Şimdi Ara

Animasyon Akademi ile InDesign Dersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Animasyon Akademi; 3 boyutlu animasyon ve grafik uygulamalarında uzman bir eğitim kurumudur.Etkili animasyon ve 3 boyutlu tasarımlar tasarlamak için özellikle Adobe uygulamaları: grafik, animasyon, ve modelleme işleri ile uğraşanların bilmesi gereken başlıca yazılımlardır.

    Grubumuz; bu doğrultuda samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten,
    profesyonellikten ödün vermeyen ve grup çalışmasına önem veren bir profile
    sahiptir.

    Az riskli ve sonuç hedefli çalışan ekibimiz ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda olmaktayız.3D Animasyon, grafik, modelleme ve çizimlerinizde işlerinizin hızlı ve sağlam olarak yapılmasını sağlamaktayız.

    InDesign Nedir?

    İndesign, Adobe firmasının birden fazla sayfalı tasarım (mizampaj) ile uğraşan çalışanlar için ürettiği bir grafik tasarım yazılımıdır. İndesign ile gazeteler, dergiler, kitaplar, e-kitaplar çok sayfalı tasarımlar, web arayüzleri, video içerikli interactive pdf dosyaları, hareketli flash dosyaları çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.

    InDesign Eğitimleri

    InDesign Eğitimleri: InDesign, firmasının bulduğu ve geliştirmeye hızla devam ettiği, çok amaçlı, gelişmiş fonksiyonlara sahip bir desktop yayıncılık programıdır.

    InDesign; baskı, tablet aygıtlar ve diğer ekranlar için sayfa çizimleri yapılmasına olanak sunar.

    uygulamaları ile uyumlu olarak çalışan InDesign, kompleks grafikler ve tipografik kullanımlar içeren sayfa grafikleri için, daha kolay iş üretim süreci ve daha esnek bir gerçekci ortam sunmaktadır.

    InDesign Dersi ile; pratik değişiklikler, numaralı listeler, tekrarlama kullanımı, akıllı rehber, hanging indents, obje stilleri ve PDF yaratma tekniklerini öğrenirsiniz.

    InDesign Eğitimi sonucunda; wrap text düzenleme, cmyk renkleri, iç grafikler, tablo stillerive book dosyaları gibi InDesign yeteneklerini alanında profesyonel eğitmenlerimizce bol uygulama ve alıştırmalarla öğrenirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.