Şimdi Ara

Anka ile Meta Günlükleri ve Öğretici Videolar ( 3.Video Eklendi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sabaha karşı da bir video atacaktım fakat yanda deckin resmini çıkartma deck tracker,deck tracker güvenli mi,video edit nasıl yapılır vb. vb. sorularını araştırırken beynim aktı resmen. Halen daha deck tracker kullanmaya değer mi bilmiyorum,şu 3 gün içinde oyun/oyun videosu/youtube kanalı/forum/deckler/deck tracker / video render (2 saat ) / youtube'a video yükleme (3 saat ) vb. şeylerle uğraştım ki hakkaten bir an soğuma bile geldi diyebilirim

    Eğer yapabilirsem 2-3 gün ara ile bir video atmayı düşünüyorum en azından bir süre için çünkü gerçekten zannedildiği kadar zevkli değil aksine çok kaliteli bir iş yapmasanız bile 5-6 saatlik zaman alıyor,hocam sen de ne çabuk caydın diyebilirsiniz ama gecenin bu saatinde aniden kendi kendime ya ben napıyorum dedim gece 3te video çek,renderini yap,youtube'a at sabah 6ya 7ye kadar oturmak demek ki bu arada oyuna girip 2 oyun atmışlığım bile yok. Video çekmek dışında oyuna girip keyfiyle oynayamadım bile maalesef,konudan caymadım ama hergün yapılabilecek birşey de değilmiş gerçekten.2-3 gün video atamayacağım,bekleyen arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Nisan 2016; 3:52:42 >




  • S.P. videosunu izledim şimdi, başarılı olmuş. Winler de ayrı hoş olmuş
  • hocam bence başarılısınız
    tek diyebileceğim hevesiniz kırılmasın çünkü hevesiniz kaçtımı "aman ne uğraşacağım", "canım sıkıldıkça yaparım" modu geliyor o zamanda bir süre sonra bırakıyorsunuz. render süreleri ile ilgili donanım değişmediği sürece yapabilecek bir şey yok fakat anlatırken sıkılıyorum diyorsanız bir arkadaşınızla beraber çekerseniz en azından "kendi kendime konuşuyorum" halinden kurtulursunuz. eminim ki forumda dahil olmak üzere birçok insan anlattıklarınızı keyifle dinleyecektir.
  • zottirik kullanıcısına yanıt
    render olayında haklısınız daha iyi bir bilgisayar gerekiyor.Kendi kendine konuşma olayı ise tam aksine konuşmaya alıştım hatta bazen turnu oynamayıp konuşmaya devam ediyorum ama bazı aksaklıklar yaratabiliyor bazen hızımı alamayıp garip sözcükler söyleyebiliyorum Şuanda bir zoolock videosu çektim 40 dakikalık,şansıma ne zaman video çeksem karşıma fatique warrior,malylock gibi metada zor bulunan deckler geliyor bir türlü secret paladinleri yada zooları bulamıyorum Videonun içinde kaybettiğim 1 oyun var 4-1 gibi bir win yakaladım galiba,kaybettiğim oyunu da kötü kaybettim gerçekten ve edit bilmediğim için atmak istemiyorum ama 40 dakikalık videoya yazık olmasına içim el vermiyor açıkcası. Deck tracker ekledim video programında değişikliğe gittim vb vb. o işler yüzünden kafam bulanınca videoda da biraz agresif konuşmalarım falan olmuş sonradan izleyince fark ettim. Bilmiyorum günlük veya 2 günlük videolar atmak kolay iş değil açıkcası arada kötü videolar da çıkabilir diye düşünüyorum ama atınca da laf yemek istemiyorum açıkcası

    Bu arada gameplay harici videolarımın da olacağını söylemiştim eğitici kısa kısa videolara en yakın zamanda başlayacağım şimdilik gameplay videolarının da yeterince eğitici olduğunu oyuncuların birşeyler kapabileceği noktalar olduğunu düşünüyorum. Sorulara da açığım " Hocam trade almayı beceremiyorum bir video yapsan onun hakkında yada hocam kart takibim sıfır beni bilgilendirir misin ? " gibi sorular gelirse yeni oyunculardan benim de aklımda ne ile ilgili video yapacağım hakkında bir fikir netleşebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Nisan 2016; 21:17:37 >




