Şimdi Ara

Anadolujet ANSİAD Tarafından Ödüllendirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AnadoluJet yıldönümü darbeler, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) büyüme nedeniyle ülke ekonomisi için destek kapsamında 'Türkiye Uçan Buluşmaları' ödüller verildi.

    Ödülü, Türkiye Uçan Toplantılar ikinci panel düzenlenecek ve ardından Genel Müdürü Temel Kotil, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu verdi ATSO Türk Hava Yolları (THY) yürütülmektedir. Kotil zihnin birlik ve ifade başlattı adına hedeflenen ekonomik kalkınma için bir platform oluşturmak için çözüm gerçekleştirilmesinde, tören, Cumhuriyet yüzüncü kuruluş konuşan.

    Ödüller, onlar Kotil, dedi belirten işletme yönetimi, kurumsallaşma, markalaşma ve ekonomi ve şirketlerin iş dünyasının temsilcileri alanında üstün performans: "AnadoluJet, Türkiye Uçan Buluşmaları ödülü altına düşmesi her şehirde sunulan ediliyor savunanlarınulusal ekonominin büyüme. İşletme yönetimi, kurumsallaşma, markalaşma ve şirketlerin ve iş dünyasının temsilcileri verilen iktisat ödüllerinin alanında üstün performans, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmak için rekabet ortamı var. "

    Temel Kotil, daha sonra ekonomi ve işletme temsilcileri Ali Eroğlu katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı yaptığı araştırma ve değerlendirme ANSİAD Antalya Türkiye sonucunda ödül komitesi bir plaket verdi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.