Şimdi Ara

amd x2 4400 sisteme ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • amd x2 4400+ cpu, abit an8 ultra motherboard, pny quadro fx 1300 vga, seasonic 500w psu ve cm steacker kasadan olusan sistemime uygun dusecek yuksek performansli ram ariyorum. 4gb (2 x 2gb dual kit) olarak almayi dusunuyorum ve overclockla fazla ilgili degilim. aldigim gibi takip kullanmak ve 3d uygulamalarda zamandan tasarruf etmek istiyorum. kendi arastirmalarima gore mushkin ve corsair markalari uzerinde duruyorum ama sizlerin de oneri ve degerli tavsiyelerinize ihtiyacim var.

    simdiden tesekkur ederim.



  • Türkiye'de doğru dürüst 2*2GB lık modüller yok mecburen ya Disbritör'lerle irtibata geçeceksin yada yurt dışından getirteceksin.

    Bence şunlarda al 2 adet toplam 4GB yapsın hem istersen OverClock yaptığında yardımcı olur.
    http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146578

    OverCLock yapmam deme o CPU yu default voltaj ile bile nereye kadar götürürsen o kadar kardasın performans açısından




  • tamam oc yapmam demiicem, hatta sistemi alirken basta guc kaynagi ve kasa olmak uzere gereginden fazla para verdim, fakat bu konuda tecrubeli olmadigim icin simdilik boyle soyluyorumdur. baska bir etken ise kullandigim programlar tum sistemi somurdugu icin herhangi bir tehlike yasamak istemiyor olmamdir. oc yaparak 3d max, photoshop, freehand gibi programlari ayni anda 2-3 farkli is icin kullaniyor olmam sistemi gereginden fazla zorlar mi diye dusunuyorum. bu konuda cok soru sorarak ileride basinizi cok agritabilirim.

    siz oc'u da dusunerek alabilecegim en iyi ramleri ve modelini tavsiye edin. bir de bulunabilir olsun. hangi distributore sorduyssam elimizde yok, bir ay sonra getirebiliriz diyorlar.
  • sıcak fırsatlar bölümünde cafesnet nickli arkadaş patriot 2x1gb low latency kit xblk chipli satıo 270 dolar kapıdan ödeme yapabiliosun
  • Süper harika..RAM da marka seçimin de güzel amaa 2*2 GB ram ı nereden bulacan..:) Bence 2*1 gb dual channel ram al..Sonra yanına bi tane daha eklersin..O da işini görür şimdilik..Ben yabancı sitelerde bile pek rastlamadım 2*2gb dual channel a..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gunwane

    Süper harika..RAM da marka seçimin de güzel amaa 2*2 GB ram ı nereden bulacan..:) Bence 2*1 gb dual channel ram al..Sonra yanına bi tane daha eklersin..O da işini görür şimdilik..Ben yabancı sitelerde bile pek rastlamadım 2*2gb dual channel a..
    bencede 4 tane 1 gb lik al dierini bulabilecegini san mıyorum
  • yanlis anlatmisim sanirim :)
    ben de 2 adet (1+1 gb dual set) demeye calisiyordum. bana marka ve model sunarsaniz cok memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.