Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (6871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The Mandalorian Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil
5 sn
144.214
Cevap
362
Favori
3.850.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68696870687168726873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Uruguayın 2 şampiyonluğu var, 4 değil...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu gidişle BJK bizden önce takacak 4. Yıldızı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi sabah olsaydı bari :d
    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Eeee...? Biz bunu 10 yıldır konuşuyoruz... hatta 20 yıldır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 7 Mayıs 2024; 1:42:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fener taraftarı akp seçmeni gibi değil mi ya ? 25 sene 2 başkan değişen yerde başarı olması mümkün değil zaten. Ülkenin şuan ki hali = Fenerbahçe

  • Yarından itibaren başta sadettin saran olmak üzere başkan adayları ortaya çıkmalı... yok ben ali koçu bekliyorum filan bırakacak bu işleri...
    Ali koç aday olacaksa olsun ama kesinlikle tek aday olarak seçime girmemeli...
    Fetö nün bize açtığı büyük zarardan bağımsız, 98 den önce başarısız olanın olağanüstü kongre ile gönderildiği, hatta gurupların başkan yediği dönemleri bile özlettirdiler bize...
    Bu biat kültüründen derhal kurtulunmalı...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EPL, önceden ingiltere ligiydi, sadece isim değişikliğine gittiler. Almanyada zaten eski şampiyonluklar sayilmiyor. Yildiz hesabina da dahil edilmiyor.


    italyada o şampiyonluklar 1900lü yillarda sayildi. Ayrica, italyada ligin formati geçmişte sürekli değişti, ilk olarak italyanlar ayri, yabancilar ayri liglerde oynuyorlardi. Sonra, Güney ve Kuzey diye 2 bölgesel lig vardi.


    Aziz Başkan döneminde, Bjk mahkeme karariyla 2 şampiyonluk aldiği dönemde, zaten başvurmuşuz ve tahkim reddetmiş.


    Ali Başkan döneminde bu konu neden sürekli gündemde tutuluyor? Gündem değiştirmek için mi? yoksa Ali Başkana olan baskiyi azaltmak için mi? ikisi de bence. Bu sayede, 6 yil kaldi.


    Yahu zaten bölgesel lig şampiyonluklari sayilmaz, Uefa izin verir mi? Gs, Bjk, Ts ve diğer takimlar kabul eder mi? Etmez. Devlet kabul eder mi? Etmez. Gsnin bizden fazla taraftari var, dolasiyla daha fazla seçmen demek Gs.


    Gsyle aramizda 4 şampiyonluk var, iyi yönetimlerle 10 seneye kalmaz yakalariz zaten. Okan, birkaç seneye Avrupaya gider zaten ama biz böyle devam ettikçe Bjk de bizi geçer.


    Sportif olarak çok başarisiz bir başkan, mali yönden de çok başarisiz bir başkan nasil 6 yil kaliyor? Gsyi birakalim, Bjk ve Tsde bile 3 sene kalabilir miydi? Kimsenin tarihten utandiğini sanmiyorum ama gerçekci olmak lazim.





  • hala istifa etmemiş arsız köylü

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    Yani diyorsun ki italyan kulüplerinin tarihlerine yazdırdıkları şampiyonlukları, biz silelim, saymayalım, s... edelim, boş verelim... sizin gibi fenerliler varken gs lilere ne hacet...
    Olayın Ali, veli, aziz ile ilgisi yok...
    Ali koç ile ilgili ne düşündüğümü bir mesaj üstte yazdım...

    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Serie_A#:~:text=Serie%20A%2C%201898'de%20ba%C5%9Flad%C4%B1,turnuvan%C4%B1n%20ilk%20%C5%9Fampiyonlu%C4%9Funa%20Inter%20ula%C5%9Ft%C4%B1.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

    kayseri ve istanbul u yenip Fenerbahçe tarihindeki en çok puanı BEN topladım diyecek. 1-2 seneye bu sinir stres unutulur Büyük hoca nolur geri dön denir. O da yerini yapıyor

  • Rarels kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta puan farkı 4 idi ve matematiksel.olarak şampiyonluk şansımız ve iddiamız devam ediyordu. Bu hafta puan farkı 6'ya yükseldi yine matematiksel olarak şampiyonluk şansımız devam ediyor. GS Karagümrük'ü yenemezse,biz Galatasaray'ı sahasında yenersek ve diger 2 maçı da alırsak, Galatasaray son hafta Konyaspor'u yenemezse yani GS son 3 haftada hiç galip gelemezse biz şampiyon oluyoruz.

    İsmail hocanın hesabı doğru. İsmail Kartal'ın matematiği çok iyi,takımın başında gelecek sezon da kalmalı diyorum anlayan destekleyen çok az fenerbahçeli var. İlla takımın başına matematiği kötü yabancı teknik direktör mü gelsin.

    Matematik futbolda ve teknik direktörlükte çok önemli. Attığın golleri,kazandığın puanları,kırdığın rekorları hesaplayabiliyorsun,motivasyonun artıyor.

