Şimdi Ara

AMD yeni Catalyst yamasını yayımladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AMD tarafından yayımlanan yeni Catalyst yaması ile, kodlama işlemlerinde GPU tabanlı hızlandırma başarımı arttırdığını iddia ediyor
    ATI Stream Kodlama altında yayımlanan bu yeni runtime ile beraber, hem kodlama işlem süreleri hem de bu işlem esnasında, işlemciye binen yük azaltıldı. Bunun başarım artışının altında yatan sebepse, AMD'nin teknik müdürü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, gerçek zamanlı olmayan kod işlemlerinin mümkün hale gelmesi yolunda, video işlemcisinin üzerindeki kilidin kaldırılması olarak gösterildi. Bununla beraber halen entropi hesabı türünden bazı görevlerin işlemci tarafından kotarıldığı da dile getirildi.

    AMD'nin şimdiki planı ise, kodlama motorunu, MediaShow Espresso, PowerDirector 7, ArcSoft SimHD vb. uygulamalara entegre etmek suretiyle partnerlerinin işlerini biraz daha kolaylaştırmak olarak şekilleniyor.
    haberin kaynağı burası beylerhttp://www.pclabs.com.tr/2009/05/30/amd-yeni-catalyst-yamasini-yayimladi/







  • 4*** serisi kartlar için yazda millet heveslenmesin.
  • 9.5 mi yüklü olmak zorunda? 9.5 gördüğüm kadarıyla sorunlu.

    ekleme: şimdi indirip bir baktım 9.5 i kendisi yüklüyor zaten. bu hydragrid de nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 30 Mayıs 2009; 14:23:03 >
  • Zeka patlamasi yapmak isteyenleri bekliyoruz...Resmi sürüm ile beta sürümünü eşit tutanları...
  • Deneyen varmi en azindan 9.5 stabil hale getirebiliyormu bu yama?ingilizem yok ama sanki amd sorumluluk kabul etmz gibi bir ibare vardi cumle olarak ama BETA diye bir yazida goremedim.
  • AMD MAKES NO REPRESENTATIONS OR WARRANTIES WITH RESPECT TO THE CONTENTS HEREOF AND ASSUMES NO RESPONSIBILITY FOR ANY INACCURACIES, ERRORS OR OMISSIONS THAT MAY APPEAR IN THIS INFORMATION. AMD SPECIFICALLY DISCLAIMS ANY IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR ANY PARTICULAR PURPOSE. IN NO EVENT WILL AMD BE LIABLE TO ANY PERSON FOR ANY DIRECT, INDIRECT, SPECIAL OR OTHER CONSEQUENTIAL DAMAGES ARISING FROM THE USE OF ANY INFORMATION CONTAINED HEREIN, EVEN IF AMD IS EXPRESSLY ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES.

    salla sakat iş
  • Yani kısaca "Yaptığınız şey sizin sorumluluğunuzda. Olası herhangi bir sorundan biz sorumlu değiliz. Olası herhangi dolaylı ya da dolaysız hasar, deformasyon ve benzeri sorunlardan, AMD sorumlu tutulamaz. Yazılımı yüklerken, her şeyi kendi bilinç ve isteğinizle yaptığınızı bilin..." şeklinde yorumlanabilir. Genel bir ifade. Yani yükleyeceğiniz şeyi bilinçsizce yüklemeyin diyor.

    Hatta yüklemeseniz bile olur. Oyun başarımına ya da Catalyst stabilitesine getirisi yok. Sadece Stream için yenilik ve iyileştirme var. Bahsi geçen programları kullanmıyor ve "Stream ile uğraşmam" diyorsanız yüklemenize gerek yok...
  • Denedim hangi oyunu açtıysam pc reset manyağı oldu ve mecburen bir önceki sürüme döndüm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AndryTR

    Yani kısaca "Yaptığınız şey sizin sorumluluğunuzda. Olası herhangi bir sorundan biz sorumlu değiliz. Olası herhangi dolaylı ya da dolaysız hasar, deformasyon ve benzeri sorunlardan, AMD sorumlu tutulamaz. Yazılımı yüklerken, her şeyi kendi bilinç ve isteğinizle yaptığınızı bilin..." şeklinde yorumlanabilir. Genel bir ifade. Yani yükleyeceğiniz şeyi bilinçsizce yüklemeyin diyor.

    Hatta yüklemeseniz bile olur. Oyun başarımına ya da Catalyst stabilitesine getirisi yok. Sadece Stream için yenilik ve iyileştirme var. Bahsi geçen programları kullanmıyor ve "Stream ile uğraşmam" diyorsanız yüklemenize gerek yok...

    Bu cevap benim için yeterli oldu. Oyun başarımına etkisi yoksa beni ilgilendirmiyor.




  • ATİ İLK ÖNCE adam gibi driver yapsın her driverda bir sorununu çekiyorum yeter artık ya ilk önce şu işi halletsin sonra gitsin cpu ile gpu ile birşeyler kodlasın
  • ben yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım yalnız gözle görülür bir performans artışıda sağlamadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.