Şimdi Ara

Ana ekran tuşu çalışmıyor (iPhone 7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar,

    Sorunum başlıktanda anlaşılacağı üzere telefonumun ana ekran tuşu. Yaklaşık iki hafta önce havuza düştü kendisi, başta ekranda çizgiler belirmeye başladı, dokunmatik ve geri kalan her şeyi sorunsuz çalışıyordu ama iki gün içinde ekran normale döndü, bu kez da ana ekran tuşu çalışmamaya başladı. Parmak izimi okumasında hiçbir sorun yok, ekranda ya da başka hiçbir yerinde de sorun kalmadı ama tuş ile ilgili ne yapabileceğimi bilmiyorum. Google aramasıyla bazı bilgilere ulaştım fakat hiçbirinden kesin sonuç alamadım.

    Serviste sadece tuş değişimi yapılır mı yoksa bazı yerlerde okuduğum gibi komple ekranla birlikte mi değişmesi gerekiyor? Bu problem garanti kapsamında mıdır (Cihazın garantisi devam ediyor)? Daha da önemlisi, benzer sorun yaşayan oldu mu?

    Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Tuş değişimi yok, kaldı ki o cihazda ana ekran tuşu da yok. Dokunmatik bir yüzey orası. Altında motor var dokununca titreşim gönderiyor o yüzden tuş gibi.





    Sıvıdan sonrasını okumadım fakat sıvı cihaza girdiyse ücretli değişim haricinde çözüm yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su olayı telefonu garanti dışı bırakmış. Ancak ücretli değişim yapabilirsiniz. Ekran değişimi gibi bir olayı yaparlar mı bir sorun ama yinede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. İlginç bir şekilde geçtiğimiz gün telefonu kapatıp açtıktan sonra çalışmaya başladı. Hiçbir sorun kalmadı cihazda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.