Şimdi Ara

Android rüştünü ispatladı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tartışmak, fikir alışverişinde bulunmak ve tavsiye almak üzere bu konuyu açtım. Biraz uzun ve karmaşık yazmış olabilirim, afedersiniz. Gazeteci ağzıyla eleştirme yapmayı ve çıkarımlarda bulunmayı seviyorum. Vaktiniz varsa okuyun ve tartışmaya siz de katılın.


    iPhone kullanıcısıyım. Hiç Android telefon kullanmadım. Eskiden sıkı bir Apple fanatiği idim. Jobs'ın ölümü, akabinde iPhone 5 ile başlayan Apple'daki seviye düşmesi beni fanatikliğimden feragat ettirmeye başladı.

    iOS ile başlayan ve Android'de de uygulanan kullanıcı arayüzündeki, Skeuomorphism (gerçeğe en yakın) tasarım anlayışı, iOS 7'den itibaren kendini Flat Design (düz ve sade) tasarım anlayışına bırakınca, Lollipop sürümü ile Android de Flat Design'a geçince, iOS ile aralarında pek fark görmemeye başladım. Üstelik iPhone 7 tasarımındaki sıradanlığa karşılık Snapdragon 820'nin Android'de devrim yaratması beni iyiden iyiye Android'de ısındırdı... Bu konuda sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

    Şimdi Android'e geçmek için kendime uygun olan telefonu arıyorum. Herhangi bir fiyat sınırı koymadım. Kasa ve arayüz tasarımı gerçekten etkileyici olan (Ör: Xiaomi MIUI), işlemcisi kaliteli, RAM'i yeterli, bilhassa kaliteli kulaklığa gereken çıkışı verebilecek bir ses çipine sahip Android telefon arıyorum.

    Google Pixel, Nexus 6P Xiaomi Mi Mix, Mi 5S, Mi 5S Plus ve ZTE Axon 7 şuan düşündüğüm telefonlar arasında. Siz ne tavsiye edersiniz? 3 ay kadar daha yeni çıkacak olan telefonları da bekleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 17 Aralık 2016; 0:57:43 >







  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.