Şimdi Ara

AMERİKADAN PS3 GETİRTMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    daha önce basit bir soru ile sizleri yormuştum şimdi ise karşınıza yeni bir soru ve kararlaştırılamamış bir döngüyle tekrar karşınızdayım

    yurt dışındaki akrabamız gelirken onla birlikte ps3 getirteyim diyorum yanlız aklıma

    eğer teknik bir problem olur mu olursa ne yapmalıyım oradan alırken neye dikkat edilmeli 60 gb lık olanı alıcağım kesin ama en çok tırstığım şey ya bir problem çıkarsa çıkarsa ne yaparım veya tamir ettirmeye çalışsam bana ne kadara mal olur gibi sorular kafama takıldı sizce en mantıklı hareket ne olur

    bu arada sormak istediğim bir şey var adaptör ile bağladığımda ps3ü kalitede bir düşme olur mu ne gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalim var?

    tekrar elleriniz yordum kusuruma bakmayın şimdiden teşekkürler...



  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum merakla yardım lütfen
  • yaaa türkiyede ps3 mü bitti amerikadan getiriyon arkadaşım
  • Merhaba arkadaşım, Amerika'dan aldığın PS3'ün garantisi Türkiye'de geçmez maalesef. Kronik bir sorunu olmadığı için bozulma riski rakip konsola göre çok daha az da olsa her elektronik alette olduğu gibi PS3'de de bozulma riski, doğal olarak, vardır. Bunu göze alarak özellikle uygun bir fiyata bulduysan getirtmen mantıklı olacaktır. Ve diğer soruna gelirsek, adaptör kullanmana gerek yok çünkü PS3'ün güç kaynağı evrensel. Yani sıradan bir PC güç kablosu yardımıyla Türkiye'deki adaptörlere rahatça takabilir, akımla uyumlu olarak kullanabilirsin.
  • teşekkür ederim @frank amerikadan 500 ytl ye getirme imkanım var bir akrabamız da italyaya gidiyor orada gezip o da ps3 alıcakmış size neredeki daha mantıklı olur fiyat olarak hangi ülke daha cazip size göre?

    bak saw kaşınıosun heee
  • 500 YTL iyi bir fiyat bence, Türkiye'de de spot olarak 750 YTL'ye falan bulunuyor diye biliyorum en makul olarak. Yanılıyor olabilirim yalnız.
  • spot olarak derken ne demek istedin pek anlayamadım pardon !! bu arada italya civarlarındada amerikadakiyle ücretle yakın mıdır birbirleri ile ?
  • Avrupada usa dan daha pahalıdır alabiliyosan usa dan al.Bize etoo ile usa dan geldi..60 gb sorunumuz yok şimdilik....
  • bir tarafta 500 liraya sorun çıkarsa ancak amerikaya gittiğinde tamir olacak bir alet,öte yandan 1.300'e garantili ama sorun çıkınca 1.5 ay bekleyeceğin bir alet.Bu konuda karar vermesi gereken sensin arkadaşım,başka kimse değil.
  • Bence uğraşmana değmez. Buradan 700 YTL civarına alabilirsin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zart

    teşekkür ederim @frank amerikadan 500 ytl ye getirme imkanım var bir akrabamız da italyaya gidiyor orada gezip o da ps3 alıcakmış size neredeki daha mantıklı olur fiyat olarak hangi ülke daha cazip size göre?

    bak saw kaşınıosun heee





  • quote:

    Orjinalden alıntı: blackgod

    Bence uğraşmana değmez. Buradan 700 YTL civarına alabilirsin..

    işin şakası bi yana türkiye den 700 ytl ye bulursan kaçırma derim
  • Ben olsam 500'e ABD'den alırdım. Çok uygun bir fiyat. Bir sorun olursa yine aynı kanalda ABD'ye gönderme şansın olabilir. Ülkemizde garantisiz olarak aleti minimum 700'e falan bulabilirsin. Onlara da güven olmaz. Bozulursa elinde kalabilir. O yüzden, 500'e al. En azından bir sorun olursa en kötü ihtimale ABD'ye ulaştırırsın. Ama kolay kolay sorun çıkacağını da sanmam.
  • peki kardesh 500 ytl ye nasil aliyosun ?? 499 dolar gibi bi fiyatta degilmi ps3 ler ?? hadi olsun 400 dolar gene 500 ytl den fazla ediyo bi yanlislik olmasin sen 2 kere kontrol et !! ok!?
  • bence kesinlikle hiç kaçırmadan amerikadan getirt . ben dayıma getirtmiştim hong kongdan . o zamanlar dünyada en ucuz ps3 orda satılıyodu . nisanın sonunda gelmişti bana kaç aydır problemsiz kullanıyorum . hiç bir problem çıkmadı . zaten alet çok sağlam kolay kolay bi problem çıkmıyor. hem türkiyeden 1500 lira verip alsan da türkiyedeki garanti sürecinde alet bozulsa bile belçikaya yolluyolar aleti türkiyede vidasını bile açamıo sony servisleri . direkt yolluyolar sonra 2 ay bekliyosun . en kötü bi yenisini yoluuyolar . ama kesinlikle türkiyeden falan almayı düşünme . getirsin akraban amerikadan o paraya bence bedava . burdan spot ürüne o parayı vermek yerine ordan getirtmek çok mantıklı . ayrıca herhangi bir bilgisayarcıda satılan pc power cable adıyla 5-10 liraya alabileceğin herhangi bir bilgisayar güç kablosu bile çok rahat işini görür ben aylardır öyle kullanıyorum . zaten ps3ün içinde sigortası falan var . ayrıca italyada euro olarak satıldığı için en az 200 lira zarar edersin . Hiç durma Amerikadan getirt bence , şimdiden hayırlı olsun .




  • Bir problem çıkmaz, çevirici falanda gerekmiyor zaten için rahat olsun.
  • mantıken şöle düşündüm amerikayla türkiyedeki fiyatlat yarı yarıya düşüyor bir o yandan diğer yandan ise akrabamız bana sen merak etme max:700 ytl ye buradan sana bulurz dedi o yüzden...

    bu arada diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız...aldığımda yorumlarımı sizlerle paylaşacağım inşallah.
    quote:

    Orjinalden alıntı: eCCo

    peki kardesh 500 ytl ye nasil aliyosun ?? 499 dolar gibi bi fiyatta degilmi ps3 ler ?? hadi olsun 400 dolar gene 500 ytl den fazla ediyo bi yanlislik olmasin sen 2 kere kontrol et !! ok!?
  • arkadaşlar bu arada PAL nedir? ne için gereklidir ?
  • PAL bir bölge kodudur... Avrupada PAL, Amerika'da NTSC-U ve Japonya'da NTSC-J bölge kodlu konsollar satılır. Bildiğim kadarıyla ps3te oyun oynarken bölge kodları farketmiyor xbox360ta olduğu gibi...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12966423/tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_12716841/tm.htm

    bu 2 konuda merak ettiğin herşey var arkadaşım.Önce konuları oku aklına takılan birşey olursa orada yazar cevabını alırsın.500 liraya alma şansın varsa neyi düşünüyorsun onu anlayamadım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.