Şimdi Ara

Animasyon Akademi ile Photoshop Eğitimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Animasyon Akademi; 3 boyutlu animasyon ve grafik uygulamalarında uzman bir eğitim kurumudur.

    Etkili animasyon ve 3 boyutlu tasarımlar oluşturmak için özellikle Adobe uygulamaları: grafik, animasyon, ve modelleme işleri ile uğraşanların bilmesi gereken önemli yazılımlardır.

    Grubumuz; bu doğrultuda samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten, profesyonellikten ödün vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir profile sahiptir.

    Düşük riskli ve sonuç hedefli çalışan grubumuz ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda bulunmaktayız.

    3D Animasyon, grafik, modelleme ve çizimlerinizde işinizin hızlı ve güvenli olarak yapılmasını sağlamaktayız.

    PHOTOSHOP NEDİR?

    Photoshop grafiklerinizi ve fotoğraflarınızı ' şekillendirebileceğiniz ' bir resim editörüdür
    Dijital ortamdaki herhangi bir sabit görüntüyle ilgili renk ayarlarını yapabileceğiniz dünyanın en bilindik yazılımlarındandır.

    PHOTOSHOP Eğitimi

    Photoshop Eğitimi: Photoshop, tasarımlarınızı ve görsellerinizi en profesyonel yollardan düzenleyebileceğinizbir programdır. Photoshop Eğitimleri ile; hemen hemen dünyanın en bilindik fotoğraf düzenleme programlarından olan Photoshop'u, en temelden uzman seviyeye kadar etkini ve basit bir şekilde öğrenebilirsiniz.

    Web platformunda milyonlarca tanıtım, siteler, duyurular, etkinlikler ve birçok temeli tasarıma dayanan planlar veya projeler hazırlanmaktadır. Bunların amacı insanların dikkatini almaktır. Dikkat almak ise güzel bir grafik ve insanları gözlerini kamaştıracak tarzda şekiller olmalıdır. Photoshop bu kapsamda, dünyaca kullanılan en yaygın grafik tasarımlı programlardan biridir.

    Photoshop'un kullanılmasının kolay olması ve diğer programlara göre başarılı sonuçlar vermesi, Photoshop'u öne çıkarmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.