Şimdi Ara

Ankara'da Davetiye Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakın zamanda kuzenim evlenecek, çorbada benim de tuzum olsun diye davetiye fiyat araştırması ve balayında gezilecek yer araştırması görevleri bana düştü

    Ankara içinde düğün davetiye fiyatlarını araştırmak için gezeceğim ama Ankamall'deki Koza'nın mağazası hariç hiçbir yeri bilmiyorum 350-360 kadar davetiye bastıracağız inşallah. Belli bir kalite standartında olması önemli. Hani A4 kağıda çıktı almış gibi bir şey olmasın da azıcık kaliteli olsun istiyoruz.

    1. Davetiyeciler nerelerdedir?

    2. Bilginiz varsa ortalama fiyatlarını yazarsanız sevinirim.

    Balayı ile ilgili sorumu cevaplamak isteyen olursa da şu linkte: Balayına Kışın Nerelere Gidilebilir?







  • Önerisi olan?
  • arkadaşım davetiye işlerini gelinlik satan dükkanlarda hem kataloklarını hemde markaları görürsün. İster ordan sipariş eder istersen aklına yatan modeller olursa direk üreticiden kendinde sipariş edebilirsin. Sen atatürk bulvarında and çarşısı ile büyük çarşı var yanyana oralara bir uğra. Çeşit çok ama fiyatta çok ucuzdan pahalıya doğru artıyor.
  • Kardeşim necatibeyde koza davetiye var orada güzel davetiyeler bulabilirsin fiyatda öğrenirsin gidince bide yargıcı ofset var fevzi çakmak 2 de orta 2 deyken orda çalışmıştım iyidir orasıda sahibi tarık abi var gidip sorabilirsin.
  • ulus kazım karabekir oralarda davetiyeciler. 100 adedi 40 tl den başlayıp 400 e kadar gidiyor
  • Sanırım 400 tane yaptırılacak olsa 1600-2000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor?
  • Hocam sizin mesajınızı gördükten sonra gidip ulusu falan gezdim. Bi hacı bayramın ordaki yer biraz yardımcı oldu. Kültür çarşısındakiler hepsi tok satıcı. Müşterinin yüzüne bile bakmıyor. Biraz uzak olmasına rağmen merak edip Web de bulduğum Asrın Matbaası na gittim. Demetevler hastane durağında.
    Ankara'da 7 8 matbaa dan davetiye bastırmak için fiyat aldım. En uygun fiyatı bu matbaadan aldım. Web sitelerinde diğer matbaaların da verdiği liste fiyatları var. Telefon açıp ürün kodunu ve adeti söyleyin ona göre üstüne indirim yapıyorlar. Neredeyse her markanın davetiyesini bulmanız mümkün. Ayrıca liste fiyatları üzerinden bir çok yer indirim yapmamasına rağmen burada indirim almanız mümkün ve yeterli sayıda bastırırsanız baskı ücreti de almıyorlar.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Davetiye en basit kalem gibi görünse de ülkemizde bana davetiye vermediler tribi yüzünden üstünde düşünülmesi gereken bir konudur. Biz orjinal bişey olsun istemiştik. Matbaaları ve birkaç ajansı gezdik. Ajanslar üreticiden alıp haklı olarak üstüne kar koydukları için pahallı geldi. Biz şans eseri Fabrika satış mağazası diye bir yer bulduk. Canset Matbaacılık. Tüm markaların ürünleri olmakla birlikte kişiye özgü üründe çalışıyorlar. Biz öyle bir tasarım yaptırdık. Zaten içeri girince fiyat-fayda dan dolayı içerideki kalabalığı görüyorsunuz. Özgün ve ucuz modeller için Kazım Karabekir Caddesinde Canset Matbaacılık-Dav Ankara'da Davetiye Fiyatları
    e Ankara'da Davetiye Fiyatları
    tiye ye gidebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.