Şimdi Ara

Android Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mevcut telefonum iPhone 6 Plus ve 2015 yılında aldım. Telefonumun performansından memnunum aslında lakin eskimesinden mütevellit bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Kameranın focuslama özelliği bozuldu, şarj giriş yerinde temassızlık var, ahizesi bozuldu vs. Değişim zamanı geliyor yavaş yavaş. Aslında iPhone ile devam etmek isterim lakin ülkemizde fiyatlarının yüksek olmasından dolayı Android’e geçmeyi düşünüyorum. Telefonda istediğim özellikler:

    - Kamera benim için önemli. Özellikle arka kamera iyi olmalı ve ön kamera en azından orta üstü olmalı. Benim için en önemli faktörlerden biri bu.

    - Telefonda ağır oyunlar oynamıyorum. Bu yüzden oyun performansının aşırı yüksek olmasına gerek yok.

    - Alacağım cihazı 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Dolayısıyla uzun süre kullanabileceğim, performans açısından beni yarı yolda bırakmayacak bir cihaz olması gerekiyor.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bütçe 3-4 bin TL. Eğer bir miktar üstüne çıkmaya değecek bir şeyle karşılaşırsam çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.







  • xiaomi mi8 veya mi9 lara bakabilirsin kamerası güzel ve seni uzun süre götürecektir
  • Android tarafında 4 sene sorunsuz kullanılabilecek cihazlar sınırlı , sana tavsiyem git sıfır Oneplus 6T al 3400 e bakma arkana. Aradıgın hersey var , dandik malzemeli Xiaomi cihazlara bulaşma uzun süre kullanım için.

    Garantili istiyorsan Galaxy S10e en iyi tercih.
  • yakamoz40 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'de kullanılan malzemeye yönelik çok fazla eleştiri duydum. Dayanıklı olmadığını söylüyordu insanlar o yüzden biraz mesafeliyim Xiaomi'ye ama yine de deneyeceğim. Teşekkürler tavsiye için
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Yakın çevremde iki telefonu da kullanan yok :/ Araştıracağım, OnePlus hiç kullanmadım o yüzden hiçbir bilgim yok. Teşekkür ederim tavsiyeler için
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Düz 7 de 3500 civarlarında satılacak haftaya stereo ses daha iyi kamera ve snapdragon 855 ile sınıfında rakipsiz diyebilirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.