Şimdi Ara

AMWAY e-spring SU ARITMA SİSTEMİ KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
4
Favori
192.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cakalpup kullanıcısına yanıt
    iyi yakalamışsınız:))
  • Neden kimse ultrafiltrasyon sistemden bahsetmemiş
    Şahsen ben kullanıyorum ve memnunum da


    http://www.bwtsusebili.com/urun.asp?cici=173
  • Arkadaşlar, iki gün önce meydana gelen art arda elektrik kesintilerinden dolayı cihaz arıza moduna geçti. Ankara'da tamir yapan,bu cihazdan anlayan bir servis var mı? Bileniniz varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler...
  • Enaksis E kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı arıza bende de oldu (intall cartitage kırmızı yanıyordu). Yüksek ihtimal kesintiden kaynaklandığını sistemin filtreyi görmediğini söylediler. Garanti kapsamında düzeltecekler.
  • Arkadaşlar bu cihazı 7 yıldır kullanıyorum kendi evimde, ürünün montajınıda yapıyorum uzun süredir.Tezgah, mermer, granit, çelik evye hepsini profesyonel aletlerle delip montajı gerçekleştiriyorum.Montaj, arıza ve filtre değişimi hakkında yardımcı olabilirim.saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 3 Nisan 2015; 15:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar ... Elimde çok az kullanılmış Anway su arıtma cihazı vardır. Taşındığımız için yeni evimiz eşyaları ve arıtma sistemi var. O yüzden çok uygun fiyata veriyorum. Cihaz 2 bin tl bildiğiniz gibi sadece filtresini yeni alıcaksınız ben 550 liraya bırakıyorum
  • arkadaşlar merhaba, konuya çok yabancı olduğum için bir sorum olucak. yardım ederseniz sevinirim.
    bende bu espring cihazdan almak istiyorum ve nette şuan satışta olan ve satıcısının sıfır olduğunu, 1 ay önce faturasının kesildiğini söylediği bir cihaz var.
    ancak bu cihazın fiyatı asıl satış fiyatına göre ucuz. bu sebep ile;
    1- acaba içerisinden bir sistemini - filtresini vs söküp sahta bir şey koymuş olabilirler mi ?
    2- cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim?

    bu cihaz tezgah üstü ve müstakil çeşmeli olan model.

    şimdiden çok teşekkür ederim.
    saygılarımla.
  • Merhaba, espring cihazını 4-5 yıl önce almıştık. Fakat kullanmamıştık. Dün kurduk, ama cihazda hafiften su kaçağı oldu. Kurulum sırasında filtreye takılan hortumları kutudan çıkan plastik aparat ile tutup çıkarmadığımız için olduğunu sandım. En sonunda kaçağı buldum ve filtreye giren küçük mavi hortumun dibinden damla damla kaçırdığını gördüm. Garantisi yok cihazın ve filtreleri de pahalı. Filtreyi daha hiç kullanmadık. Ne yapabilirim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kendi sorumun cevabını kendim vereyim. Problemi çözdüm. Filtreye giren iki borunun ucuna kutudan çıkan iki küçük plastik aparatı takınca sızma problemi geçti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tezgah altı modellerin satın su tahliye olayı var. Baya bi su dışarı atılıyor. Bu su evde çiçek sulamada felan kullanılamaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 veya 5 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadık yılda bir bazende bir buçuk yılda filtre degişimi yaptık kullanabilirsiniz suyu gerçekten temizledigini 1 yılın sonunda filtreyi soktugunuz zaman kahverengi oldugunu gorunce anlıyorsunuz damacana almaktan daha ucuza geliyor :D
  • Iyide bu e.sipringi aldim ama katalogunda arsenik ve agir metalleri aritmak icin tasarlanmamistir diyor...yani bu urun icilebilir suyu daha ssglikli hale getiriyor...sebeke suyuna arsenik karisirsa :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim birader e alacağız bi tane. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • Bize kullanıp kenara kaldıran bir arakdaştan hediye geldi bayiden sıfır filtre aldık 2 aydır bu cihazı kullanıyoruz, suyun tadı gerçekten kötü çok sert. Karşı dairede arkadaşlar 300 TL civarına satılan sistemlerden kullanıyorlar sularının tadı bu Amway'in yanında mucize kalıyor.

    Sırf filtresi pahalı diye kıyıp atamıyorum filtre ömrünün bitmesini bekliyorum, asla tavsiye etmem.

    Arçelik çıkarmış onu alacağım, sonunda ne olduğu belli olan bir marka sektöre girdi de güvenebileceğimiz bir ürün çıktı karşımıza.

    http://www.arcelik.com.tr/su-aritma-sistemleri.html




  • Bizde kullanıyoruz yaklaşık 3-4 yıldır. Yılda 1 filtresini değiştiriyoruz sadece. Biz memnunuz, filtresinin ve kendisinin biraz pahalı olması dışında herhangi bir sıkıntımız yok şuanda..
  • Dünyanın en akıllı, pompalı, dijital göstergeli ters ozmos su arıtma cihazı olan Royal Elit toplam 8 filtre aşaması içerir. Mineral, Alkalin ve Detox filtreleri sayesinde yüksek oranda mineralli ve 8.5 pH seviyesinde su sağlar.

