Şimdi Ara

Android'imiz Harçlık Kaynağımız Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,Eğlence ve Kişisel zevklerimiz için para harcadığımız bir gerçek fakat bu harcama yi minimum a indirmek için bir yöntem bulunmuş ve bende bu yöntemi sizinle paylaşacağım .Android platformunda geliştirilen Whaff isimli uygulama ile reklam veya uygulama indirerek para kazanabilir ve bu parayı Steam,Paypal veya Play store gibi birçok yerde özgürce harcayabilir ve oyunlarımızı bedavaya getirebiliriz.
    Uygulamaya geçelim

    Uygulamayı kullanmak için facebook'la giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra size referans kodu soracaktır. Bu kısma CD62832 yazarsanız hem ben hem de kendiniz 0,30 $ kazanırsınız. Bundan sonraki kısımda sizi"premium picks" adlı sayfa karşılayacak. Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para kazanırsınız.Sonraki kısım "whaff picks". Burada da google play'den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar.
    Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.En sonuncusu ise "other picks". Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlarindirme vb. şeyler istenir.Bunun gibi şeyler yaparak para kazanıyoruz. Ayrıca uygulamanın facebook sayfasını beğenerek, google play sayfasında oy vererek, facebook arkadaşlarımızı davet ederek, ve ana menüde en sol kısma gelip "friends invite" kısmından kendi kodumuzu alıp uygulamaya yeni başlayanların girmesi için kodumuzu vererek para toplayabiliriz.
    Hemen unutmadan söyleyeyim, eğer benim sayemde bu uygulamayı kullanmaya başladıysanız girişte referans kodu kısmına CD62832 yazarsanız memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmış olacağız.
    Şimdilik bu kadar. Bol kazançlar !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeorge505 -- 11 Ekim 2015; 15:07:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bunun sonu gelmez mi ya cidden. Hergun başka bi whaff..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta helal değilmiş diyanet dedi.Ayrıca insanı zanda bırakıyor büyük ihtimal sıkıntı yani ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden helal değilmiş ki reklam isteyen siteler uygulamalar whaff ile bağlantıya geciyo ardından whaff bize yönlendiriyor bizde indiriyoruz parayı alıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo eyvallah kardeş sayende günde 20 ₺ kasıyorum.

    Valla ya şu ref kodu girdirmek için ne şekillere giriyorsunuz.Bu aptal uygulamadan 1 ayda kasacağın 10$ ı çalışıp 1-2 günde kasarsın.Böyle şeylerle milleti kandırmayın.Yok 10$ değilmiş uğraşırsan 30$ mış falan hikaye bunlar geçiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeorge505

    Neden helal değilmiş ki reklam isteyen siteler uygulamalar whaff ile bağlantıya geciyo ardından whaff bize yönlendiriyor bizde indiriyoruz parayı alıyoruz

     Android'imiz Harçlık Kaynağımız Olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.