Şimdi Ara

ANAKARTIM YÜKLÜ DeĞİLMİŞ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa Arkadaşlar Herkeze ;
    Benim sorunum şu bugun pc ye bi adam bağlandı tw ile ve bana ANAKARTIMIN yüklü olmadıgını söledi ve yüklememi önerdi . Bende dxdiag yazıp sistem modeline fln baktım OEM yazıyordu içime bi kurt düştü gerçekten yüklü değilmi diye . Everest adlı bi program indirdim ve anakartımın modelinin Foxcoon G31MV(-K) oldugunu gördüm . Şimdi bu anakart bende yüklü değilmi , değil ise bana link verebilirmisiniz rica etsem ... (Yardımı dokunan herkeze çok teşekkürler ..

    Dxdiag dan bir görüntü

    http://imageshack.us/photo/my-images/266/dxdiagb.png/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 1. Böyle büyük yazınca ne oluyor.Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerden aygıt yöneticisine bir bak bakalım yüklenmeyenler ordadır tabi varsa..
  • anakartın yüklü olmamsı ne demek?driver mi demek isitiyorsun?analyamdım.biraz açarmısın
  • Valla abicim orasını bnde anlıyamadımda pc me bağlanan adam anakartının cdsini bulup yükle dedi bana . Anakartımın yüklü olmadıgını söledi attıgım ss deki dxdiagda yazan bilgilere bakarak sanırım . Yüklü olup olmadıgını nereden anlıyablirim bilmiyorum sölerseniz bakarım . Ama adam pc den anlıyan biriydi o yzden driverin sitesini verirseniz yüklücem anakartı . (Foxcoon G31MV(-K) )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadir1233

    Valla abicim orasını bnde anlıyamadımda pc me bağlanan adam anakartının cdsini bulup yükle dedi bana . Anakartımın yüklü olmadıgını söledi attıgım ss deki dxdiagda yazan bilgilere bakarak sanırım . Yüklü olup olmadıgını nereden anlıyablirim bilmiyorum sölerseniz bakarım . Ama adam pc den anlıyan biriydi o yzden driverin sitesini verirseniz yüklücem anakartı . (Foxcoon G31MV(-K) )

    ankartın yüklü olması diye bir şey olmaz.mutlka ankartın driverlerini söylemiş.Sen masaüstünde bilgisayarım simgesini sağ tıkla özelliklere gel.oradan aygıt yöneticisine gir.bak gör orda sarı soru şeklinde bir şey var mı?

    senin bilgisayarına internetten bağanmışsa demek ethernet driverin yüklü.ses geliyor mu.ses geliyorsa o da yüklü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 20 Ekim 2011; 18:56:32 >




  • http://www.foxconnsupport.com/download.aspx?models=en-us0000376&category=C000000001&series=en-us0000002&keywords=&sort=Drivers

    Yukarıdaki linkten ''Chipset'' sürücünüzü kurmanız yeterli olacaktır. Ya da elinizde anakartın kutusundaki CD yer alıyorsa kurarsanız, endişe edecek bir durum kalmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.