Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
727.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla açıkçası takas yapmak daha çok işime gelir benim. Çünkü bir süredir anime çekemiyorum netten. Biraz Naruto biraz Bleach o kadar. Ama illa ki bende arşiv yok diyorsan tanesi 3 ytl den çekebilirim dvd leri.
  • Bu arada şimdi farkettim sende "Witch Hunter Robin" var mesela. Onun bende sadece 8 bölümü var. Onunla takas yapabiliriz mesela.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Melancholy

    Bu arada şimdi farkettim sende "Witch Hunter Robin" var mesela. Onun bende sadece 8 bölümü var. Onunla takas yapabiliriz mesela.


    hmm bende dvd-rw yok ama :)
    cd ye çekerim istersen....bu arada nerelisin falan pm atarsan sevinirim......
    yukarıda bi mesajda email adresim var , istersen ekle msn......
  • konuyla alakası yoksa ne yaziosun buraya anlamadım ???

    bende yazılım teknik bölümüne , simit satıyorum alcak varsa mail atsın yazıyım.....
  • Anime : Naruto Tanıtım

     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ORJİNAL ADI:Naruto
    TOPLAM BÖLÜM:161 (hala devam ediyor)-TV Serisi
    TÜR:Aksiyon,komedi,dövüş sanatları
    YAPIM YILI:2002
    YAPIMCI:Viz/Studiopolis

    Hikaye,küçük bir Japon köyünde,Dokuz Kuyruklu Bir Tilki (Nine Tailed Fox) formunda olan canavarın köye saldırmasıyla başlar.Bu canavarı etkisiz hale getirmek için köyün en güçlü ninjası olan 4.Hokage bu yaratığı yetim bir bebek olan Naruto'nun bedenine hapseder.Naruto şimdi 12 yaşındadır ve iyi bir ninja (shinobi) olmak için çalışmaktadır.İşte bu animede,zaman zaman içindeki canavarın da yardımını alarak,takım arkadaşları Sakura ve Sasuke ile birlikte maceradan maceraya koşan Naruto'nun çevresinde dönen olaylarla devam eden bir hikaye bizlere sunuluyor.
    Naruto'nun şu an yayınlanmış 161 bölümü mevcut ve hala devam etmekte. Her hafta Salı günleri Japonya'da yayınlan ve Perşembe günleri download edebildiğimiz bu anime Viz/Studiopolis şirketi tarafından yapılıyor.
    NARUTO - Daikatsugeki! Yukihime Ninpocho Dattebayo!, Gekijo Ban NARUTO - Daigekitotsu! Maboroshi no Chitei Iseki Dattebayo - isimlerinde iki adet moviesi yapılmıştır.


    KARAKTERLER
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Uzumaki Naruto
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:10 Ekim
    ADININ ANLAMI:Ramen adı verilen bir tür Japon yemeğine konan bir tür garnitür.
    HAKKINDA:Animenin ana karakteri.Bedenine,Konoha Köyü'nü kurtarmak için Dokuz Kuyruklu Tilki (Nine Tailed Fox) hapsedilmiş.Zaman zaman dövüşlerini kazanmak için bu canavarın gücünü kullanır.İçinde bir canavar olduğu için çocukluğunda çoğu zaman dışlanmıştır.Ancak buna rağmen her zaman hayat dolu ve çalışkan bir çocuk olmuştur.Arkadaşları ve sevdiği insanlar için yapmayacağı şey yoktur.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Uchiha Sasuke
    YAŞI:13
    DOĞUM GÜNÜ:23 Temmuz
    ADININ ANLAMI:Efsane ninjaların ilk adı
    HAKKINDA:Naruto esas rakibi.Uchiha klanından abisi Itachi dışında kalan tek kişi.Akademideki bütün kızlar ona hastadır ancak o bunların hiçbirine yüz vermez.Hayattaki tek amacı bir gün klanının intikamını almaktır.Ailesinin bir özelliği olan ve bütün ninja tekniklerini kopyalamasını sağlayan Sharingan gözlerine sahiptir.Naruto'nun takım arkadaşlarından biri.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Haruno Sakura
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:28 Mart
    ADININ ANLAMI:Kiraz Çiçeği
    HAKKINDA:Naruto'nun takımının bayan üyesi.Her zaman Sasuke tarafından farkedilmeyi ve sevilmeyi bekler.En büyük rakibi,Sasuke'yi kaptıracağını düşündüğü Yamanaka Ino'dur.Fiziksel dövüşte yetersiz olmasına rağmen,ruhsal savaş yönetiminde başarılıdır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Hatake Kakashi (Lakabı:Copy Ninja)
    YAŞI:26
    DOĞUM GÜNÜ:15 Eylül
    ADININ ANLAMI:Korkuluk
    HAKKINDA:Naruto,Sasuke ve Sakura'dan sorumlu Jounin.Sasuke'den önceki Konoha Köyü'nün tek Sharingan kullanıcısı.Uchiha Klanı'na bağlı olmamasına rağmen Sharingan a sahiptir.Şimdiye kadar 1000'in üzerinde teknik kopyaladığı için zaman zaman "Copy Ninja" olarak çağrılır.EN KARİZMA OLAN KARAKTER




