Şimdi Ara

Anakart vs Ekran kartı Uyum Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda Asus HD7850-DC2T-2GD5-V2 model ekran kartı aldım. Anakart olarakda M5A97 R2.0 modelini aldım. Fakat bilgisayarım sürekli olarak kırmızı ekran hatası veriyor. İşlemci fanı düşük dediler gittim işlemciye iyi bir işlemci fanı aldım. Ama yine aynı sorun devam ediyor. İşlemci bir anda ısınmaya başlıyor ve bilgisayar bir anda kırmızı ekran verip kendini kapatıyor. Bununla ilgili Asus Müşteri hizmetlerini aradım oradanda bana anakart ile ekran kartı arasında uyumsuzluk olabileceği söylendi. Bu konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Bu arada kırmızı ekran hatasında yazı çıkmıyor ekranda ne varsa gidiyor ekran kırmızı oluyor ve acaip bir ses geliyor pc'den.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufanumur12

    Arkadaşlar yakın bir zamanda Asus HD7850-DC2T-2GD5-V2 model ekran kartı aldım. Anakart olarakda M5A97 R2.0 modelini aldım. Fakat bilgisayarım sürekli olarak kırmızı ekran hatası veriyor. İşlemci fanı düşük dediler gittim işlemciye iyi bir işlemci fanı aldım. Ama yine aynı sorun devam ediyor. İşlemci bir anda ısınmaya başlıyor ve bilgisayar bir anda kırmızı ekran verip kendini kapatıyor. Bununla ilgili Asus Müşteri hizmetlerini aradım oradanda bana anakart ile ekran kartı arasında uyumsuzluk olabileceği söylendi. Bu konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Bu arada kırmızı ekran hatasında yazı çıkmıyor ekranda ne varsa gidiyor ekran kırmızı oluyor ve acaip bir ses geliyor pc'den.

    Biosu hic default ayara getirmeyi denedinmi yada cpu, ram de , ekran kartinda overclocj varsa hepsini geri al, anakart bios son surum yukselt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tufanumur12 kullanıcısına yanıt
    Parçaların garantisi var ise hiç uğraşma yolla servise çözemezlerse sıfırını alırsın.
  • Evet kendi bildiklerim çapında bir çok şeyi denedim. Bios sürümünü en sona çıkarttım.Bios ayarlarında sadece boot kısmıyla uğraşırım diğer bölümlerde işim olmaz. Ama bir kaç kere default yaptım. Overclokla işim olmaz fakat ekran kartım fabrika çıkışlı o.c olarak üretilmiş. Bu arada daha sağlıklı bir bilgi aktarımı olsun AIDA64 den tam kapsamlı rapor aldım.https://yadi.sk/i/2F3U3thtcuEfF raporu burdan inceleye bilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Isaacs

    Parçaların garantisi var ise hiç uğraşma yolla servise çözemezlerse sıfırını alırsın.

    hangi parçanın arızası olduğunu bilmeden göndersemde ne farkeder ki sadece git gel yapar boşu boşuna. Biliyorsun birde 20 iş günü olan acımasız servis süreleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.