Şimdi Ara

Ankara'da güvenilir VW Özel Servis (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
64.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dogus otoya git cok mukemmel bir yer arabana cok titiz bakiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atak audi şaşmaz 5. cad.

    eski doğuş çalışanı a3 'un 100 k bakımını yaptırdım tavsiye ederim.
  • invariant İ kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda yağ eksiltme problemi var, doğuş otoya gitsem bin liranın ğzerinde bir masraf çıkaracaklarından eminim. Çeşitli forumlarda bu servisle ilgili olumlu yorumlar okudum ama benim için her zaman dh forumdaşlarımın önerileridir önemli olan.
    Siz memnun kaldınız mı, işçilik ve parça kalitesi nasıldır? Önerir misiniz?
    Cevabınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 100k bakımını yapıtırdım ayrıca arkadasımın passat'ı için arıza tespiti yaptı. interneten tavsiye üzerine geliyorum demeyi unutmayın.
    iletişimide gayet düzgün birisi.
    tavsiye ederim.
  • Erciyeste erkaya - bosch car service volkswagen Polo 1.6 TDİ arabamın 15.000 bakımını yaptırmıştım. yaklaşık 5.000 km sonra arabamın gösterge ekranında buji kızdırma lambası 80-100 km civarında giderken yanıp sönmeye başladı ve aracı kenara çekip tekrar çalıştırdığımda lamba sönüyordu ve tekrar belli bir süre sonra bu lamba tekrar yanıp sönmeye başlıyordu. Bu lambanın yanıp sönmesi bir çok duruma işaret ediyormuş, uzun uğraş ile internetten bir dolu şey öğrendim neyse sözü çok uzatmadan Erkaya bosch car a götürdüm kablo bağlantısı ile araçta bir hataya rastlayamadılar. ii dedim problem yokmul veya düzelmiş dedimki tekrar yandı ışığım ve bu sefer başka bir volkwagenciye götürdüm aracı meğerse erkaya benim hava filtresini kapağındaki dişine oturtup çevirmeden yerine koymuş ve hava kütle sensörü yeterli havayı veya herneyse bir sıkıntı gördüğünden uyarı veriyormuş. Problemim çözüldü neyseki erkayanın ustalarına bakacak olsaydık partikül filtresini değiştireceklerdi ve alakası bile yoktu. Kısaca erkaya - bosch car service i tavsiye etmem.
    Saygılarımla




  • Yeni Volkswagen Servisi Yakup Ustayı tek geçerim. giden pişman olmaz.
  • Yahya AYDOĞDU ustayı ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar. İlk periyodik bakımını orada yaptırdım. Tanıştık, çok dürüst ve işinin ehli bir insan.
  • Aydoğdu yahya ustaya biz de gittik, arkadaşın arabasının farını düzeltti ve bir hortumun ucunu çıkmacıdan bulduk onu taktı para bile istemedi.! Bu kadar gözü gönlü tok biri vw aracım olsa kesin ona giderim.

    Aydoğanlar vw'den de kasko kapsamında değiştirttiklerimiz oldu. Orası da iyiydi diyebilirim, dikiz aynasının camını sabitlememişlerdi ama hallettiler. ilgililerdi yine de yaptıracaklarımız acildi bu konuda yardımcı oldular sağolsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYDOĞDU VW derim..

    AK vw ye sakın gitme daha hangi araca hangi yağ koyacaklarını bilmiyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 20 Ağustos 2014; 1:20:36 >
  • Yeni Aydoğdu Volkswagen Özel Servisi derim. Gerçekten kibar insanlar. Özellikle fiyat-performans muhteşem. tavsiye ederim. Yahya usta işinin ehli. Yeri Acity arkasında gimata gelmeden sağda (istanbul yolundan girildiğinde)
  • DSG kavramaları kontrol edebiliyor mu Aydoğdu VW? Kavrama değişimine gerek olup olmadığına baktırmak istiyorum.
  • aydoğdu vw tek geçerim. Yahya usta Allah korkusu olan, dürüst bir insan. güvenle arabanızı götürebilirsiniz.
  • 2537 SK eski 9. Skak şaşmaz BMS garage kazim usta var. Ankaranin en iyi ustasidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgs ler icin aydogdu yahya ustayami gitmemiz gerek arkadaslar?yoksa dgs oldugu icin dogusami gidicez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirasiyla Golf4 , Golf 5 ve suan da Golf 6 kullaniyorum. Hepsindede ivedik Osb, yeni volkswagen Yakup Ustaya gidiyorum. Her tip arizayi cozebilcek deneyime sahiptir, fiyatlarida gayet makul. Ihtiyaci olan arkadas varsa cep telefonu paylasabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gimat, Erciyes'te Aydoğdu oto, Yahya Usta'ya giderim. Onun bakmadığı işlerde, Konya yolunda Bosch Pro Car var. Memnunum, şu ana kadar sıkıntı çıkmadı.
  • www.otocase.com sitesinden güvenilir servisler aracılığı ilke fiyat alarak işlem yaptırabilirsiniz. Otocase Ankara özel servisağı olan bir site siz sorunu yazıyorsunuz ustalar bakarak fiyatlandırıyor ve gidip işlem yaptırıyorsunuz. http://www.otocase.com Ali usta veli usta yada Kara sanayi ile muhattap olmuyorsunuz.
     Ankara'da güvenilir VW Özel Servis




  • lcdvscrt kullanıcısına yanıt
    www.otocase.com sitesinden güvenilir servisler aracılığı ilke fiyat alarak işlem yaptırabilirsiniz. Otocase Ankara özel servisağı olan bir site siz sorunu yazıyorsunuz ustalar bakarak fiyatlandırıyor ve gidip işlem yaptırıyorsunuz. http://www.otocase.com Ali usta veli usta yada Kara sanayi ile muhattap olmuyorsunuz.
  • Aydoğdu servise gitmiştim. Memnun kaldım. Bu seferde kontak ile ilgili bir sorunum var. Anahtar, anahtar deliğine hiç girmiyor. Kapılar kilitliymiş gibi davranıyor. Yarın götüreceğim aracı ne diyecek bakalım
  • Araci goturdum. Kontak yuvasi komple bozulmus, usta baska bir yere yonlendirdi, orada hallettiler. Sansima sifiri varmis, vw serviste bu islemi yaptirsaydim, dedigim ucretin 2 katindan fazlasini oderdim.

    Egzozda da sorun oldugunu soyledi ama testini yaptiktan sonra asiri masraf yapmaya gerek yok dedi, bu seni goturur dedi. Baskasi olsa, cebine ekstradan 100-200 lira koymak icin degistirelim abi derdi.

    Ankaraya yokunuz duserse, erciyes is yerleri sitesi, aydogdu servis, yahya ustayi ziyaret edin derim. Daha telefonda sorunun nerede oldugunu soyluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.