    ADI:Maito Gai
    YAŞI:26
    DOĞUM GÜNÜ:1 Ocak
    ADININ ANLAMI:Zafer Gücü
    HAKKINDA:Kakashi'nin ezeli rakibi.Daha önce 99 kez yarışmışlardır ve Gai 50-49 öndedir.Sadece bedensel güç kullanabilir ancak Konoha Köyü'nün en güçlü Jouninlerindendir.Lee,Neji ve Tenten'den sorumludur.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Jiraiya(Lakabı:Ero-Sennin)
    YAŞI:50+
    DOĞUM GÜNÜ:11 Kasım
    ADININ ANLAMI:Genç Şimşek
    HAKKINDA:3.Hokage tarafından yetiştirilmiş 3 efsane Sannin'den biridir.En iyi ninjalardan biridir ve onun adına savaşması için kurbağa çağırabilir.Kızlara karşı bir zaafı vardır ve bunlarla ilgili kitaplar yazmaktadır.Şu an Naruto'yu çalıştırmaktadır.Aynı zamanda ölen 4.Hokage'nin hocasıdır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Rock Lee
    YAŞI:13
    DOĞUM GÜNÜ:27 Kasım
    HAKKINDA:Hocası Gai gibi sadece bedensel güç kullanabilir.Çok güçlü ve çok hızlıdır.Rakibi Neji'ye göre "O"nun kaderi yazılmıştır ve bir kaybedendir.Ancak O Neji'yi yenip bunu değiştirmek için çok çalışmaktadır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Hyuuga Neji
    YAŞI:13
    DOĞUM GÜNÜ:3 Temmuz
    ADININ ANLAMI:Vida
    HAKKINDA:Hyuuga Klanı'nın dehası,klanın kalanından daha güçlü ve yetenekli.Hiç bir zaman kaderini ve yaşamını değiştiremeyeceğini düşünür.Bu yüzden hep depresif bir haldedir.Klanın özelliği olan Byakugan'a sahiptir.Byakugan,neredeyse 360 derecelik bir alanı görmesini ve düşmanın ataklarını farketmesini sağlar.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Tenten
    YAŞI:13
    DOĞUM GÜNÜ:9 Mart
    HAKKINDA:Silahlar konusunda uzman bir bayan ninja.Sürekli Neji'nin etrafında olmaya çalışan ve ondan hoşlanan biri.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Yamanaka Ino
    YAŞI:13
    DOĞUM GÜNÜ:23 Eylül
    ADININ ANLAMI:Yabani Domuz
    HAKKINDA:Sakura'nın Sasuke konusunda en büyük rakibi.Akıl karıştırma ve rakibinin aklını ele geçirme yetenkleri vardır.Bayan Geninler arasında en güçlüsü.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Akimichi Choji
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:1 Mayıs
    ADININ ANLAMI:Ölümden sonraki acıyı simgeleyen kelebek
    HAKKINDA:Klanına özgü kendini büyütme yeteneği vardır.Şişmandır ve yemek yemeyi çok sever.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Nara Shikamaru
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:22 Eylül
    HAKKINDA:Çalışmak yerine uyumayı tercih eden tembel bir kişiliği vardır.Ancak bir şey için söz verdiğinde onu kesinlikle yerine getirir.Gayet zeki bir çocuktur ve 200ün üzerinde bir IQya sahiptir.Strateji ustasıdır ve bir tür Japon satrancı oynamayı çok sever.Klanına ait gölgeleri kullanma yeteneği vardır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Hyuuga Hinata
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:27 Aralık
    ADININ ANLAMI:Güneşli Alan
    HAKKINDA:Hyuuga klanının baş ailesindendir.Utangaç ve savaşmaktan korkan biridir.Ancak savaştığında çok güçlü olur.Naruto'dan hoşlanır fakat bunu bir türlü belli edemez.Daha zayıf da olsa Neji gibi Byakugan kullanır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Inuzuka Kiba
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:29 Ekim
    HAKKINDA:Köpek gibi kokar,köpek gibi görünür ve köpek gibi davranır.Klanının özelliği köpekleri yetiştirmek ve onlarla birlikte savaşmaktır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Aburame Shino
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:23 Ocak
    HAKKINDA:Böcekleri ölümcül silah olarak kullanabilen Aburame Klanı'nın dehasıdır.Çok konuşmayan sessiz biridir.Çok güçlüdür ve böceklerine yakalananlar ölü demektir.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Orochimaru
    YAŞI:50
    DOĞUM GÜNÜ:27 Ekim
    ADININ ANLAMI:Efsanevi bir karakter
    HAKKINDA:3. Hokage tarafından yetiştirilmiş 3 efsane Sannin'den biri.Daha fazla güç istediği için kötü olmuştur.Dünya üzerindeki bütün teknikleri yapabilme gibi bir amacı vardır.Savaş yılan çağırabilir.Ölümsüzdür.Ölümsüzlüğünü devam ettirebilmek için,başkalarının bedenlerine ihtiyaç duyar.En çok istediği beden Sasuke'nin bedenidir.Bunun nedeni de Sharingan'a sahip olma isteğidir.Böylece dünya üzerindeki teknikleri kopyalayarak daha çabuk öğrenebilecektir.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Gaara of the Desert
    YAŞI:12
    DOĞUM GÜNÜ:19 Ocak
    ADININ ANLAMI:Ölüm
    HAKKINDA:Sand köyünün en güçlü silahı.Sadece insanları öldürmek için yaşadığını düşünür.Annesi doğarken ölmüştür.Çok güçlü olduğu için,babası ondan korkarak 6 yaşındayken onu öldürtmeye çalışır.Ancak onu koruyan kumlar sayesinde kurtulur.Onu öldürmeye çalışan kişinin en sevdiği kişi olduğunu öğrenince de,insanları öldürmeye başlar ve varlığının buna bağlı olduğunu düşünür.Alnında üzerinde "Love" yani "Sevgi" yazan bir dövme vardır.Doğduğundan beri onu koruyan kumlar,savaştaki en önemli silahıdır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Kankuro
    YAŞI:14
    DOĞUM GÜNÜ:15 Mayıs
    HAKKINDA:Gaara'nın takım arkadaşlarından biri.Çok güçlü bir savaşcıdır ancak her zaman Gaara'dan çekinmiştir.Yanlış bir şey yaptığında onu öldüreceğini düşünmüştür.Kankuro savaşta kuklaları silah olarak kullanır.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Temari
    YAŞI:15
    DOĞUM GÜNÜ:23 Ağustos
    HAKKINDA:Gaara'nın bir diğer takım arkadaşı.Savaşta bir yelpaze kullanır.Yelpaze sayesinde bir rüzgar yaratarak,silahları ve düşmanını geri püskürtür.Zeki bir kızdır ve stratejiler üretmeyi sever.Dizideki en güçlü bayan Geninlerdendir.



