Şimdi Ara

Anadolu öğretmen lisesinden açık öğretime geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ödemiş Anadolu öğretmen lisesinde okuyorum.Okuldakı gördüğüm dersler çok gereksiz geliyor.Kafamı boş derslerle doldurmak yerine evde kendim oturup çalısmak istiyorum.Özel dersler ve dershane(hafta içi ygs grubu) ile okuldakılerden bır adım önde olabileceğimi düşünüyorum.bu sene 10. sınıfım 9. sınıf ortalamam 92 iydi.Merak ettiğim sorular:Açık öğretime geçince okuldan gelecek olan puan açıköğretime geçince verilmiyor mu (ağırlık notu puanı)?Birde artık tüm liseler eşit sayıldığı için mesleğe girerken liseye bakıyorlar mı?



  • Anadolu lisesi 10.sınıf sayısaldayım.. aynısını bende düşünüyorum takip...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoshimitsu99

    Anadolu lisesi 10.sınıf sayısaldayım.. aynısını bende düşünüyorum takip...

    Anadolu teknik 11'e gidiyorum bende düşünüyorum.Bizimkileri ikna edersem ve bir sorun çıkmazsa 2.dönem geçeceğim inşallah.
  • Anadolı öğretmen lisesi 12. sınıf öğrencisi olarak diyorum ki gördüğümüz o saçma derslere iyi çalış. Biz 4 kredi görürdük matematikle eşitti. Dışarıdan kolay gibi görünen aslında zor dersler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heril

    Ödemiş Anadolu öğretmen lisesinde okuyorum.Okuldakı gördüğüm dersler çok gereksiz geliyor.Kafamı boş derslerle doldurmak yerine evde kendim oturup çalısmak istiyorum.Özel dersler ve dershane(hafta içi ygs grubu) ile okuldakılerden bır adım önde olabileceğimi düşünüyorum.bu sene 10. sınıfım 9. sınıf ortalamam 92 iydi.Merak ettiğim sorular:Açık öğretime geçince okuldan gelecek olan puan açıköğretime geçince verilmiyor mu (ağırlık notu puanı)?Birde artık tüm liseler eşit sayıldığı için mesleğe girerken liseye bakıyorlar mı?

    aynı şeyi bende yapacağım seneye açığa geçeceyim okuldan gelen puanlar açık öğretime gecince verilmiyormu demissin zaten 2012 yılında yapılan yeni düzenleme ile artık okullar üniye giriş sınavında öğrenciye puan veremeyecek ve öğrenci diploma notu ortalamasına göre puan kazanacak yani artık okulların puan verme gibi bi olayı kalmadı artık açık lisede kredini yüksek tutup iyi bir puan alabilirsin birde mesleğe girerken liseye bakıyolarmı diye sormussun artık lise diplomasının bi önemi kalmadı bile üni diplomasına bakıyorlar yani lise diploması ile çoğu işe yere elaman olarak girersin hiç kimse hangi okuldan mezun olmus diye ilgilenmez diploman varmı diye sorarlar asıl önemli olan diploma üni diploması




  • aynen aöl den geçmeyi düşüyorum up
  • Açık öğretim kolay bi şey değil öyle . Hayatının hatası olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.