Şimdi Ara

Amerika'dan iphone 11 alıp kaydettirmeden kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Türkiye iphone fiyatları çok yüksek ve o parayı vermek istemiyorum, en azından zorlanacağımı biliyorum. Yine de çok krarsızım, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Amerika'dan 128 gb iphone 11'i 4700 liraya alıp, kayıt süresi dolduktan sonra 1000 liralık android bir telefonla mobil veri paylaşımı yaparak kullanmak mı? Buradan 7800 liraya almak mı? Uğraşılmaz öyle 2 telefonla filan mı diyorsunuz? Yoksa 2-3 bin lira az vermek daha mı önemli dersiniz? Benim işim için video çekip, edit yapmak önemli ve instagram storylerinin kalitesi. Yoksa iphone almak zorunda değilim şuan xiaomi mi 9t kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Amerikada 749 dolar + eyaletleri vergi eklenebilir ( 20 $ uzerine ). 4700TL + imei kayıt harç bedel 1.500 TL = 6200 TL yapıyor.
    Burdan iPhone 11 128 GB den 7.749 TL ve 2 yıl garantisi var. 7.749 TL - 6200 TL = 1.549 tl çok fark yok. Amerika da almak değmez. Turkiyede alin tavsiye ederim. Apple online storeden satın aldıysanız cihazı sorun varsa ürün değişim yapıyor. Beğenmediyse para iadeleri ediyor. Apple politikaları ürünleri 14 gün hakkınız var.
  • Hocam Dediğiniz Sistemi iPad'de Yapıyorum Yanımda 4s Var Hotspot Açıp Powerbanka Bağlayıp Atıyorum Çantaya Bütün İşler iPadde Size de Bunu Öneririm Çift Telefondan Ziyade Hotspot Açabilen Telefon + iPad Pro
  • Kaydettirmeyeceğim, yani kayıt parasını hesaba katmadan hesaplarsak 3 bin lira oynuyor. Sadece 2 telefonla dolaşmak eziyet olur mu? Sizin düşünceleriniz neeler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga77777

    Kaydettirmeyeceğim, yani kayıt parasını hesaba katmadan hesaplarsak 3 bin lira oynuyor. Sadece 2 telefonla dolaşmak eziyet olur mu? Sizin düşünceleriniz neeler?
    Tam saçmalık olur bi iphone kullanıcam die bu kadar eziyete gerek yok , yurt dışından s10 al imei çaktır yada illa iphone diosan türkiyeden Xr al zaten kamerada dışında çokta bir farkı yok ..
  • Cok zahmetli ve baglanti her zaman stabil olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.