Şimdi Ara

Amerika'dan alınacak sistem parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yeni bir sistem toplayacağım ve muhtemelen daha öncekiler gibi pek çok parça vatan bilgisayardan olacak. Ama şimdi Amerika'dayım ve gelmeden önce daha ucuza gelebilecek bazı temel parçaları yanımda getirmek istiyorum. Gümrükten girerken sorun çıkar mı henüz bilmiyorum ama olabildiğince az yer kaplayan ve türkiye fiyatına göre ucuza gelen parçalar getirmeye çalışacağım. Aklımda işlemci, ekran kartı, ram ve param yeterse ssd getirmek var.
    Öncelikle sistem esas olarak multimedya ağırlıklı kullanılacak ama fotograf-video işlemek-editlemek için de uygun olmalı. İşlemciyi intel i7 serisinden düşünüyorum. 16 gb ram alacağım. Ekran kartı konusunda ise henüz bir fikrim yok ama üst düzey oyuncu olmadığıma göre sanırım ortalamanın biraz üstünde olsa yeter gibi geliyor. 256 gb ssd alsam şimdiik yeter gibi geliyor. anakart herhalde bulması daha kolay olur ve getirmesi daha zor olur diye beklemeye aldım ama tavsiyeye açığım.

    Bu konuda deneyimi olanlardan hem parça seçimi hem de hangi parçaları yurtdışından getirmenin mantıklı (karlı) olabileceği konusunda yardım bekliyorum.
    Buradaki kampanyaları kolluyorum -bir aydan fazla vaktim var- parça aramak için ise genel olarakpcpartpicker.com adlı siteyi kullanıyorum. Buradan seçebilirseniz memnun olurum.
    Örneğin şimdilik seçtiklerim
    işlemcihttp://pcpartpicker.com/part/intel-cpu-bx80646i74790k
    ramhttp://pcpartpicker.com/part/gskill-memory-f31866c9d16gxm
    ssdhttp://pcpartpicker.com/part/samsung-internal-hard-drive-mz7te250bw
    video kartı işi iyice zor bu sisteme asgari nasıl bir kart olabilir bilmiyorum ama 200 dolar altında olsa iyi olacak şu listedenhttp://pcpartpicker.com/part/samsung-internal-hard-drive-mz7te250bw







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.