Şimdi Ara

AMERİKADA KÖPRÜ ÇÖKMÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD'nin Mississippi eyaletinde, Minneapolis ile St Paul'ü birbirine bağlayan köprünün çökerek Mississippi nehrine yuvarlanması sonucu birçok araç nehre uçtu. Olayda 9 kişi hayatını kaybetti. Minneapolis Star-Tribune gazetesi, 60 kişinin hastaneye kaldırıldığını, 20 kadar kişinin kayıp olduğunu belirtti.
    Yerel saatle 18.00'de gerçekleşen olayın ardından, merkezi başkent Washingnton'da bulunan ABD İç Güvenlik Bakanlığı, yaşanan facianın terörizmle bağlantısı olduğuna ilişkin hiçbir ize rastlanmadığını açıkladı.
    Köprüden düşen araçlar arasında bir de okul servisi var.
    Köprünün tamamen suya gömülmeyen parçalarına tutunanlar kurtarma ekiplerince çıkarılırken, onlarca kurtarma aracı ve dalgıçlar da nehir sularında kurtarma çalışmalarına katılıyor.
    Olayda şu ana kadar en az 6 kişi öldü, 60'tan fazla kişi de yaralandı.Hastane yetkilileri yaralıların 6'sının durumunun ağır olduğunu kaydetti.
    1967 yılında yapılan 64 metre yükseklikteki köprüde bir inşaat çalışmasının devam ettiği belirtildi. Geçen yıl köprünün kiriş ve dirseklerinde 'hasar' tespit edildiği bildirildi.
    Günde yaklaşık 200 bin aracın geçtiği köprünün çökmesi sırasında üzerinde 50'den fazla aracın olduğu tahmin ediliyor.
    Bölgede onlarca kurtarma aracının bulunduğu ayrıca dalgıçların da nehir sularında kurtarma çalışmalarına katıldıkları gözlendi.
    Öte yandan merkezi başkent Washingnton'da bulunan ABD İçgüvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, yaşanan facianın terörizmle bağlantısı olduğuna ilişkin hiçbir ize rastlanmadığı vurgulandı.
    Yerel saatle 18.00 da olmuş







  • geçmiş olsun. amerikan insanlarına emperyalizmide mahfolsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.