    Bakîn 1950 öncesi şampiyonluklarımızı hesap ediyoruz,Süper Lig'de son 10 yılda toplamda en fazla puan kazanan futbol takımı olduğumuzu hesaplayıp mutlu oluyoruz,gururlanıyoruz. Bunlar hep iyi matematik bilgisine sahip olmakla sağlanıyor. Ya matematigimiz kötü olsaydı,matematigimiz kötü olsaydı bu yıl belki 15-20 puanımızı silerlerdi farkedemezdik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 7 Mayıs 2024; 3:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kulüpte pancar suratlı istemiyorum

    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 7 Mayıs 2024; 3:0:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt

    Beni ilgilendiren 1905 den 2005 e kadar olan ulusal şampiyonluklar


    Cumhuriyetin kuruluşuyla birlikte nal topladığınız yaklaşık yarım asırlık dönemde kazandığınız tek şampiyonluk olan 1939 şampiyonluğunu o formaya ekleyerek bizim 28 şampiyonluğumuzu kabullendiğiniz için teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 7 Mayıs 2024; 3:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Galatasaray ligdeki son maçı olan Konyaspor deplasmanına Icardi,Mertens,Muslera gibi futbolcularını getirmeyecek,yedek ve u19 ağırlıklı kodro ile Konyaspor maçına çıkacak. Çünkü bizimle yapacakları maç sonunda şampiyonluğu garantileyeceklerdir. Okan Buruk da Icardi de şampiyonluktan bağımsız bizim maçı bekliyorlar hırs ile. Özellikle Icardi bizi kafaya takmış. Bizim maçta sakat olmazsa sezonun en hırslı maçını oynayacaktır. Biz her puan kaybettiginizde Icardi dalga geçen paylaşım yapıyor.
    Bunun sebebi futbolcu psikolojinden anlamayan,Galatasaraylı futbolcuları hırslandıran Ali Koç.
    Sahada gezerek oynayan Icardi'yi hırslandırdı, Icardi de takımı motive ediyor. Sivasspor maçında GS 5-1 önde,maçın bitmesine 10 dakika var,Icardi sakatlığı tam iyileşmemesine rağmen gol atmak için savaşıyor,pozisyon kovalıyor.
    Biz puan kaybediyoruz şampiyonluk gidiyor halâ Cengiz Ünder ile doldur boşalt deniyoruz.
    Başkan da çok hatalı yıllardır,teknik direktör de oyuna hamle,oyuncu seçimleri,sahada yerleşim olarak yetersiz kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 7 Mayıs 2024; 3:25:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valencia da kötüydü ama zeko kadarda değildi be kardeşim değildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 7 Mayıs 2024; 3:30:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

    Konyaspor maçında Batsuayi çift forvete rağmen ne yaptı? Dzeko kadar gayret etmedi gol atmak için. 75 dakikada Dzeko kafayla önüne indirdi Batsuayi atamadi çok müsaitken. Batsuayi sonradan girdi koca 50 dakika vasattı. Dzeko kaçırdı ama uğraştı,emek harcadı. Serdar girdi,sanki 1 haftadır aç ve uykusuz kalmış,rakiple mücadele edemiyor önce rakibi formasından kolundan tutup çekiyor kendini yere atıyor komik komik hareketler. Bu penaltı yutturmasını Serdar 3 haftadır deniyor hakemler yemiyor vermiyor. Sivas'da da 2 kere ayağındaki topu sürüp kaleye vurmak uygunken rakibi kucaklayıp düşme denedi,pozisyonları harcadı. Artık VAR var,olmayan penaltıyı alman zor. VAR'dan döner yutturma penaltı.

    Bu maçta Serdar Dursun da Cengiz Ünder de penaltı yutturabilirmiyiz diye topları harcadılar.

    Bari çek topu rakip topa dokunamasın rakibe ayağını tak belki gri pozisyon diye verilir. Sen rakibi tutup çekiyorsun düşüyorsun,rakibe sırtını yükleyip dúşüyorsun penaltı bekliyorsun. Kendini rezll etmekten başka bir uyanıklık değil. Onu yapacağına al topu,ver arkadaşına topu sürerek dalın içeri ve vurun,dönen tamamlanır,ele gelip penaltı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DISTURBED kullanıcısına yanıt

    Ben de dedim bu ne? takımı gs resim fb💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ sonra resimdeki yıldızları görünce jeton düştü ulan nereden buluyorsunuz böyle geyikleri💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

  • DISTURBED kullanıcısına yanıt

    Tamam söyle ttf li amcana düşürsün ama sizinde ankaragüçlü zaladı satın alıp 8 atıp averajla şampiyon olduğunuz maçı da düşürsün 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐  pes yahu ne bjk hastalığı bu💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

  • Ali Koç bir hatasını düzeltirken, bir başka hatayı düzeltmeden sezona başlıyor. Sonra o sezon da o hata gün yüzüne çıkınca şampiyonluk gitmiş oluyor. Bu olan bitenin özeti maalesef budur.


    6 sezondur böyle. Onu gönder, onu getir. Her sezon film gibi başlıyor sonra kötü sonla bitiyor.


    ya zaten kaç tane fenerli kaldı ki. Holiganlar dışında doğru düzgün fenerbahçeli yok. Bu yıl da şampiyonluk gitti, fenerli bu gidişle çok azalacak. Şurada bile dalga geçtiğimiz, atıştığımız adamlar kayboldu 1 ayda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 7 Mayıs 2024; 4:8:53 >
  • man utd kullanıcısına yanıt

    Bizde de patlıcan burunlu vardı zor kurtulduk içine etti kulübün💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐  gece gece güldürdün yahu💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

  • 
Sayfa: önceki 68696870687168726873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.