Şimdi Ara

Ankara- Ankamall MacFit 12 aylık Fitness Üyeliği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
40.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendinize yakın bir mahalle salonuna gidin ve kayıt olun. Ben de büyük bir salona kayıtlıyım ve yıllardır spor yaparım. Mahalle salonlarında çok çalıştım ve çok arkadaşlık kurdum. Daha nezihtir ve kontrol edilebilir bir sporcu kitlesi vardır. Abuk subuk adam göremezsiniz zira hoca ona müdahele eder. Ama bu tip yerlerde her türlü insan var ve gıcık olduğunuzla kalırsınız. Dediğim gibi ben de üyeyim ama haftada 1 ya da 2 gün gidiyorum geri kalan zamanımda hala mahalle salonumda arkadaşlarımla beraber spor yapıyorum. Zaten vücut geliştiriyorsanız arkadaş gerekir size yoksa ağılık kaldıramazsınız 2 aylık gelişmeyi 3 ayda tamamlarsınız. Küçük salonların artısı yardım için hemen adam bulursunuz yada hocanız yardım eder size. Tabi kararlar kişiye kalmıştır.
  • most life a gelin
  • arkadaşlar ben kolejde oturuyorum. bana yakın bir spor kulübü arıyorum. en yakını renewa gibi geldi giittim görüştüm neredeyse keklik gibi avlanıyordum yapıştılar yakama. bir pazarlama stratejileri aman diyim uzak durun zaten scor almış orayı da. senelik 3000 tl fiyat çekti bana. benden söylemesi. bana nereyi önerirsiniz temiz nezih bir yer olsun istiyorum e tabi ulaşım da kolay olmalı.
  • hakikaten spor kulübü kıtlığı var şu ankarada kimse de bir yer önerememiş. evde yatmaya devam.
  • Ümitköy Arcadiumun yanında Beğendiğin üstüne neo life club diye bir salon açıldı. Çok büyük değil ama küçük bir havuz dahil hemen hemen herşey var. Senelik 2000 TL istiyorlar. Burayı kolluyorum. Daha uygun fiyat bulursam yazılacağım.
  • benim salon ivedik caddesinde dün saat 4de tek başıma çalıştım bizim salondakilerin çoguda oraya geçmiş galiba iyi oldu benim için.ankara'ya dev bir gold gym lazım aslında
  • Kayıt olmayı düşünüyorumda yaş sınırlaması var mı ve hala kalabalık oluyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HazaRd459

    Kayıt olmayı düşünüyorumda yaş sınırlaması var mı ve hala kalabalık oluyor mu?

    16 yaşından büyük olman lazım, akşamları kalabalık oluyor baya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkflow

    quote:

    Orijinalden alıntı: HazaRd459

    Kayıt olmayı düşünüyorumda yaş sınırlaması var mı ve hala kalabalık oluyor mu?

    16 yaşından büyük olman lazım, akşamları kalabalık oluyor baya
    İş çıkışları mı ? Koşu bantları ağırlıklar felan yeterli mi sıra oluyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HazaRd459

    quote:

    Orijinalden alıntı: mkflow

    quote:

    Orijinalden alıntı: HazaRd459

    Kayıt olmayı düşünüyorumda yaş sınırlaması var mı ve hala kalabalık oluyor mu?

    16 yaşından büyük olman lazım, akşamları kalabalık oluyor baya
    İş çıkışları mı ? Koşu bantları ağırlıklar felan yeterli mi sıra oluyor mu ?

    şöyle söyleyim havaya bir iğne at yere düşme olasılığı nerdeyse yok gibi
  • Ben muhtemelen yarın kayıt olup hemen başlamayı düşünüyorum ve yoğun olmaması açısından öğlen 14.00-16.00 arası düşünüyorum . Giden arkadaşlara bir sorum olcak bu havlu , kilit fln içerde satılıyormuş ,fiyatları hakkında bi bilgisi olan var mı ?
  • Uye olmayi dusunenler bana mesaj atarlarsa iyi bir teklif sunabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üyelikle gün içinde 3-4 farklı kişinin girebildiği kulüptür Macfit Ankamall. (Kapıda şifre var. Ben buraya şifremi yazsam tuşlayan herkes girebiliyor.Sadece üstüste 2 saat içinde giriş kabul etmiyor) Bu nedenle tıklım tıklım doludur. Akşam 21:30'da bile bir çok makine istasyon ve ağırlıkta boşluk bulamıyorsunuz. Karın, Isınma, Açma-germe vs. için Bireysel çalışılan alanda her akşam özel ders var. Kenarlarda boşluk bulup yapıyorsunuz. Hadi bu sorun olmuyorda Makineler... Ağırlıklar... Bench ... Ve diğer çalışma sehpaları... Normal bir salonda yaptığınız 40 dk.lık program burada, net 70-80 dk. sürüyor. Ayrıca duşlarda boşluk bulmak sorun oluyor. Dolaplar tip olarakda kullanışlı değil. Gerçi yer bulduğumuza şükrediyoruz.Bay/Bayan ortalaması iyimser gözle %95-%5. Buna rağmen sporla pek alakası olmayan enteresan tiplerde takılıyor buraya.