     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    ADI:Uchiha Itachi
    YAŞI:17
    DOĞUM GÜNÜ:9 Haziran
    HAKKINDA:Sasuke'nin kendinden büyük kardeşi.Kendi güçlerinin seviyesini görebilmek için tüm klanını öldürmüştür.Sasuke'nin öldürerek, klanının intikamını almak istediği kişi.

     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

    Bu ise Sharingan dediğimiz tekniğe sahip olan kişilerin gözlerinin görünüşü...Savaş ve dövüş anında gözün içindeki 3 siyah noktalar dönmeye başlıyor ve karşıdaki kişinin dövüş stilini ve tekniğini kopyalayıp kullanabiliyorlar.... Şu an için sadece İtachi , Kakashi , Sasuke karakterlerinde bulunmaktadır.....


    Diğer Karakterler:
    Tsunade-sama
    Master Iruka
    Konohamaru
    Yakushi Kabuto


    Naruto Download Linki : http://narutodownload.com/index.php?p=home <<< burdan her zaman son yayınlanan 4 bölümü indirebilirsiniz...


    Bi kaç yeri alıntıdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 28 Kasım 2005, 12:13:10 >
  • @KageBunshinNoJutsu
    Bir ara versende izlesem,
    shunları canm cekdi ....
  • Millet benimde anime çizimlerine karşı merakım var hatta bir tane denememi buraya koyuyorum. Kendimi ilerletmeye çalışıyorum şu anda sadece yüz çizimi yapabiliyorum. vücut çizimi kosunda denemelerim var. İleride belkide iyi bir animeci olabilirim.


     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarman61


    Millet benimde anime çizimlerine karşı merakım var hatta bir tane denememi buraya koyuyorum. Kendimi ilerletmeye çalışıyorum şu anda sadece yüz çizimi yapabiliyorum. vücut çizimi kosunda denemelerim var. İleride belkide iyi bir animeci olabilirim.


