Şimdi Ara

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
83
Favori
175.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
511 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kula kul göte kıl zihniyetine Hayır !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sonra 'erkekler neden basortu takiyor neden kapaniyor' dememek icin hayir demek dogru olabilir. Tepedeki kisiye krallarda bile olmayan yetkileri baskan sifatiyla vermemek icin hayir demek dogru olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konumuz geri gelmiştir.Kim açtıysa teşekkürler.
  • YAZ HOCAM YAZ HAYIRLI GÜNLER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklı başında bir admin varmış demekki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin.hem evladimin hemde benim gelecekte soz sahibi olmasi icin , partili padisahlik olmamasi icin , kafasi bozdugunda herkesi duman eden bir baskanlik sisteminin olmamasi icin ;



    HAYIR HAYIR HAYIR !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEDEN HAYIR DİYENLERE VEYA HAYIR KAMPANYASI YAPANLARA SALDIRI VE KORKUTMA VAR, NEYDEN KORKUYORLAR, GERÇEKLERDEN Mİ? YOKSA KAYBEDECEKLERİNDEN Mİ? YOKSA ACI GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASINDAN MI?

    ŞUNA BAKIN, KİM BU YAHU, NEDEN BU GİBİLERİNE DEVLET HAREKETE GEÇMİYOR.
    AYRICA ŞU ANDA KOALİSYON MU VAR, NEDİR BU BERBAT YÖNETİM, 15 YILDIR TEK BAŞINA KİM VAR BU ÜLKEDE, HALA KOALİSYONMU VAR???? NE BECERİKSİZ YÖNETİMMİŞ BU YAHU, ONU VER BUNU VER BİRTÜRLÜ YÖNETEMDİLER ÜLKEYİ.
    quote:

    'Evet' kampanyasına mafya desteği!

    Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Evet” kampanyasına suç örgütü lideri Sedat Peker’den de destek geldi.

    T24 - Sosyal medyada AKP’ye yakın hesapların lideri olarak gösterilen Taha Ün’ün davetine cevap olarak, yayınladığı video ile “Evet” diyeceğini açıklayan Peker, "15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün üyelerine karşı nasıl ki sokaklarda olduysak, referandumu yapmamak adına sokaklara çıkan birileri olursa, onları sokaklarda bekliyor olacağımızı şimdiden özellikle söylemek isterim" ifadesini kullandı.

    Peker'in açıklaması şöyle:

    “Aslan kardeşim, mesajını aldım. Gazete patronlarının, basın kuruluşu sahiplerinin geçmişte olduğu gibi elleri cebinde pijamalarıyla liderlerimizi evlerinde karşılayamaması için, bu ülkenin onurlu bir vatandaşı olduğumdan dolayı mutlaka ‘Evet’ diyeceğim. Tüm dünya mazlumlarına umut olmuş bir Türkiye’nin, kolalisyon hükümetlerinin elinde çürümemesi ve o ulusların da umutlarını kaybetmemesi adına mutlaka ‘Evet’ diyeceğim.

    Türk – İslam davasının lideri cennet mekan Alparslan Türkeş’in, gençliğimizin efsane isimlerinden Muhsin Yazıcıoğlu başkanın isteği ve savunduğu fikir olduğu için partili cumhurbaşkanlığı sistemine mutlaka vefa duygumdan dolayı ‘Evet’ diyeceğim. Mahkeme-i kübrada onlarla karşılaştığım zaman gösterdiğim vefadan dolayı utanç içinde asla onlara karşı olmayacağım.

    Sokakları yakarak ve yıkarak referandumu gerçekleştirmeyeceğini söyleyen bir çok insan var ve bu sayı son günlerde nedense daha da fazlalaşıyor. 15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün üyelerine karşı nasıl ki sokaklarda olduysak, referandumu yapmamak adına sokaklara çıkan birileri olursa, onları sokaklarda bekliyor olacağımızı şimdiden özellikle söylemek isterim. Sırf bunun için bile ‘Evet’ diyeceğim.

    Kardeşlerim, dostlarım ben varım. Sizler de var mısınız?"

    SEDAT PEKER "OLUK OLUK KAN AKITACAĞIZ" DEMİŞTİ

    Sedat Peker, daha önce de akademisyenleri ve gazeteci Can Dündar'ı tehdit etmişti.

    Rize’de 2015 yılında düzenlediği ‘teröre lanet’ mitinginde ‘oluk oluk kan akıtacağını’ söyleyen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ergenekon sanığı Sedat Peker, geçtiğimiz yıl ise güneydoğu illerindeki ‘abluka’nın bitmesini talep eden 1100’ün üzerindeki akademisyeni tehdit ederek, “Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” demişti.
    http://www.gercekgundem.com/guncel/255192/evet-kampanyasina-mafya-destegi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 27 Ocak 2017; 13:17:19 >




  • HAYIR Diyen arkadaşlarımızdan ricam,konuyu favoriye alın ve hep üstte ve canlı tutun,bu konuda HAYIR sonucu için neler yapmamız gerek,etrafımızı,aile,dost,arkadaş,akraba nasıl bilgilendirebiliriz,neler yaptık yaparız,tartışalım,ve müspet sonuç için yeni anayasa hakkında bilgi ,video,haber paylaşımları ve tartışmalarımızı bu konu altında yapalım
  • Ekle hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yıldır en ufak bile ilerleme kaydedemeyip, başkanlıkla ülkeyi ileriye götüreceklerini söyleyenlere inanmayacak kadar akıllıyım. Bu yüzden HAYIR. Beni de ekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ediyorum benide ekleyin Hayır diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklendiniz arkadaşlar fırsat buldukça liste güncelleyeceğim.Bu arada bu işten anlayan bir arkadaşımız varsa HAYIR grubu için güzel bir imza yaparsa çok şık olur
  • yaz
  • Dost düşman belli olsun diye konular açarsanız evet diyenleri kışkırtmaktan başka bir işe yaramazsınız. Ben de en ağır şekilde karşı çıkıyorum ve hayır diyorum ancak bu tür mesajlar bence yanlış. Forumda tam tersini yapıp hayır diyeceklere zehir zemberek nefret kusan üyeler de var, onlar gereken cevabı alıyor zaten. Akpli kesimden bile hayır verecekler varken millete neden Hayır denilmesi gerektiğini mantıklı ve düzgün bir dille anlatmak gerek, parti veya görüş meselesi değil bu ülkenin geleceği oylanacak.
  • Ekle beni dost.

    Yasamak icin hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirkadyen

    Dost düşman belli olsun diye konular açarsanız evet diyenleri kışkırtmaktan başka bir işe yaramazsınız. Ben de en ağır şekilde karşı çıkıyorum ve hayır diyorum ancak bu tür mesajlar bence yanlış. Forumda tam tersini yapıp hayır diyeceklere zehir zemberek nefret kusan üyeler de var, onlar gereken cevabı alıyor zaten. Akpli kesimden bile hayır verecekler varken millete neden Hayır denilmesi gerektiğini mantıklı ve düzgün bir dille anlatmak gerek, parti veya görüş meselesi değil bu ülkenin geleceği oylanacak.

    ben cumhuriyete ve değerlerine dost ve düşman olarak demek istemiştim,ama düzelteceğim o kısmı eleştirileri dikkate almalıyız.burada kişisel duygular,egolar önemsiz,bu bir dava dır.Eleştirinizi dikkate alıp değiştiriyorum teşekkürler
  • Ekle HAYIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.