Şimdi Ara

Amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Uno arabama ses sistemi uygulayacağım. Şu an üzerinde bir çift Pioneer TS-A6904i kolon var.
    Şimdi ise PIONEER TS-W308D4 1400 Watt SUBWOOFER alacağım. Bana kolon ve subwooferi kaldıracak anfi lazım. Hatta ileride bir çift daha 6904i kolon alabilirim.

    Edison ed 804 (225x4) model anfi iş görür mü veya 200 TL civarında tavisye edeceğiniz (ikinci el-sıfır farketmez) anfi önerisinde bulunabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaddir_ank -- 23 Nisan 2010; 13:35:15 >



  • O tarz markalara para vermeyin.
    Biriktirin sıfır ve kaliteli 1 ürün alın, paranın hakkını versin ve ömürlük olsun.
    Mesela Kicker ZX 650.4 tam sizlik.
  • Tavsiyeniz gayet güzel fakat beni biraz aşar gibi. Daha uygun fiyatlı bir tavsiye gelmezse bi ihtimal limiti yükseltip alabilirim (bu biraz zaman alabilir). Doğubankta 358 lira. Aslında taksitle alabileceğim bir yer olsa biraz daha netleşirdi düşüncem.

    Peki woofer hakkında yorumun nedir. Vatan bilgisayardan 155 TLye 12 taksitle almayı düşünüyorum. Piyasadaki fiyatı hakkında bilgim yok. Fakat taksit seçeneğinden dolayı uygun geliyor. 6904leride 12 taksitle 170 liraya almıştım :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-ts-w308d4-pioneer-ts-w308d4-subwoofer/productdetails.aspx?I_ID=38361

    Birde woofer kabinini bazooka tipi düşünüyorum. Malum uno'nun bağajı ufak kutu basta daha fazla yer kaplıyor. Bazookada fark yaratacak kadar ses kaybı olur mu?




  • Amfi 4 kanal olacaksa, woofer 4 ohm tek bobin olmalı ya da D2 gibi 2+2 ohm çift bobin olmalı.
    JBL GTO 1004 de olur ama Kicker da bass remote var ve daha güçlü.
    Teybinizde SW RCA yoksa, Kicker çok çok iyi olacaktır, wooferı diğer kolonlardan bağımsız kontrol etme özelliği var çünkü.
    Woofer JBL CS 1214 ya da GT5-12 olursa iyi olur.
  • Şu an geçici olarak arkadaşımın teybini kullanıyorum. modeli Pioneer 2190 SW RCA nedir varmıdır bilmiyorum, büyük bir ihtimal yoktur. Teyp ağustos ayına kadar bende. Arkadaşın teybi vermeden önce pioneer 7250sd almayı düşünüyorum.

    Woofer konusunda kafamı karıştırdın şimdi. Ben aslında Pioneer 1200 Watt TS-W307 D2 düşünüyordum. Fakat yanımda çalışan bir arkadaş kanıma girdi 1400 olsun, D4 olsun diye. Sende 1000lik al diyorsun. Aslında fiyatı iyi 1214ün, 105 liraya alırım ama daha mı iyi olur bu. Şu an bu konuların yabancısıyım. İlk sistemimi bi döşesem hayırlısıyla ince ayrıntısıyla öğrenirim.
  • Sen paradan heber ver, ona göre öneride bulunayım.
    Benim önerdiğim 2 amfi zaten piyasanın en çok kabul gören ve güçlü amfileri.
    Köprüde 4 ohma 320 watt veriyorlar zaten bunu bile alamayacaksın.
    Bu sebepten mütevellit, sana 250 watt RMS 4 ohm woofer yeterli olacaktır.
    İlla Pioneer diyorsan, 307D2 olur ama tam çaldıramazsın, 2. amfi gerekir.
    Gördüğün gibi al, bağla ile olmuyor bu işler.
    Parayı verdikten sonra 1.000 Tl ye de 4 kanal amfi var, Hertz HP 4 mesela, araştır istersen.
    Ben sana en olurunu söylüyorum, para senin, karar senin.
    Ne alırsan al, bana ne.
    Yanlış mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 21 Nisan 2010; 11:35:25 >
  • Yanlış anlama beni, para benim doğrusun lakin parayı veripte uyumsuz sistem döşemekte var :) O yüzden detaylı soruyorum.
    O zaman şimdi son noktayı koyalım. Wooferda JBL CS 1214 ya da GT5-12 ikisi arasında hangisini tavsiye edersin. Farketmez dersen CS1214 alacam.
    Anfidede düşüncem 200-250 arası birşeydi ama diğer ihtiyaçlardan kısıp Kicker ZX 650.4 alacam bu gidişle. Yinede bu sistemi kaldırabilecek daha uygun bir teklife açığım.

