Şimdi Ara

Amerikada yazılım müh. Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lise 4. Sinif ogrencisiyim yazilim muhendisligi okumak istiyorum. Egitimimin bir kismini amerika da gormek istiyorum. Turkiyede okuyup yatay gecis tarzi bi seyle mi gitmek daha mantikli yoksa direk orda community college de okumak mi? Daha mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yıllık ailen herşey dahil ne kadar yollayabilir sana ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Min 80k tl lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani para disinda lisans egitmini amerikada almak turkiyeye gore daha mi mantikli ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tumladen

    Yani para disinda lisans egitmini amerikada almak turkiyeye gore daha mi mantikli ?

    Tabiki öyle. Teknolojinin ana vatanı Amerikadır. Yalnız gideceğin okul bilindikse, sıralamalarda yüksekse unut 80 bin lirayı. Direk 100 üstü koy kafadan.
  • Eger okursam planim orda ilk once bir community collage gitmekti hem girmesi kolay orda 2 sene okuduktan sonra major bir universiteye gitmekti cunku obur turlu sat tofl gibi sinavlari kazanmam cok zor ama orda community collage de okursam hem 2 senede ingilizcemi gelistiririm hemde maddi acidanda daha karli olur diye dusunmustum yanlis mi dusunuyorum ? Cunku alacagim diplomayi orda okucayacagim major universiteden alacagim her turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tumladen

    Eger okursam planim orda ilk once bir community collage gitmekti hem girmesi kolay orda 2 sene okuduktan sonra major bir universiteye gitmekti cunku obur turlu sat tofl gibi sinavlari kazanmam cok zor ama orda community collage de okursam hem 2 senede ingilizcemi gelistiririm hemde maddi acidanda daha karli olur diye dusunmustum yanlis mi dusunuyorum ? Cunku alacagim diplomayi orda okucayacagim major universiteden alacagim her turlu.

    community college lar genelde yıllık 6-7bin dolar oluyor bildiğim kadarıyla. Çalışıp her ay kenara 500 dolar koysan birikmiş olur. Ailen burdan kredi çekip öder sende her ay onlara yollarsın ödersin. aylık 500 dolar dışında da geçinebiliceğin kadar kazanman lazım. Uber hakkında bilgin var mı? Uber yapabilmek için sosyal güvenlik numarası yetiyor ve community college dan sosyal güvenlik numarası alırsan uber ile çok rahat biriktirebilirsin bu parayı. Bence burda kalma hiç, ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Ben de bu yaz gitmeyi planlıyorum inşallah gidebilirim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.