     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©



    Ooo güzel çizmişsin fena değil , anadolu üni'demi okuyorsun yoksa? orda böyle çizimci çokta : )
    gözler ve kaşlar güzel olmuş , saçlara biraz daha parlaklık verebilirdin ve sivri yapabilirdin uçlarını biraz daha....
  • Yok abi ben açıköğretime gidiyorum sadecewww.anime.gen.tr sitesine takalıyorum. Orada çizim lerin nasıl yapılması gerektiği hakkında teknikler var. Ordaki dersler sayesinde birşeyler yapmaya çalışıyorum. Eleştirilerin için sağol.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarman61


    Yok abi ben açıköğretime gidiyorum sadecewww.anime.gen.tr sitesine takalıyorum. Orada çizim lerin nasıl yapılması gerektiği hakkında teknikler var. Ordaki dersler sayesinde birşeyler yapmaya çalışıyorum. Eleştirilerin için sağol.


    yukarıda herhangi bir yazımda AGT demişimdir zaten , ben oranın eski ağaçlarındanım ^.^
    AGT = anime gen tr
    eh bende oradaki anime çizim tekniklerini diskete kaydettm snra çıktı olarak falan çıkardm ve 2-3 ay uğraştm fakat pek güzel bişi yapamadım,anladımki resim kabiliyetim yokmuş ve bıraktım çizmeyi....fakat güzel bi kız yüzü resmi var ve Street Fighter'daki Ryu'yu çizdim baya güzel oldu.....
    bende çizim yerine CS kabiliyeti var ;p
  • Başka bir çalışmamı daha koyayım. Evde bilgisayar karşısında oyun oynarken özellikle ct oynarken bekleme anlarında masamdaki acanataya ufak tefek yüz figürleri çizerim.

     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • KageBunshinNoJutsu , Naruto tanıtımın için teşekkürler.Uzun süredir izlemek istiyordum zaten,bu aralar fırsatım var,ya senden ya Melancholy'den alıp izleyeceğim.Biraz uzun sürecek sanırım izlemesi

    sarman61 bana göre çok iyisin ,ben interntten 500mb yazı resim indirdim anime çizimi anlatan,onlara çalıştım birsürü site gezdim falan ama yine de pek başarılı değilim.Yetenek işi Belki ısrarla çalışsam olur ama o kadar çok zamanım yok ayıracak.Ama isterdim fıstık bir savaş sahnesi çizmek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Anaconda

    KageBunshinNoJutsu , Naruto tanıtımın için teşekkürler.Uzun süredir izlemek istiyordum zaten,bu aralar fırsatım var,ya senden ya Melancholy'den alıp izleyeceğim.Biraz uzun sürecek sanırım izlemesi

    sarman61 bana göre çok iyisin ,ben interntten 500mb yazı resim indirdim anime çizimi anlatan,onlara çalıştım birsürü site gezdim falan ama yine de pek başarılı değilim.Yetenek işi Belki ısrarla çalışsam olur ama o kadar çok zamanım yok ayıracak.Ama isterdim fıstık bir savaş sahnesi çizmek



  • beyler bende arşivlik pek birşey yok

    Love Hina 26 bölüm (mangasıda olacaktı)
    Spirited Away
    Ninja Scroll
    Wonderful Days
    Grave of the Firefles
    Cowboy Bebop the movie (Ayrıca 4 yada 5 music cd si (mp3 olarak bir cd ye sığar))
    Slam Dunk (31 bölüm mangası)

    var...

    eğer adanada olan varsa
    sizden anime satın alabilirim
  • grave of the fireflies süper duygusal bi anime, ağlamıştım varya onu izlerken
  • animeleri severim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarman61


    Millet benimde anime çizimlerine karşı merakım var hatta bir tane denememi buraya koyuyorum. Kendimi ilerletmeye çalışıyorum şu anda sadece yüz çizimi yapabiliyorum. vücut çizimi kosunda denemelerim var. İleride belkide iyi bir animeci olabilirim.


     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©



    çizim fena deil daha iyilerini de gördm arkadaşımda uğraşıyor animelerle.. cidden çizimlerin üzerine düşersen bayaa ilerlersin
  • anime derken ne tarz animelerden bahsedilio burda biras ilgiliyim de :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: chery

    anime derken ne tarz animelerden bahsedilio burda biras ilgiliyim de :)


    hentai hariç her türden konuşabiliriz

    ben en çok ninja ve msytic olan animeleri seviom....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

    grave of the fireflies süper duygusal bi anime, ağlamıştım varya onu izlerken



    Onu seyredipte ağlamıyan tanımam...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.