    Alkalin filtre içerdiği 8 çeşit mineral sayesinde suyu mineral açısından zenginleştirirken, 8.5 pH seviyesinde alkalin su elde etmeyi sağlar. Detox filtre dağınık halde bulunan su moleküllerini sıra haline dizerken, suyun vücutta dolaşımını kolaylaştırır. Dahili pompası sayesinde tazyikli su elde etmenizi sağlayan Prestij Plus modelini düşük su basıncı olan çevrelerde rahatlıkla kullanılabilir.



    8 filtrasyon aşaması içerir
    Bilgisayarlı mikroçip teknolojisi içerir
    Üretilen suyu saniye saniye analiz ederek sonuçları ekrana yansıtır
    Arıza oluşması durumunda kullanıcıya arıza nedenini bildirir
    Her kullanımdan sonra kendini 7 saniye ters yıkayarak optimum filtre ömrü sağlar
    Otomatik ters yıkama komutu özelliği
    Mineral Filtre ile yüksek oranda mineralli su elde edilir
    Alkalin Filtre içerdiği doğal taşlar sayesinde 8.5 Ph seviyesinde su sağlar
    Detox Filtre vücutta toksinlerin birikmesini engeller



    Online satınalma imkanı


    Detaylı incelemek için dijital su arıtma




  • Ben artezyen suyunda 13 yıldır kullanıyorum. Torunlarım dahi içiyor. Japon balığım bu su sayesinde kavanozunda 7 yıldır sağlıklı yaşıyor. Espring benzeri bir su arıtma cihazı henüz yapılamadı. Japonya dahil çok sayıda ödülü var. 160 patente sahip. 1950 yılından beri dünyada su ile ilgili her şeyi denetleyen NSF kurumunun onay belgesini taşıyor. Türkiye'de bu onaya sahip hiç bir ürün yok. Karbon filtre insan bağışıklık sistemi gibi üretim sırasında zararlı kimyasallara karşı programlanıyor. 5000 litre su geçene kadar bunları absorbe ediyor. Sadece insana yararlı mineraller tanımlanmadığı için geçebiliyor. Atık su yok, enerji harcamıyor, su depolamıyor. Dakikada 3,5 litre su arıtıyor. Taze ve tertemiz bir su veriyor. Çok pratik. Bakım gerektirmiyor. Ekonomik. 280 damacana karşılığı suyu yaklaşık 400 TL sına alabiliyorsunuz. Hıfzısıhha enstitüsünde test edilen arıttığı şehir suyuna içilebilir raporu verildi. Denemek isterseniz içine toprak, çay, kola vs. koyun. Sonra çalıştırın anında tertemiz su verebiliyor. Böylesi gerçekten görülmemiş. Aynı zamanda çok sempatik. Wall-e nin sevgilisi Eve benziyor.




  • Arkadaşlar evimiz de espring amway su arıtma cihazı var. Bu aletin filtresinin bi suresi varmış galiba o bitince temini ne kadar ve nerden alabiliriz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 2 Mayıs 2016; 20:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar

    Herkesin bilgi sahibi olması için tekrar burdan bildiklerimi
    paylaşıyorum ilginç bir durumada deyinmek istiyorum
    sitede arıtma satıcısı olupta ben sonradan öğrendim
    tarafımdan bilgi alıp millete kendi bilgisiymiş ve kendi ürünüymüş gibi
    satış yapmaya çalışan arkadaşlar var bu arkadaşları ayıplıyorum
    birdahada özelden cevap yazmıyorum

    Su arıtma cihazı alırken filtre kapları bpa içermeyen nsf onaylı sertifikalı
    ürünler olması önemli gelelim filtrelere yine filtrelerde aynı belgeyi aramalıyız
    imkanı olanlar fda onaylı filtre tercih etmelidir ve filtreler zamanında mutlaka değiştirilmelidir

    gelelim en önemli olan alkali ph ı yüksek su kendi tecrübelerim post karbondan sonra
    mutlka orp filtre kullanılmalı hem ph yükseliyor hemde orp yi düşürüyor

    ne öğrenmek isterseniz yardımcı olurum
    NOT:ARITMA İŞİ YAPMIYORUM




  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Elektrolize eğer tuz surulurse su saf su degilse zaten simsiyah olur minarelli su bile olsa yani bu yontemle bi nevi sizi keklemisler.eger elektrlize giren su hicbir tepkime olmazsa saf halde kalirsa saf su demektir saf suyun icinde de faydali minarel.yada zararli bi madde bulunmamaktadir onu da araba akulerinde yda dis temizlik yapan ozel sirketler kullanir. Su ayristirma sistemlernde suanda nsf58 belgesine sahip bitek ihlasin su ayristirma sistemi bulunmakta wbence dusunenlerinde bu yonde karar vermelerini oneririm nsf belgesi olmayan urunler hepsi kimyasal ve bakteri uremesine aciklar cunku. Saglik icin alıyorsanız eger bu yonde ilerlemelisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.