    Hepmi kötü dersek iyi yanlarıda var. Genel anlamda temiz hijyen bir salon, çalışanlar ilgili ve alakalı. Hocalar işini biliyor. Grup dersleri başarılı.

    Sonuç: Ben grup derslerine takılırım, Kardiyo aletlerinde boşluk bulmak için 10-15 dk oyalanırım, Ağırlık makine benim için önemli değil derseniz; cazip fiyatlarla Mac Fit Ankamall sizi bekliyor.




  • durum hala aynı mı arkadaşlar kayıt olmayı düşünüyorum öğlen 12-3 arası gideceğim sorun yaşar mıyım
  • arkadaşımın üyeliğiyle 1 antreman yaptım orada.dürüst olmak gerekirse üste para verseler gidip orda çalışmam. saat 17:30 gittim leg presse 5-5kg eklemiş bir bayan 10-15 dakika kalkmadı makineden.Armada macfit aynı şekilde gelenlerin büyük kısmının amacının spor olduğunu düşünmüyorum(fiyatlarda uçuk).mahalle salonumun gözünü seveyim. Beast mode takılanlar için uygun değil bu tarz salonlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 20 Haziran 2014; 17:57:42 >
  • Arkadaşlar Ankmall macfit üyeliğini paylaşmak isteyenlerden üyeliğini alabilirim kart skntım olduğundan dolayı
  • Mac-fit Ankamall akıl işi değil. Kapısından girmeniz bile 10 dakika sürebiliyor. Hem giriş hem çıkış için ortak kullanılan iki kapısı var. İçeride çıkacaklar sıra bekliyor, dışarıda girecekler.

    Dolaplar kullanışsız ve sıkışık. Aletler de çeşit çok ama kullanmaya fırsat olmuyor. Grup faaliyetlere katılmak imkansız. Çatısından su damlıyor, "inş. temiz sudur" diye dua ediyorsunuz.

    Hocalar ayrı bir havalı, kapıya kadar gelmeye off puff çeken sporcu! kişiler. Kişisel anlamda sporda başarılılardır elbet ama öyle bir mekanda koç olarak bakıldığında soğuk duruyorlar.

    Kapanış saati 11 fakat 10:40'tan sonra temizlik hizmetlileri salonu basıyor. 2 adım ötendeki havlunu sormadan götürüp bir kenara atıyorlar, suyun keza öyle. Basın gidin diyorlar yani.

    Ter havlusu kullananların oranı 3te1 kadar. Günlük kıyafet ve ayakkabısıyla içeride dolaşanlara her an rastlanabiliyor. Çocuk gezdirmeye gelenler de var.

    Televizyonlarda milli maçımız esnasında Moto-gp izletecek kadar da kendi başına bir yer.

    Her akşam arabayla gider spor yaparım diyenlere de yok birader o iş öyle olmuyor, AVM'ye gir, oraya çık falan çok zor oluyor demek isterim. Sakın yıllık falan diye aldanmayın, 1 ay alıp deneyin.

    Salon akşamları 21:30 gibi gelip 22:30 gibi çıkanlar için sakin sayılır. Onun haricinde oraya takılanların amacı spor yapmak ise ve vakitleri de sınırlıysa bol şans dilerim.




  • hay şansıma tüküreyim. cebime mesaj gelmiş 10 gün önce şimdi fark ettim, Ankyra Emek'te üyeligim vardı iki yıl önce, şimdi kampanya yapmışlar eski üyelere yıllık üyelik 400 lira diye. ve efsane bir yerdir hocaları vs ilgili, duş sauna ayrıntılı vücut analizleri her şey vardı, bugün de kampanyanın son günüymüş, aradım adamları bugün gece 11'de bitiyor diyor kampanya, diyorum ki alın benim başvurumu sabah gelip kaydımı yapayım diyor yok, öyle bi yetkisi yokmuş. bu saatte nası gideyim yenikentte yarım saatte bir geçiyo otobüsler şimdi gitsem 11de oradayım son otobüs 11.40 geri dönemem. anlamıyorum ki bir üye de bir üyedir havadan para niye insiyatif tanımıyosun. bi de kızdı hanımefendi telefonda bi iki hafta önceden arasaymışım olabilirmişmiş.

    özetle, kısmet değilmiş :/
  • Şu anki durumu bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.