Şimdi Ara

Analog kamera kullanım rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim kameralar hakkında teknik bilgiye sahip değilim.

    Sonra zamanlarda fotoğrafçılıkla yakından ilgilenmeye başladım. Dijital kameraların verdiği hissiyat ve görüntü kalitesi benim ilgimi çekmiyor. Amcamın eski Pentax me super kamerasını aldım ve teknik bilgiye ihtiyacım var. Teknik bilgiden kastım kameraların arayüzlerinde ki seçenekler. Gölge ayarları, macro, odaklanma vesaire bunları analog kameralarda nasıl yapacağıma dair ingilizce veya türkçe ayrıntılı bir rehber arıyorum. Ayrıca kamera temizliği ve tutukluk yapan kısımları nasıl temizlenir ve düzeltilir bunun için de rehber arıyorum. Forumda aradım ancak bulamadım umarım böyle rehberler vardır. Teşekkürler.

     Analog kamera kullanım rehberi Analog kamera kullanım rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaturel -- 31 Temmuz 2015; 0:03:23 >







  • Gölge ayarları yok.Makro makro lens ile.Odaklanma manuel.Kamera temizliği ile ilgili bir fikrim yok.Ancak buradan kullanım kılavuzuna erişebilirsiniz.
  • Fotoğrafçılık hakkında temel bilgilere sahip değilseniz makineyi kullanmanız zor olur, tavsiyem öncelikle enstantane diyafram asa kavramlarını iyice öğrenin, çekim modlarini kavrayin ondan sonra makineyi kurcalarken bile nasıl kullanıldığını öğrenirsiniz.
    Yani şuradan diyafram ayarı yapılır desek diyaframın ne ise yaradığını bilmedikten sonra anlamı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler. Benim sormak istediğim her şeyi ayrıntılı anlatan bir rehber var mı? Var ise ben ulaşamadım sizin bildiğiniz rehber var ise bana iletebilir misiniz? Hem benim gibiler de yararlanabilir bu konu altında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.