Şimdi Ara

AMERİKADAYIM YARDIM EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 760 ıle r9 280x aynı fıyat oldugu ıcın sordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KreeYaTH

    760 ıle r9 280x aynı fıyat oldugu ıcın sordum

    R9 280 ,gtx760 ve gtx770 arasi performans verir yani 280 almak daha iyi olucaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi gtx760 r9 280 ile aynı fiyat ama bu adamlar aptal değil. fiyat etiketlemesini kıçlarının keyiflerine göre yapmıyorlar. pazarlama ayrı bi dünya. fiyatı belirlemede birsürü etken rol oynamakta. tutupta r9 280 gtx760 ı ezer geçer, 760 a o para verilmez diyip kestirip atamazsın. etiketlemede performans, sessizlik, serinlik, overclock düzeyi, garanti süresi vs. birçok etken rol oynamakta. gtx 760 kesinlikle fiyatını hakediyor. r9 280 ucuz evet ama şöyle düşünmek lazım apple ile samsung arasındada performans farkı var fakat apple ürünleri samsung kadar değer kaybetmiyor. apple garanti konusunda ürünlerde hiçbirşekilde taviz vermiyor. 2şer yıl kullandığım 2 ürün gönderdim apple, 2 sininde yenisini gönderdiler. nvidia ve amd yi de bu şekilde değerlendirmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shagunz

    abi gtx760 r9 280 ile aynı fiyat ama bu adamlar aptal değil. fiyat etiketlemesini kıçlarının keyiflerine göre yapmıyorlar. pazarlama ayrı bi dünya. fiyatı belirlemede birsürü etken rol oynamakta. tutupta r9 280 gtx760 ı ezer geçer, 760 a o para verilmez diyip kestirip atamazsın. etiketlemede performans, sessizlik, serinlik, overclock düzeyi, garanti süresi vs. birçok etken rol oynamakta. gtx 760 kesinlikle fiyatını hakediyor. r9 280 ucuz evet ama şöyle düşünmek lazım apple ile samsung arasındada performans farkı var fakat apple ürünleri samsung kadar değer kaybetmiyor. apple garanti konusunda ürünlerde hiçbirşekilde taviz vermiyor. 2şer yıl kullandığım 2 ürün gönderdim apple, 2 sininde yenisini gönderdiler. nvidia ve amd yi de bu şekilde değerlendirmek lazım.

    Oyle oldugunu varsayalim,bu seferde butce devreye giriyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyatlara baktım ben amerika ve turkıye arasında oyle pek bır fark yok aynı denebılır sizce nerden almalıyım turkıyede ise hangi magazadan
  • KreeYaTH kullanıcısına yanıt
    nerden baktın fiyatlara hocam çünkü yanlış bakmışsın :) işlemci ve ram hariç neredeyse her üründe %20-25 fark var hele ki ekran kartında %50ye kadar çıkıyor o fiyat farkı.
  • tam kapsamlı bakamadım bestbuy dan baktım fıyatlara ama bana alınabılıcek bır yer gosterebılrmısın uygun fıyata ?
  • KreeYaTH kullanıcısına yanıt
    http://pcpartpicker.com/ burdan bak en uygun fiyata satan yerleri gösteriyor newegg amazon falan
  • eyvallah cok makbule gecti
  • daha iyi bir sistem tavsıyesı olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.