Şimdi Ara

Amerika'dan alınacak Video cameralarla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Amerika'dan bir sony video kamera almayı planlıyorum DVD'ye kayıt yapanlardan. Fakat aldığım bilgiye göre amerika'dan aldığım kamerayı türkiye'de kullanamazmışım. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Sonuçta direct DVD'ye kayıt yapacağı için nasıl bir sorun olabilir. DVD'lerde bölgesel kod koruması vardı. Acaba bundan dolayı mıdır? Herşey için şimdiden teşekkürler.



  • amerikada ntsc sistem destekli kameralar var..türkiyede ise pal..dolayısıyla doğrudan tvye takarsan tvnin ntsc desteği yoksa seyredemezsin..bende de abdden alınmış kamera var ama tvde de ntsc desteği olduğundan sorun yok..dvdde de sorun cıkacağını sanmıyorum..
  • Artık televisyonların büyük coğunlugu pal ve ntsc destekler durumda. Bu nedenle Tv'den görüntüleri seyretmekte problem olacağını zannetmiyorum. Kaydettigi DVD burada çalışmayacağı söyleniyor. Halen bunun mantığını anlamış değilim. Bilen biri varsa lütfen yardım
  • NTSC desteği olmayan TV olsa bile .... pal converter lar var bu çeviriciler sayesinde kullanabilirisin.... ayrıca diğer arkadaşların da belirttiği gibi artık yeni model televizyonların bir çouğu bu konuda problem çıkartmıyor..... helel benim bildiğim hiç bir dvd player sorun yaratmamakta.....eğer işini sağlama almak istiyorsan evindeki tv nin firma teknik servisine ulaş yada internetten araştırabilirsin ... istersen model ve markayı gönder belki yardımcı olan birileri çıkar..
  • Ayrıca ek olarak USA de PAL destekli olan kameralar da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.