  • Secret paladin videosu çok iyi ve çok kanser olmuş
  • Sen haftada 1 video yüklesen bile sıkı takipteyim. Çok bilgilendirici faydalı videolar yapıyorsunuz. Maç kaybetseniz bile yuklemelisiniz bence videoyu. Kendi adıma ben doğru oynayayim da yenilsem bile hiç zoruma gitmez. Ama bariz hata yapmissam zoruma gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garf33 G kullanıcısına yanıt
    bariz hata değil de bazen zoo gibi decklerde risk almazsanız oyunu kazanamıyorsunuz mesela rakibim malylock oynuyordu bir nevi control warlock,boardda çoğalsanız hellfire ile geriye düşebilirsiniz 1/2 minion oynasanız turn başına bu sefer corruptor/darkbomb/coil ve olası taunt gibi sizi durdurabilecek şeyler var. Risk alıp boarda yığılmadıktan sonra da rakibe bir sıkıntı yaşatamıyorsunuz zaten ben de boarda yığıldım bir hellfire sonrası oyunu kaybettim bir nevi counter yemiş gibi oldum. Bu gece yükleyeceğim upload hızı adslde yavaş olduğu için 4-5 saate anca yüklenir bu seferki biraz daha yüklü bir video,sabahleyin izlersiniz kararınızı verirsiniz artık


    @Edwin van der Sar

    teşekkürler hocam,gayet sakin ve dengeli oynamaya çalışsanız bile kanser kanser olmaktan vazgeçmiyor maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Nisan 2016; 22:39:05 >




  • Az önce sizin druid taktiğiyle face hunter a karşı oynadım. Board kontrol etmeye çalıştım ama rakip canımı 5 e düşürdü. 8. Tur force öf nature siz çift Savage roar ile full lethal aldım baya zevkliydi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garf33 G kullanıcısına yanıt
    yani her ne kadar taktiğin en iyisini bile versem druid face hunter savaşı genelde yarışa dönüyor çünkü sizin hunterı tutabilecek kartlarınız lore ( 5 heal ) war,druid of the claw ( taunt ) gibi kartlarınız yüksek costa mal olduğu için çok çabuk rush down olabiliyorsunuz. He lore atıp kendinizi healleseniz bile ( 7 mana ) yüksek costu sebebiyle rakip minionlarını öldüremediğiniz için sadece ölümünüzü 1 turn uzatmış oluyorsunuz. O yüzden fon roar veya double roarla rakip sizi bitirmeden rakibi bitirmeye çalışmak en viable taktik.Videolarımın size birşeyler katmasına sevindim gerçekten umarım daha da yararlı olurum :)
  • 3.videom olan Brann Zoolock ilk konuya eklenmiştir.

    Bu videoda dikkatimi tam veremediğim için yaptığım birkaç missplay ve kaybettiğim oyun sonucu eleştiriler gelebilir,yine de favori olduğum bir maç olduğunu düşünmüyorum.Hem early minionları hem removal/corruptor/taunt gibi minionlarıma düşman olan kartları hem de brann/healbot combosu gibi shaman tarzına göre daha az burst içeren ve 2-3 turnluk bir lethal bulma kaygısında olan zoo deckinin bütün çabasını boşa çıkartan combolar sayesinde oyunu benim için çok zorlaştırdığını düşünüyorum 4.oyunda rakibimin,aggro decklerde bazen her kart etrafında oynayamazsınız çünkü yeterli baskıyı kuramazsanız oyun uzadıkça rakip removal/heal/taunt kartlarını çektikçe zaten sizin için kazanılacak bir oyun kalmamıştır. Turn 6da 7de creeperla imp gang boss oynadığınızı düşünün aoe etrafında oynamak için ne rakibe tehdit oluşturabilirsiniz ne rakibin healbotunun healleyemeyeceği kadar damage verebilirsiniz ne hataya itebilirsiniz ne boardı alabilirsiniz.Bazen oyunu kazanabilmek için aynı bir poker oyunuymuş gibi herşeyinizi masaya koymanız gerekebilir çünkü aggro oynarken öbür deckler sizi yavaşlatmaya çalışacaktır siz yavaşladığınızda kendinize değil onlara hizmet etmiş olursunuz,deckinizde kalan damage'i hesaplarsınız rakibin canını hesaplarsınız uzun oyunu 50 kere oynasanız bile rakibin boardda sizden üstün olacağını görüp herşeyi yığıp face oynarsınız. Bu da çaresiz kaldığınızda bir win conditionı olarak yaygın görülen bir taktiktir,bazen geri teper bazen tepmez.Bunlarla ilgili daha çok videom da olacaktır zaten :)

    İşin özü olarak günlük/iki günlük videolarda bazen kötü videoların yada oyunların da çıkabileceğini düşünüyorum,özellikle hiçbir edit veya kesme işlemi yapmadığımı düşünürseniz.Daha az video çekmiş iken bunu belirtmek istedim,iyi seyirler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 13 Nisan 2016; 14:52:20 >




  • Videolar kaliteli ve akıcı olmuş. Tebrik ederim, emeginize saglık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir video daha. Rank5 altında hep ilginç desteler var. 2 healbotlu tempo mage veya ice block tempo mage gördüm. Sırf ben freeze mage oynarken denk geliyor

    Benim kullandığım zoo ise sizinkine çok benziyor. -2 Flame Imp, +1 Argent Squire +1 Sea giant kullanıyorum. Boarda yapışmak istiyorum yani hem sea giantlar hem de gormok ile iş yapabiliyorsunuz. Boardda minionunuz olduğu sürece oyundasınız. O yüzden olabildiğince "sticky" minion kullanıyorum.

