Şimdi Ara

Android telefonunuz yavaşlıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır samsung gio kullanıyorum. üst düzey bir android telefon almak niyetindeyim ama benim telefonum da çevremde android telefon kullanan arkadaşların telefonları da bir süre sonra yavaşlıyor. Mesela xperia s de de bunu yakından gördüm. Sizlerin telefonunda da bu yavaşlama oluyor mu? apple ya da windows telefonlara mı yönelmeliyim? Gerçi onlarda da dahili radyo yok. Radyo önemli benim için. Görüş ve telefon konusunda tavsiyelerinizi rica ediyorum.



  • Ben 3 aydır s3 kullanıyorum. İlk günkü gibi tepki veriyor. Ozellikle şarkı geçiş hızına bakarım. Hala aynı. Menülerde veya baska bir yerde bir sorun oluşmadı. Bundan once ipod touch 4g kullandim onda da böyle bir yavaşlama duymadım görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıla yakın HTC Desire kullandım, 2 aydır HTC Desire X kullanıyorum. Bazı istisnai durumlar dışında olağandışı kasılma, kilitlenme gibi şeylerle karşılaşmadım diyebilirim. Arkaplanda çalışan programların kontrolünü sağlarsan herhangi bir problem yaşamazsın.
  • 2 aydır android kullaniyorum.Son zamanlarda yavaşlama,sayfalarin kendi kendine kapanması gibi sorunlar yasiyorum.Nasıl duzeltebilirim bunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede s1 var ondada böyle format atıyon canavar gıbı sonra program felan derken kasmaya baslıyor merak edyom bu androidin genelındemı mevcut
  • Bu androidin sorunu degil, verilen guncellemelerin yeterince iyi optimize (kesin yanliş yazdin) edilememesi ya da edilmemesinden dolayi oluşuyor. Ozellikle orta sinif telefonlarda isteyerek yaparlar bunu. Mumkunse ust sinif telefon almaya calisin ozellikle nexus alin stabilite sorunu yasamazsiniz.

    Edit: tabi telefonun donanimi da onemli. Fazla yuklenirseniz kasmaya başlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 23 Haziran 2013; 13:36:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler vardı telefonda onları sildim,bir nebze olsun rahatladi telefon,çok yuklenmemek lazım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.