Şimdi Ara

Android tabanlı, iptv uyumlu, çanaklı çanaksız uydu alıcısı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Günlerdir arıyorum ama istediğim uydu cihazını bulamadım, son olarak Next 2071 uydu alıcısını düşünmüştüm ama orada da yükleyebileceğim iptv aboneliği (Joker, Stalker, D iptv, ipfox. Filmen) olarak kısıtlanmış, oysa örneğin Smarters pro veya emsali bir ip tv kullanmak istiyordum, bu nedenle vaz geçtim, elimde mevcut Mecool smart box var, aslında çok da memnunum ama, buna ayrıca çanaktan internetsiz Türksat yüklemek mümkün değil, sadece internet ile çalışıyor. Ben ise, her ikisi de uydu cihazımda olsun ve tek tuş ile çanaktan diğerine geçebilsin istiyorum.

    Bana tüm kanalları sorunsuz izleyebileceğim android tabanlı, ip tv uyumlu çanaklı ve çanaksız uydu cihazı önerirseniz çok mutlu olacağım.

    Teşekkürler.




  • Dreamstar a5 öneririm. Zaten pekte fazla rakibi yok.

  • DGT D kullanıcısına yanıt

    İnceledim dostum ama 3000 TL ye yakın fiyatı var, benim buna ayırdığım bütçe 1500 TL civarında.

  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Spybox S10 ve S11 serilerine bakabilirsiniz. En büyük artısı iptv ve uydu kanallarını aynı liste üzerinden izleyebiliyorsunuz. Cihaz android tabanlı farklı iptv playerlar yüklenebiliyor.
  • Atlanta 4K CI bakabilirsiniz.

  • _Biperva_ kullanıcısına yanıt

    Fiyatı en ucuz yerde 2000 TL üstünde dostum, kendimi zorluyorum, anca 1500 TL civarında ayırabiliyorum, benim gibi emekli maaşı ile geçinenlere biri için bu bile fazla ama yapacak bir şey yok.

  • refikilhan kullanıcısına yanıt

    İkinci el olarak bakabilirsiniz sıfır ürünler bu dolar euro kurlarında bu fiyatlara satılıyor maalesef.

  • _Biperva_ kullanıcısına yanıt

    Novacom Spybox SX Mini Android 4K Ultra HD Uydu Alıcısı 1607 TL hepsiburada da dostum. Kendimi zorlayarak da olsa bu almayı düşünüyorum ama, acaba her istediğim ip tv aboneliğini yükleyebilirmiyim teretdütüm var.

  • Allah aşkına, bi akıllı olun yahu...


    28 nano metrelik, teknolojisi baya bi eskimiş işlemci bulunan bir cihazı almayı düşünüyorsunuz ya... Şaşırıyorum doğrusu.


    sypbox vs cihazlar geçmişte kaldı. Bu cihazlar, öncelikle ip üzerinden gelen medyatik işlevlerde kullanılacağı için, uydu cihazını ayrı düşünmek gerekmektedir.


    Uydu tuner'li android tv box cihazları, uydu işlevinde kullanırken, mutlaka bir püsürü olur.


    Yani konfor arıyorsanız, uydu cihazınızı ayrı cihaz olarak alın.

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ediyorum, aslına bakarsan sen çok haklısın, aslında benim televizyonum LG android ve bu televizyonda şu anda Smarters pro yüklü ve kullanmaktayım, oldukca da memnunum ama kafaya taktım işte, asıl istediğim ikisi de ayni cihazda olsun ki ayni uzaktan kumanda ile hem çanak hem de iptv bölümüne geçebileyim. sanırım ikna oldum.

    Tekrar teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.