Şimdi Ara

++ANA KONU [[[[OUKİTEL K10000 Pro]]]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OUKİTEL k10000 Pro Özellikleri
    Cihaz tek şarj ile uzun süreli kulanım vadediyor. Bu doğrultuda model adından anlaşılabileceği gibi cihazda 10000mah pil mevcut. Zaten Oukitelin pil kapasitesine göre cihazlarını isimlendirdiğini az çok markayı tanıyan biri bilir.

    Şimdi cihazımızın genel yapısına bir bakalım.







    Üretim videosuda mevcut.



    Geçmişe baktığımızda Oukitel K10000 deki 2gb 16gb ram kombinasyonu yerine 3gb 32gb kullanılmış. Yine ilk modelde kullanılan işlemci MT6735 iken Pro modelinde MT6750T kullanılmış. Orta segmentin performans olarak doyurucu olduğunu düşündüğüm bu işlemci birçok cihazda da kendine yer edinmiş.
    Ekran kısmına gelirsek cihazda 1080p Full Hd ekran mevcut. Ekran parlaklığı ise gayet yeterli görünüyor. Paylaşıcağım Türkçe inceleme videosunu izleyerek iyi kötü sizde fikir sahibi olabilirsiniz.



    Oukitel cihazlara hiçbir zaman kamera konusunda övgüler yağdırmadım. Zaten bu segmentte satılan cihazların hiçbirinde amiral gemileri ile yarışacak kaliteyi göremezsiniz. Ancak günlük kullanımı doyuracak kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum. Tabi yeterli ışık ortamında, ne kadar ışık o kadar köfte.
    Cihazlar çoğu zaman ağır ve kabalar. Bunun başlıca sebebi ise hem yüksek kapasitedeki bataryalar ve sağlamlık amacı ile üretilen telefon kasaları. Kibar modellerde mevcut ancak onlar hakkında sağlamlığa dair herhangi bir yorum yapılmadığını da görürsünüz.
    Baştan beri bahsettiğimiz pil kısmına gelelim. Redmi 3 veya Asus Zenfone Max modellerinin şarj olma süreleri aklıma gelince bu cihazlar 12 saatte anca şarj olur gibi.
    Ama işin aslı öyle değil. 10000mahlık pilin 3 saate kadar %100 olduğunu iddaa ediyorlar. İddaalarında haklı olduklarını bir arkadaşıma sordum onayladı. Ayrıca cihazın sağlamlık ve şarj süreleri hakkında videolar da yayınlandı.

    Cihaz ne kadar sağlam?




    Fantezi Sağlamlık Testi :D



    Batarya Şarj Süreleri?







    Performans?







    Cihaz alınırmı alınmaz mı?

    Bu konu her zaman görecelidir. Her kullacının kendine göre farklı ihtiyaçları vardır. Ancak ağırlık kabalık önemli değil elime bir aldığımda 3 gün priz aramak istemiyorum diyorsanız. Oukitel K1000 Pro tam size göre.














  • Kendime 2. telefon olarak aldim.15 gundur kullaniyorum gayet memnunum.Bu arada cihazin full sarj olmasi 1,5 saati bile bulmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu telefondan aldım arkadaşlar.Hangi yazılım yüklü sizde.Root yapılabiliyormu buna?
  • ramozotti R kullanıcısına yanıt
    Alımı nereden nasıl yaptınız. İmei kaydını nasıl yaptınız
  • AliExpress ten aldım daha henüz IMEI halletmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.