Şimdi Ara

andorra maçları averaj için etkili oluyor mu olmuyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • romanya ile puan eşitliği durumunda genel averaj hesaplanırken grup sonuncusu olan takımın yani andorranın maçları etkili oluyor mu olmuor mu ?

    her spor programında farklı yorumlar yapılıyor netten de araştırdım bulamadım. burda konuşulmuştur belki ama konu başlıklarına da baktım göremedim.


    bilen birisi varsa kesin olarak yazabilir mi ?



  • Olmuyor.
  • olmucak 6 takımlı gruplarda sonuncu takımdan aldığın avarajlar çıkarılıyor galiba
  • doğrusu şuymuş X kare nickli arkadaşa tşk cevap için

    "Hocam grup maçları tamamlandıktan sonra eğer Türkiye Romanya aynı puanda bitirdiyse Genel averaja bakılacak Andorra maçlarıda hesaba katılacak Ama Playoff'ta Andorra'dan alınan 6 puan ve atılan goller hesaba katılmayacak"
  • Gruptaki sıralamada andorra maçları önemsiz yani romanya ile aynı puanda olursak andorra maçlarına bakılmayacak. Fakat şöyle bir durum var 9 tane grup var ve 9 grup ikincisinden en az puana sahip grup ikincisi playoff oynayamayacak. Bu puanlar hesaplanırken grup sonuncusundan alınan puanlar siliniyor yani andorra maçları en kötü ikincilik hesaplanırken dikkate alınmayacak.
  • sayılmasa iyi çünkü biz 5-0 ve 2-0 yendik romanya 4-0 yendi ve 3-0 yenerse eşitleyecek.hatta gole ihtiyacı olduğundan daha fazla atacak.

    ntvspor da grup maçlarında andorra maçlarının sayılacağını söylediler genelde de böyle yazıyor.

    bu maçların gruplarda sayılması mantıklı bana göre, bizim için avantajlı olmasa bile mantıklı olan bu.düşünsenize grupta olan şey grup içi bir durumda neden sonuca etki etmesin ki.sayılmama olayı en iyi ve kötü 2. için uygulanacak bence.bazı gruplarda 5 takım olduğundan bu kural uygulanacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.