Şimdi Ara

Anakartıma hangi eklemeleri yapabilirim (K7N2 DELTA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır kullanmadığım pc'mi tekrar kurdum ve performansını olabildiğince yükseltmek istiyorum. Hangi ram, ekran kartı ya da işlemciler benim anakartıma takılablir nereden öğrenebilirim? Anakartımın modeli K7N2 DELTA. linki de budur: http://www.msi.com/product/mb/K7N2-Delta-L--ILSR.html#/?div=Detail. Olabilecek en yüksek performansı sağlayacak bileşenler nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuluturk -- 21 Ocak 2013; 13:25:20 >



  • hocam çok eski bi anakart boşuna masraf yapma
    imkanın varsa 0 dan sistem topla
  • anakartının destekledıgı en ust ıslemcı ram vs taksanda cok bır verım alamazsınız o sıstemler cok gerılerde kaldı malesef bosa para harcamayın
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bence de sıfırdan pc toplamak en mantıklısı ama gel gelelim ki ekonomik olarak şu an mümkün gözükmüyor. Aslında asıl istediğim kullandığım bir grafik programını hızlı çalıştırması, şu an çalıştırıyor ama oldukça yavaş. O yüzden az da olsa sistemi geliştirebilirsem bana yeter. Mesela işlemcim 1.5 yerine 2 ghz olsa yeterli olacaktır kanımca. Anakartıma uyumlu daha iyi bir işlemci önerebilir misiniz?
  • ram ne kadar var pc de?

    o tür programlar genelde fazla ram kullanır. programı kullanırken yavaşladığı anda görev yöneticisinden kullanılan ram miktarına bakın.
    maksimum 3 tane 1gb ram desteği varmış.
  • ram mıktarınızı yazmamıssınız 512mb falansa bunu yukseltın oncelıkle ılla ıslemcı degıseceksede anakartınıza bunları takabılırsınız
    AthlonXP 2500+
    AthlonXP 2600+
    AthlonXP 2800+
    AthlonXP 3000+

    forumun 2el bolumunde 2500+ 2800+ gormuslugum var bulunabılıyor
  • Ooo naaptin ya. Kaç yıllık anakart o. İstediğini tak pek fark etmez. Ona 300 tl upgrade yapacağına 600-700 tlye 0 toplarsin. O bile daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.