    Birde doğubankshoptan hiç alışverişim olmadı. Tek fiyat mı. Yoksa yüzyüze veya telefonda pazarlık yapma imkanı varmıdır. Bir arkadaşın 370 liralık teybi 320 liraya aldığını okumuştumda. Sorduğumda cevap alamamıştım.
  • Wooferlar arasında fazla fark olmaz.
    Ben de CS 1214 ü görünüş olarak beğeniyorum, hem de ucuz.

    http://www.sahibinden.com/jbl_1000_watt_orjinal_kabinde_sifir-51WQQaXQQ24371092WQQpXQQdisplayitem

    Kicker ZX 650.4 çok güzel 1 amfi, hem güçlü hem kullanışlı, hem de kaliteli.
    Arabanın orjinal teybi ile bile çok iyi sonuç verir.
    Alternatif olsun isterseniz, JBL GTO 1004 olabilir ama aradaki 50 Tl kadar fark için değmez.
    Telefonda pazarlık yapabilirsiniz tabiki de.




  • CS 1214ü kabinsiz olarak 105 TLye alırım. Kabin olarakta bagajım küçük olduğu için bazooka düşünüyorum. Seste fazla kaybım olmaz inşallah. İstanbulda tanıdık var. Onunla görüşeyim pazarlığı yüzyüze yapmak daha etkili olur. Ona uzak düşerse yeri telefonlada görüşmekte fayda var.

    Yardımların için teşekkür ederim arkadaşım.
  • Önemli değil, senin işin olsun.
    Hayırlısı olur inşallah.
  • jbl cs yi 90 a flan da alabılırısn bu lınke de bak belkı ısını gorur http://www.sahibinden.com/arda_elektronikten_jbl_kabinli_cs_1204_subwoofer-02WQQaXQQ23614413WQQpXQQdisplayitem
    ayrıca dogubankta bır yerdem ben de alısvers yaptm sonra tovbe ettım ayrıca bı teyp sattı sonra garantısı yok dedı sonra ben sana garantı verıym dedı ordan bı kagıt cıkardı kaşe falan bastı garantı verdı o da resmı garantı oluyormus nasıl oluyorsa aklım pek almadı.hadı kolay gelsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak4burak4

    jbl cs yi 90 a flan da alabılırısn bu lınke de bak belkı ısını gorur http://www.sahibinden.com/arda_elektronikten_jbl_kabinli_cs_1204_subwoofer-02WQQaXQQ23614413WQQpXQQdisplayitem
    ayrıca dogubankta bır yerdem ben de alısvers yaptm sonra tovbe ettım ayrıca bı teyp sattı sonra garantısı yok dedı sonra ben sana garantı verıym dedı ordan bı kagıt cıkardı kaşe falan bastı garantı verdı o da resmı garantı oluyormus nasıl oluyorsa aklım pek almadı.hadı kolay gelsın


    Ben Ankaradayım. Verdiğin ilan İstanbulda maalesef ilgilenemeyeceğim. Ben 105 liraya 12 taksitle alacağım. Peşin versem belki 90ada bulabilirim.

    Şimdi doğubankla aranda geçeni anlayamadım. Aldığın teyp sorunlu çıktıda mı ilgilenmediler. Yoksa ilk aldığında mı garantisi yok diye kendileri garanti belgesi yazdı. Çünkü bildiğim kadarıyla onların sattığı ürün Pioneer veya hangi markaysa ilgili firma tarafından garantisi bulunmuyor. Kendileri garanti veriyor. Bu sebeple fiyatıda uygun oluyor. Daha detaylı bilgi verebilirsen bizlerde bilgilenmiş olur.




  • karar sızın netten de alablırsınız ama 105 lıra da kotu fıyat sayılmaz alınabılır ayrıca ankarada ulus elektronıkcıler carsısı var oraya da bakabılırsınız.hayır benım yanımda bırısı alıyordu alıcı garantı ıstedı satıcı yok dedı alıcı nasıl olmaz falan deyınce oradan aynı garantı kagıddı gıbı bır kagıt elıne tutusturdu o da garantı oldu olayın ozu bu evet garantı ancak dukkan garantısı oluyor dıstırubutorden mal alan neredeyse yok benım alısverıs yapacagım 1 yer degıl artık arastırırsanız resmı garantılı olup uygun satan yerler yıne oluyor.
  • Yanlış anlaşılma var sanırım :) Ben wooferı doğubanktan almayacağım. Benim alacağım faturalı vede garantili ürün.
    Doğubanktan sadece Kicker anfi almayı düşünüyorum. Tabi haftasonu Ankarada araştıracağım, bulamazsam son çare doğubanka yöneleceğim. Uygun fiyatlı ikinci el temiz anfi bulabilirsem oda işime gelir :)
  • sımdıden kolay gelsın o zman ıkıncı el arıyorsanız caraudıoturkey sıtesınde pazar alanına bakabılırsınız orada temız urunler duser
  • Cuma günü arkadaşla birlikte araştırmaya gittik. Birkaç yer gezdik. Kicker marka hiç bir ürün yoktu gittiğim yerlerde. Her gittiğimiz yerdede amfi modellerini sorduk ve inceledik. Gönlüm Kickerden yanaydı fakat bulamadığımdan vede maddi durumdan dolayı Boschmann JA-948ATX aldım. Wooferdada test edip Pioneer TS-W308D4 1400 Watt aldım. Pazar günü arkadaşla birlikte montajını yaptık, fazlasıyla tatmin ediyor sistem.

    Amfi ve kaliteli olan kablolara 200 lira, woofera ise kabiniyle birlikte 175 lira verdim. 375 liraya sistemdeki eksikliğimi tamamladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.