    Flame Impler şu metada çok kolay ölüyor. Noble sacriface, keeper of the grove, weapon hit vs. Yeterli value alamıyorum. Onun yerine ileride buff atıcağın divine shield minion daha çok işime yarıyor.

    Bir de size sormak istediğim yeni still burn-zoo warlock. Leper gnome, soulfire, leeroy gibi kartlarla oynuyorlar. Tier1 destelere girebilir mi bu deste? Zoo sanıyorsun leeroy-overwhelming atıyorlar. Kestiremiyorum yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim hocam,evet farklı value mageler değişik değişik deckler araya molten bgh sıkıştıran tempo mageler falan geliyor karşıma,rakip zoolara karşı ve early secretkeepera yada northshire vb. kartlara karşı en azından 1x flame imp oynamak yararına çünkü her ne kadar noble sac,keeper,weapon hit gibi reverse valuesi olsa da eğer rakip sizin dediğiniz gibi bir başlangıç yapmazsa flame imp avantaja da dönüşüyor. Ben de genelde boarda yapışma amaçlı oynuyorum çünkü zoonun amacının boardda çoğala çoğala en sonunda rakibi minion bile oynayamayacak raddeye getirmek istiyorum çünkü biliyorsunuz örnek vermek gerekirse druid oynuyosunuz diyelim zoonun 2-2 minionu var boardda,bi 4/6 taunt falan oynamaya korkuyorsunuz imp losion / abusive / po gibi kartlara value verip de hepten geriye düşmemek için resmen minion oynamak istemiyorsunuz,bu şekilde rakibe hem korku salmak hem de yavaş yavaş her turn boarda yığılmak zooyu faceten farklı yapan kısım bence.

    Bu arada demin yazacaktım ana konuya bu kadar olur,burn zoolock hakkaten kafa karıştırıcı rakibimi normal zoo sanıp 13 damage veremez deyip taplayıp renoyu saklarken aniden leeroy + 2x darkbomba öldüm bende anlamadım. Azure drake ve shredder gibi midrange minionları da oynuyorlar bence şuan için başarılı olmasının sebebi süpriz efekti ve metada iyi iş yapması onun dışında earlyde boarda normal bir zoo gibi hızlıca yayılamıyor her ne kadar burn oynasa da daha hızlı decklere karşı early damage vermekte zorlanabilir.Darkbomb gibi yeni bir kart gelmezse tier1 olabileceğini düşünmüyorum,oynamadım ama deneyeceğim ondan sonra daha sağlıklı konuşabilirim :)




  • Dostum herşeyden önce emeğine sağlık saygıyı hakediyorsun. Bir sonraki videonda şu anki meta itibari ile kanser destelerle değilde oynaması daha zor olan oil rogue ya da ne bileyim stone mage falan yaparsan çok daha güzel hareketler görebiliriz diye düşünüyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
  • Ellerine saglik konuyu yeni farkettim. Hs ana konuyu takip etmekten diger konulari hic gormemisim:) ilk isim videolari izlemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık, akşam izlerim.
    Bu arada tamamlandığı zaman yeni kartlarda tanıtılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Nisan 2016; 14:46:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar haftasonu sınavlarım olması sebebiyle 3-4 gün bir ara vermek zorundayım pazartesiden itibaren tekrardan videolar yapmaya başlayacağım.


    @baristanblue

    her ne kadar kanser olsalar da yeni oyuncuların daha rahat yapabileceği,oynaması daha kolay,şuanda oynanma yüzdesi ve win yüzdesi en yüksek decklerden başladım.Bir nevi daha basit mekaniklerden daha yükseğe çıkacağım diye düşünebilirsiniz tabiki control deckleri de paylaşacağım oil rogue cw,ctrl priest gibi decklere göre daha hızlı ve daha sevilen bir deck fakat cw falan paylaşmaya çalıştığımda baya uzun videolar çıkacak gibi duruyor özellikle karşıma da cw geldiğinde 30 dakikalık bir fatique maçı tüm videoyu kaplasın istemiyorum o yüzden şimdilik daha tadımlık videolar peşindeyim.


