Şimdi Ara

An itibariyle önümü görmüyorum. Yine o his...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün derslerden kaldım. 2.00'ın üzerinde bir ortalamam olması gerekiyor fakat benimki 1.37. Ders çalışmak genimde yok ve sonucu da aha gözler önünde... Bu gidişle üniversite bitmeyecek. Babam üni konusunda çok katı ve kesinlikle bitmesi gerektiğini söylüyor.

    Ailem sürekli işe gir diyor fakat ben girip girip çıkıyorum. Çünkü ders çalışamıyorum. Yani ben beceremiyorum, sorun bende kimseye suç atmıyorum. Bir soruyu 25 defa okuyup anlayamayan benim. Sevmediğim şeylere odaklanamıyorum, dikkatimi veremiyorum. Aklım hep hoşuma giden şeylerde kalıyor. İş hayatında bile böyleyim, dikkatimi veremiyorum, berbat biriyim. İyi performans gösteremiyorum. Çünkü sevmediğim bir işte çalışıp sevmediğim insanlara etkili iş performansı göstermek istemiyorum.


    Aqtal olan da benim, sorumsuz olan da benim, beceriksiz olan da...


    Nelerden hoşlandığımı bile bilmiyorum çünkü bunu söyleyebileceğim herhangi bir şeyi ekonomik durum yüzünden deneyimleyemedim bile. Sevdiğim şeyler; beni bu berbat gerçeklikten uzaklaştıran video oyunları, istediğim saatte dışarıda özgürce dolaşmak, sahil kenarında çekirdek çitlemek, güzel bir müzik albümü keşfetmek. En sevdiğim şeyler bunlar sanırım.


    Keşke ben de sevdiğim şeyler için kayak yapmak, sukuba dayving yapmak, tireking yapmak, partilemek, hill cılaymbing falan diyebilsem.


    Ekonomik durumumuz hiç iyi değil, kazandığım 1-2 aylık da olsa bütün maaşımı eve veriyorum ama hiçbir zaman yeterli olmayacak. Ya evden çıkıp yatacak yeri olan bir iş bulmaya çalışacağım ya da askerde kalacağım saçma bir asker memuru olup boş boş yaşayacağım. İkisi de bomboş bir hayat.


    Ölürsem tüm sıkıntı çözülür mü? Evdeki ekonomik sıkıntı biraz rahatlar belki? Bir gözüm 8/10 gördüğü için özel kuvvetlere de almayacaklar biliyorum, ne kadar mental açıdan ve fiziksel açıdan güçlü olursam olayım, ne kadar bu işe layık olsam da almayacaklar. Aslında her zaman hedefim oydu ama TSK'nın aqtal sağlık yönetmeliği yüzünden giremiyorum. Sanki günümüzde 4*4lük adam kaldı da kusursuz istiyorlar. O BERBAT YÖNETMELİĞİNİ DE BERENİ DE AL BAŞINA ÇAL TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ! HEPİNİZE LANET OLSUN ARTIK NEFRET EDİYORUM SİZDEN. YÖNETMELİK KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN.









  • Bölüm ne hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.