Şimdi Ara

Amerikan Filmleri Amerikan Propagandası Yapıyor! T_T (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Günaydın! Adamların kendi filmleri sonuçta ABD propagandası yapmaları normal ama her filmde de dünyayı ABD'nin kurtarması insanı biraz bayıyor açıkçası. bobo.1903'ün de dediği gibi propaganda olduğunu biliyorsak sorun yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merong

    Dün gece arkadaşımla Spiderman 2 filmini izlerken Spiderman filmin sonuna doğru amerikan bayrağına ağ atıp, üstünde poz verdi sonra aşağı uçtu!

    Bunu gören arkadaşım "-ulan yuhh be spiderman filmin bile amerikan propagandası bla bla" diye söylendi..(Spiderman amerikalıların yarattığı bir kahraman keloğlan gibi) Aynı arkadaş Rambo filmlerine (rambo bir amerikan askeriydi filmde hemde gazi) ve şimdi adını hatırlamadığım bir uzaylı istilasını anlatan los angeles bilmem ne filmine de aynı eleştiriyi yapmıştı (vaybe kahraman amerikan askeri falan) ...

    Sonra ben bu arkadaşımla uzun uzun tartıştım, dedimki utanmasan "Captan Amerika" filmi bile Amerikalıları övüyor diyeceksin diyerekten tartışmayı sürdürdüm baktım tartışma saçma bir yönde gidiyor kalktık birer tantuni yiyip, ayran içtik :p döndük...

    (birde adamların dini hristiyanlık; amerikalılar hristiyanlık propangadası yapmış şu x filmde diyenleri bile duymuştum ben sanki islam propagandası yapmaları gerekiyormuş gibi)

    Şimdi gelelim benim sitemime; Bu filmler made in amerika (amerikan yapımı) oyuncuları, yönetmeni falan amerikan yapımı... Sermayesi Amerikan...Şimdi bu filmlerin Amerikan propagandası yapmasının neresi yanlış? Türk veya İngiliz propagandası mı yapacak? Bizim Kara Murat, Malkoçoğlu Hristiyan Bizanslıları biçen, kesen filmler ne olacak?

    Amerikan propagandası isitemiyorsan otur Yerli film izle, amerikan filmi izleme!!! Uzakdoğu filmi izle, Avrupa filmi izle (onlarda kendi milliyetinin propagandasını yapıyorlar bu arada)

    Sizinde çevrenizde böyle düşünen sıyırmış arkadaşlarının var mı? Aranızdaki tartışmalar nasıl oluyor ve siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum?

    Yeni mi ogrendin? Kucukken "bikmadan izledigimiz" rocky(sovyetler .oka benziyor, kotu onlar),rambo(amerika karsisinda savasanlar hep kotu hep igrenc) serisi bunun basini cekiyor.Sonra braveheart, mal ryani kurtarmak(nazilerden), neydi o vietnamli filmin ismi(vietnamlilar kaka falan),pearl harbor(ulan bu japonlar cok serefsiz ya limani ne hale getirdi)

    OYNADIGINZ OYUNLAR! call of duty, medal of honor, battlefield serisi vs.



    PROPAGANDA yapmasi dogal da, DIKKAT EDIN PROPAGANDA YAPARKEN KARSISINDAKILERI DUSMANCA GOSTERIYOR!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 11 Ekim 2011; 21:36:13 >




  • Spider-Man 2 film ilkinden daha iyi bir film, bir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrisxqsf -- 12 Ekim 2011; 10:02:59 >
  • ben bu konudaki orumların neredeyse tamamını mantıksız buldum...

    yorumların ortak cümlesi/fikri: tabiki yapacak...

    propagandanın her türlüsüne karşıyım..
    sinemanın bir propaganda aracı olmasındansa filmi film olarak izleyebilmek isterdim
  • elbette kendi ülkesinin propagandasını ve değerlerini öne sürecek ama burda sanırım eleştri gözümüzün içine sokulması...
  • Her filmde propaganda vardır.
  • Yapımcısına bağlı olarak propaganda yapıyorlar normal birşey.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.