Şimdi Ara

Ankara'da yaşayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. 19 yaşındayım. yarın ankara'da olacağım ancak kalacak yerimiz yok. kız arkadaşım ve beni kabul edebilecek güzellikte bir arkadaş arıyorum. maddi vb herhangi bir beklentimiz yok, sadece birkaç günlüğüne kafamızı sokabileceğimiz bir ev arıyoruz. makarna yaparız, pilav yaparız, bulunduğumuz yeri pis bırakmayız. her türlü kafaya uyum sağlarız. bugün saat 9 da biletimiz var. yardımcı olmak isteyen, lütfen mesaj atsın. numaramı veririm, haberleşiriz. yardımcı olamayacak olanların bile, konuyu yukarıda tutması beni çok sevindirecektir. şimdiden teşekkürler!



  • Hadi sen tek olsan neysede kız arkadaşınla tanımadığın birinin evindemi kalcaksın?zaten kimse ağırlamaz seni boşuna bekleme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tek olsan belki doğal karşılanırdı mutlaka gel kardeşim diyen olurdu da kız arkadaşınla kalabileceğin bi ev olabileceğini sanmıyorum, ev tutmayacak mısınız ? kazandığın yeri söylersen ona göre yakın ve ucuz yer söyleyebilirim belki
  • anarchy violence kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yanlış anlama fakat,kız arkadaşın ile hiç tanımadığın bilmediğin birinin evinde kalınır mı ?Bu memlekette uykuda olan annelerini bıçaklayanlar var,babalarını döverek hastanelik eden oğullar var...Sen iyi niyetli dürüstsündür belki ama...Tanımadığın birine ne sen güvenebilirsin,ne de sana güvenebilirler.Hele ki kız varsa yanında hiç etik olmaz,yakışık almaz.
  • Merhaba. Ananemlerin evi boş anahtarları bizde yan daire hemen, kız kalabilir ama sen kalamazsin anahtarları da veririm yardımcı olmak için ama beraber kalmayı unut :)
    İyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.