oq=ispanya+h%C4%B1z&gs_l=psy-ab.3.0.0i67j0l3j0i22i30l6.843.5070..5740...0.0..0.230.1927.0j9j3....2..0....1..gws-wiz.....0..35i39j0i131j0i10.dWji5IwHCgc

    https://www.youtube.com/watch?v=6HztNDJQsG0

    Arkadaşlar üyeler amacınız ne sizin anlamıyorum biri çıkıp 1600 yılı ingiltere diyor kaza olmasın insanlar ölmesin ve acımız var sizler ne peşindesiniz anlamıyorum hani akp gitse iyi parti gelse chp gelse 5 sene sonra kaza yaşansa ne diyeceğiz akp nin kurduğu sistem yüzünden bu kaza yaşandı deyip mi geçiştireceksiniz.. Bu ispanya da olur almanya da olur Türkiye de olur olmasın ama oluyor bugün ben ölürüm yarın senin başına gelir ne zaman neyin olacağını biliyor muyuz tabi ki ihmal varsa sorumlular hesap sorulmalı sorulacakta bunu kim yapacak ilgili kişiler olay yerinde ve yapacaklar ama biz burada yok o yok bu şu demekle bir şey elde edemeyiz çünkü bizler karar vericiler değiliz yargılayıcılar değiliz bir kendinize gelin.. Hani bakıyorum herkes yazayımda kendimi rahatlatayım hevesinde peki ne oluyor yazıyorsunda ne oluyor adalet yerini mi buluyor, adalet yerini bulur ama buna karar verenler ilgili merciler olur biz burada kuru gürültü yapar gibi tencereden ses geliyor mu diye vurur gibi burada tantana yaparız..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enizam

    Mahkemeler kafan güzelmiş.
    Kim seni başkasının kafasındakilerin bekçisi yaptı acaba?
    Beklediğim bir başka şey de, başına kötü bir şeyler gelmeden akıllanmayacağın.
    Sen inanmıyorsan ben ne yapabilirim ha sen inanmayınca bir şey mi değişiyor hayır o yüzden sen anca kendine gülersin işte bu kadar çaresizlik bir durumunu sen kendini bize göstermiş oluyorsun.. Tam bir komedi örneğisiniz..
  • tristran kullanıcısına yanıt
    Okurken gulmemek elde degil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Ak partisi hayatımıza heyecan katmaya devam ediyor.
    Yakınlarını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
    Daha önceki ihmal ölümleri ile sayıları artıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leandrejose

    Haydarpaşa -kapanmadan önce- hattı varken sık kullanan arkadaşlarım vardı İstanbul-Eskişehir için. Baya rahat diyorlardı.
    Çok kullandım oldukça rahat yolculuklardi. Şu sorumlular bi çıkıp bizim hatamız demedikçe ya da yargı ortaya çıkarmadıkça daha çok görürüz . Artık kişisel araç yada hava yolu ikisi yoksa sanırım seyahat etmem .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi aktroller fetö metö demeye başlamışlar. Bu olayın sorumlusu Ulaştırma Bakanı, ve TCDD Genel Müdürü olmak üzere tüm denetleyicilerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha temmuzda ihmalden tekirdağda gene feci bir tren kazası oldu aydınlandı mı o olay yok.Birde bu kurumlar tamamen bitmiş evet hem soyup soğana çevrilmiş hemde iş bilmezlerle doldurulmuş.Suçlu olanlarda cezalandırılmıyor birde yerli milli bilmem ne diyorlar siz önce elinizdekine bir sahip çıkın ne varsa sattınız olanda devamlı arıza kaza çıkarıyor ölen yaralanan gene vatandaş oluyor.Dedim ya şansa yaşıyoruz şansa.
  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    Benim yerime bu mesajı şikayet eden için kendisine teşekkür ederim, işte adalet böyle sağlanır ve hak böyle aranır.. Herkese kimle nasıl ne şekilde konuşması gerektiğini böyle böyle öğreteceğiz artı insanlara hakaret ettikleri sürece iktidar yüzü göremeyeceklerini de böyle böyle öğrenecek bir kesim günden güne çocuk yapmayarak azalarak popülasyonu daralan o kesim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

    Bu mesaj silindi.
    Bu türkiye sınırları ve dünyada bile en güvenilir ulaşım aracıdır demir yolunu kastediyorum bunda eğer bir olay varsa kesinlikle ihmaldendir peki daha geçen tekirdağda olmuş şimdi ise başkentte bu olayın sorumlusu kim ulaştırma ve tcdd bunlar kamu kurumu e benim emrimde değil ki bu kadar ihmalkarlık varsa kendi doldurduğu adamlar yüzündendir.Olay ihmalkarlık sonucu olmuş tamamen göz göre göre hemde.Tekirdağdaki olayda aynısıydı.
  • bu ülke ölümlerin ülkesidir.kimi trende ,kimi otobüsde bir hiç uğruna ölüp gidiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

    Koskoca devlet kurumlarinin biribirinden haberi yok




    https://twitter.com/sputnik_TR/status/1073089512652328966
    Muz Cumhuriyet eğer devlete işiniz düşerse karşılıklı 2 kamu kurumunun birbirinden bir haber olduğunu görürsünüz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

    Bu mesaj silindi.
    Kardeşim doğru diyorsun insanların hayatını kaybettiği bir gün bunları konuşmak belki yanlış ama. Daha Çorlu daki tren kazasının yaralarını üstümüzden atmadan bir yenisi yaşandı. Bugün konuşmayalım yarın konuşmayalım taki bir başka kaza yaşanana kadar. Biz bunları konuşmadıktan sonra her seferinde başa döneriz. Bulgaristan' da 17 kişinin öldüğü kazada 3 bakan istifa etmiş bakın Bulgaristan' dan bahsediyoruz bizden çok çok gelişmiş bir ülke değil hani. Hee illa bakanların istifa etmesine de gerek yok bu kurumun bir genel müdürü var müdür yardımcıları var.

    İşin özü sizin burda gelip "Siz ne iğrenç pislik zihniyette insanlarsınız ya. Ulan insanlar ölmüş insanlar. Suç onun yada bunun. Yok istifa yok ahhhpartii yaptı yok Allah yabbtı." demeniz bu konuları konuşmayın, hükümeti eleştirmeyin sonrada zaten unutulur gider niyetinden başka bir niyet değildir.




  • Malum tayfa savunmaya başlamış bile

    Ankara'da Yüksek Hızlı Tren kazası (9 ölü, 86 yaralı)
  • Avrupa bizi kıskanıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.