Şimdi Ara

Ankara Çayyolu Bölgesinde Net Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. 13 Temmuz itibari ile taahhütümüz bitecek. 2+2 4 senedir taahhütlü ttnette olduğumuz düşünülünce bu sektörde türeyen mantar net lerden hiçbir haberim olmamıştı. Sizce bu semtte hangi neti tercih etmeliyim ? Şu ana kadar bulduklarım içinde oris, millenicom, netspeed var. Netspeed'i eledim onda Ankara çevresinde paket kaybı vsden bahsedenler var. Millenicomla ilgili de bağlatma vs konusudna çok sıkıntı yaşanmış sanırım. Orisle ilgili pek bir bilgiye erişemedim. Bunun hakkında yorumunuz ne olur ? Başka bir sağlayıcı da tavsiye ederseniz çok mutlu olurum.

    - Online oyun bizim evde sürekli bir şeyler için çağırıldığımızdan oynanmaz. Ping çok da önemli değil açıkcası.
    - Netflix aktif olarak çok kullanıyoruz. TV den babam pc den kardeşimle biz ortak izlediğimiz oluyor akşamları. Ttnet 35 lik paketinde hiçbir sorun yok. 1080p chrome uzantısı kullanıyorum bir de. Maksimum bitrate açıyorum direk sıkıntısız takılmadan izliyorduk.

    Sonrası da nette gezinme ve evdekilerin sosyal medya muhabbetleri. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Edit: Turknet bizde olmuyor. Çünkü bakır kablo altyapısı yokmuş. Adresi aratınca öyle bir hata veriyor. Bina 4 senelik. Sanırım kutuya kadar fiber var. Onda da Turknet kiralamıyor mudur nedir öyle bir şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 8 Temmuz 2019; 11:43:52 >







  • hangi sağlayıcıya karar verdiniz hocam? Ankara Etimesgut merkez için bende araştırma halindeyim de
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Hocam salak gibi bir şey olmaz dedim millenicom seçtik aman diyeyim. Hala interneti taşıyamadılar. Bizde Turknet yok ondan onu seçemedim. Kötünün iyisi olarak onu deneyin. Eğer onda sıkıntı çıkarsa düşünün diğerleri daha da leş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.