Şimdi Ara

Amerikadan Iphone geldi Ziphone uygulamasından sonra alet sapıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bu hafta içerisinde kardeşim 5 tane Iphone getirdi bende bir tanesi kırmak üzere geçtim bilgisayarın başına. Telefonun sürümüne filan bakmadan Ziphone u uyguladım zira sayfasında tüm versiyonlar için çalıştığını söylüyordu. % dakika içinde telefon açılır hale geldi. Geldide, telefon edemiyorum mesaj atamıyorum. Diğer özelliklerinde pek bir sorun yok gibi. Telefonda yaşadığım hata şu şekilde, telefon kısmına girdiğimde numara çevirmeye başladığım anda telefon birden summerboarda atıyor kendini. Telefonun özelliklerine baktığımda version kısmında 1.1.2 yazıyor. Model firmware ide 04.04.05_G. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.

    Gününüz güzel geçsin,



  • arkadasim sanirim sen makinanin modemini yukseltmissin (04.04.05) .sanirim bu8 yuzden senin 1.1.4 surumunu yukleyip ondan sonra kirma islemini yapman gerekiyor. 1.1.3 de calisirmi onu bilemem ama 1.1.4 yukleyip tekrar dene .
  • appsupport patch yükle hangi versiyon yüklü ise o versiyon için installer'de bulabilirsin o zaman herşey doğru çalışacaktır.
  • 5 tane nasıl getiriyor ya? hani yasası vardı. cart curt sadece 1 tane getiriliyordu tek pasaport ile. türkiyeye sokarken sorun oluyordu? yalanmış yani. ya da arkadaşın telefon sokmak için değişik teknikleri var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Duna

    5 tane nasıl getiriyor ya? hani yasası vardı. cart curt sadece 1 tane getiriliyordu tek pasaport ile. türkiyeye sokarken sorun oluyordu? yalanmış yani. ya da arkadaşın telefon sokmak için değişik teknikleri var.


    Arkadaşım Iphone öyle kocaman birşey değil ki girişte zorlansın insanlar.
  • Version 1.1.2 de kalacaksanız installerdan iWORLD programını indirip uygulayın sorun hemen çözülecektir.Ama 1.1.3 veya 1.1.4 yükseltirseniz o programa bile ihtiyaç yok..Kolay gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: madxyloid

    arkadasim sanirim sen makinanin modemini yukseltmissin (04.04.05) .sanirim bu8 yuzden senin 1.1.4 surumunu yukleyip ondan sonra kirma islemini yapman gerekiyor. 1.1.3 de calisirmi onu bilemem ama 1.1.4 yukleyip tekrar dene .


    Maxy aldığım telefonun versiyonu 1.1.2 sanırım, çünkü bildiğim kadarıyla ziphone sürüm düşürme işlemi yapmıyor sadece hangi sürümde ise telefon onu kırıyor. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rottice

    Version 1.1.2 de kalacaksanız installerdan iWORLD programını indirip uygulayın sorun hemen çözülecektir.Ama 1.1.3 veya 1.1.4 yükseltirseniz o programa bile ihtiyaç yok..Kolay gelsin


    Rottice bu söylediğin işlem için tine Ziphone mu kullanacağım yada installer dan mı bir şeyler kurcalayacağım. Yardımın için teşekkürler,
  • installer altında sanırım 1.1.2 tweaks klasöründe olması lazım
  • gecen gun benimde telim sendeki sorunu cikardi. benim tele yukleme yaptiktan sonra makina en bastaki elma isaretinde kaldi, acilmadi. Orjinal 1.1.2 olan cihazi tekrar 1.1.2 ye restore ettim ama nasil olduysa modem 04.03 olmustu ve aynen sendeki gibi numara cevirmeye baslayinca ana menuye donuyordu. bende 1.1.3 e restore edip ziphone ile kirdim ve su an sorunsuz kullaniyorum. seninde cihazin 04.04 olduguna gore 1.1.4 e yukseltirsen sorunun duzelebilir saniyorum. yada modemi 04.02 e indirebilirsen duzelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madxyloid -- 4 Mart 2008; 15:57:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.