Şimdi Ara

Amerika vs. Türkiye fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genel CPU ve VPU fiyatlarına baktığım zaman amerikadaki fiyatlar ülkemize göre daha düşük gibi görünüyor.. Ekran kartı, RAM ve CPU gibi parçaları amerikadan almak bana ne kadar fiyat avantajı sağlar sizce?

    Örnek olarak:

    ATI ALL-IN-WONDER 9800 PRO Graphics adapter $332
    AMD ATHLON64 3400 Athlon 64, Processor Products $418

    Bu ürünlerin türkiye fiyatları nedir? Bu high-end ürünleri türkiyede satan firma hangisidir? Mavidonanım gibi satıcılarda bu tarz ürünleri şu anda bulmak pek mümkün değil gibi görünüyor çünkü..



  • biz arkadasa alacaktık. amerikada abisi war. bizimle arasındaki fark 40-50 dolar gibi oluyoo işlemcilerde oda kdv farkı. ama sorun şu ki malzemelerin kargo parası ve daha önemlisi bozuk çıkma veya bozzulma durumunda neler başımıza gelir düşününce bu işten wazgeçtik. türkiyeden aldık.
    tavsiyem servis olayını ii araştırman
  • parçalar türkiyeye gelirken üretici firma, dağıtıcı firma, türkiye distribütörü ve perakende olarak satan firma ayrı ayrı kar koyuyorlar. üzerin kargo fiyatı ve gümrük fiyatınıda ekleyince aradaki fark oluşuyor.
  • pahalıda olsa bulunduğum yerden almayı tercih ederim sonra olurda arızalı çıkınca direk muhatap olacağım adam belli sonuçta başım fazla ağrımıyor öyle olmadığı takdirde kargoyla ben uğraşacağım sonra ne zaman geldi gelecek gibi sorunlarla da aynı şekilde...

    tabii tercih meselesi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.