    Bu arada daha önce de söylemiştim her 5-6 videoda bir fun deck oynayacağım zaten metadan sıkılmış arkadaşlara farklı heyecan ve fikirler verebilmek için, egg druid olur,stone mage/druid olur,burst mage/warlock olur,malylock olur,astral druid olur hepsini oynamaya çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 15 Nisan 2016; 18:10:46 >




  • hocam elinize sağlık, videoları izledim gayet başarılı olmuş.
  • Rogue oynamak istiyorum diyordum expansion öncesinde, meta kısmen imkan verdi bu sefer.

    Sabah konuştuğumuz deste tam olarak bu usta. N'Zoth daha eğlenceli dediniz lakin N'Zoth Rogue'dan ziyade Miracle stilini özlediğimden bu desteye yönelmek istiyorum. Gün gün değişen güncel metada destenin durumunu değerlendirirseniz; ekleme, çıkarmaları...vs verirseniz memnun kalırım.

    http://www.hearthpwn.com/decks/432773-standard-miracle-rogue

    06:48 Edit: Deste genel itibariyle güzel, her şeyden evvela oynaması çok keyifli. Curve yakalanırsa rakibe imkan vermiyor. C'thun Druid'ten, Overload Shaman'a, Warlock Zoo'ya kadar dek çok farklı rakiplere karşı Curve yakalandığında gayet başarılı lakin kilit durumlarda kilit kartların elde olmaması durumunda özellikle "Rush" rakiplere karşı Early'de cevapsız kalabiliyor. Vanilla Miracle kadar etkili olması zaten beklenemez lakin destenin tek bir mekanik üzerine kurulu olması ve Vanilla'da olduğu gibi Charge temelinde olmaması mevcut bu "Karmaşık" metada biraz dara düşürebiliyor. "Rahat rahat" oyun kazanmak biraz nadir.

    Bu bağlamda meta durulana dek Rogue için N'Zoth desteleri daha efektif gibi. Amaz'ın destesi standart, üzerinde ufak birkaç kişiselleştirmeyle birlikte onu kullanıyorum. Var mıdır harici bir N'Zoth Rogue deste öneriniz?

    @baLbesh
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    miracle stili eski miracle stili değil ki hocam olsa ben de oynarım nerde eski leeroylu deckler alıp alıp leeroy atmaklar en büyük leeroylar,şimdi sadece kart çekmeye bağlı nasıl kazanacağını kendi bile bilmeyen çoğu zaman paniğe kurban giden bir deck haline geldi.Özellikle gadgetzan çekemediğiniz zaman saçma sapan eller ile ne bileyim prep backstab cold blood falan ne yapacağınızı şaşırdığınız eller ile kalabilirsiniz aniden ki bu attığınız deckte buna benziyor. Yanlış anlamayın ben decke kötü demiyorum,N'Zoth Rogue olsun Miracle Rogue olsun bu deckler rank 5 ve civarına elbet çıkartır ama ordan gerisinde paladin ve warriorları yenemez diye düşünüyorum bu benim şahsi fikrim. Genelde pro playerları görüyoruz bu tarz decklerle Yagut,Ostkaka,JustSaiyan falan sürekli top 100de miracle rogue vb. deckler oynuyorlar ama onlardan başka rogue göremiyoruz legend rankta maalesef genelde sıradan oyuncular rank 5 civarında rogue oynamayı bırakıyorlar,profesyonel gibi oynanırsa iyi bir deck ama panik yaptırır yada sinire kaptırırsa düzgün çekilmediği için çok çabuk bıktırır gibi geliyor N'Zoth Rogue önerimi isterseniz meta oriented bir deck yaptım halen daha üstünde çalışıyorum ama şuan için verimi iyi gözüküyor fakat paladin karşısında donup kalabiliyor çünkü yeni N'zoth paladin deckleri hayatta kalma ve removal açısından çok başarılı. Bu tarz Miracle desteleri sıkıyor bir süre çünkü cold blood +4 de verse +40 da verse kocaman bir minion yapıp oyunu kazanmak yada bi ton burst boşaltıp rakibi ezmek 2-3 oyun zevk veriyor ancak,huckster shadowcaster gibi minionlar daha playlere açık daha eğlenceli geliyor bana benim görüşümce.

    Deste önerim bu decktir,farklı bir deck önermek isterdim ama her varyasyonu denediğim için artık matchuplara kalıyor yeri gelir control maçında fan hiçbir işe yaramadı ya ne gerek vardı bu deckte dersiniz yeri gelir fan 2 olsaydı şimdi dönmüştü bak oyun dersiniz. Tam bilmiyorum gerçekten,fan çıkartılıp 2.argus 2.shadowcaster da alınabilir yada farseer


     Anka ile Meta Günlükleri ve Öğretici Videolar ( 3.Video Eklendi )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 2 Mayıs 2016; 17:06:51 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.