Şimdi Ara

AMD Ryzen 3000 serisi listelenmeye başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
9
Favori
19.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    ve gsync artı freesync destekli olursa daha iyi olur artık nvdia kartlarda freesync desteği veriyor hayırlı olsun şimdiden
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden ufak ricam islemci ve monitor gorurseniz alintilar misiniz ? Siparis gecerim hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowWyvern S kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsini de yaptım. Zamanında metin 2, knight, wow vb. oyunlara uzun zamanlar harcadım. Bazıları gibi aşırı değil ama tüm oyunları toplasan birkaç yüz saat harcamışımdır. Ki şimdi acıyorum o zamanlara.

    Yaratık kesiyorum. Niye? Daha iyi item alıp daha yüksek levele çıkacağım. Çıkıp napacağım? Yine yaratık keseceğim. Hiçbir amaç yok. Kesiyoruz sadece niye Allah bilir. Oyunda gram içerik yok. Hikaye yok, karakter yok, grafik yok, vuruş hissi yok sadece "grind" var. Gameplay bile yok. Mousela tıklıyosun karakter kendi kendine oynuyor. Tek yaptığım boktan dövüş animasyonları seyretmek. WOW bunların arasında istisna olabilir hikayesi ve evreniyle ama o da zaten aylık ücret aldığı için pek umrumda değil. Kasılma hissi diyorsun mesela bunu sağlayacak oyunlar yok değil. Ama oyunun bunu sağlaması için illa sona ulaşması 897987787 saat sürecek bir kasılma sistemi kullanması gerekmiyor. Bu zaman israfı demek bence kasma hissiyatından ziyade. Monster Hunter World mesela komple kasılma üzerine kurulmuş oyun. Veya arkadaşlarla boss kesme diyorsun Monster Hunter World komple arkadaşlarınla boss kesmen üzerine kurulu bir oyun. Aynı zamanda steamde en çok oynanan ilk 20 içerisinde olan bir oyun. Şimdi bu oyun varken adam mmorpg ye mi başlar mesela?

    Çıktığı zamanlarda mmorpg ler yenilikçiydi ama. Farklıydılar yani. Ki zaten online oyunları başlatan türlerden biriydi. Geldi, baydı, geçti, gitti. Artık zamanı değil. Önceki mesajımda da dediğim gibi zamanında mmorpg ler popülerken oynamış biriysen şuan oynamaya devam ediyor olabilirsin. Çünkü ya nostalji yaşamak istersin (ki saydığın anılar sende iz bırakmış aradığın nostaljilere örnek) ya da hala bıkmamışsındır o bağımlılıktan. Kısacası bir şekilde alışkınsındır oynarsın. MMORPG lerle yeni tanışacak biri şuan hayatta başlamaz. Tarafsız bakmaya çalış çok boş oyunlar yani. Şu an mmorpg lere en çok benzeyen oyun türü loot shooter türü oyunlar. Destiny serisi, Division serisi, yeni çıkan Anthem gibi. Gameplay olarak alakasızlar FPS olduklarından ama mantığı çok benziyor mmorpg lere. Kesmek yerine sıkarak yaratık öldür, kasıl, daha çok yaratık öldür, daha çok kasıl. İtemlerin gelişsin, levelin artsın, skillerin gelişsin falan. Bildiğin MMORPG kafası. Benim için bunlar da aslında boş oyunlar ama yine de günümüzde talep görecek kadar belli bir kaliteye sahipler. Hiç yoktan bir hikayesi var, grafikler sağlam, oynanışı keyifli (ya da bir oynanış var desek daha doğru mmorpg le kıyaslarken), vuruş hissi güzel falan. Ücretli olması da pek umrumda değil kıyaslarken zira zaten mmorpg bağımlıları bundan kat kat fazla parayı o oyunlara yatırıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 5 Mart 2019; 20:38:30 >




  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    tamam hb kdv indirimi yapıyor arada denk gelirsem msj atarım
  • 6/6 cpu ların gerisinde kalacak 12/24 cpu lar yolda.

    Artan çekirdeklerle artık çay keyfi yaparsınız.

    Sad but True.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    gecmise mazi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliayhangizemiseviyor -- 9 Haziran 2020; 22:27:17 >
  • Ryzen 5 2600 almayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim yoksa alayım mı? Çok fiyat farkı olur mu 5 serisi olan 3600'de? Şu an 2600'de en uygun fiyat 1200 civarı.
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    ihtiyaciniz varsa Alin derim. Ha beklerim Ben dersen indirim ile ram power kasa gibi ürünleri alabilirsiniz Daha sonra Anakart islemci alabilirsiniz. Dolar ve tr fiyati için henuz erken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı ve anakart aldım işlemci eksik. Yeni çıkacak olan 3600 serisinin çıkması uzun sürer mi daha ve fiyat farkı çok olur mu ondan soruyorum.
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    haziran temmuz gibi deniyor belli değil
  • peki bu seriden hangisi laptop sistemler icin olacak ?

    elimde 1600luk 16gb ramli pc var. degistiricem buyuk ihtimalle gerci oyun da oynamiyorum sadece ufaklik cizgi film izlesin diye tvye bagladim onlar bakiyor.

    lakin elimde 2500u islemcili acer laptop var (https://www.notebooksbilliger.de/acer+aspire+3+multimedia+notebook+414001 ben aldigimda 499 euro idi simdi 440 euro )

    desktop`u yeniliycem lakin aklima simdi laptop geldi. cunki masada monitorun yanina bagliyorum laptopu iki ekrandan calisiyorum. bunu desktop pcde yapamiycam cunki calisma masama sigmiycak.

    o yuzden merak ettim. eger 3600 ayarinda islemci laptoplara gelirse belki laptop alirim. 1600luk islemciyi zorlayacak islem yapmiyorum pek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 6 Mart 2019; 11:7:58 >




  • 3000 serisini bekleyen arkadaşlar için ufak bir hatırlatma paranızı dolar yapıp beklemenizi öneririm malum döviz kuru yükselişte. TL olarak elinizde tutarsanız zararlı olabilirsiniz.

    Ryzen 2700x kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki her türlü oyun ve uygulamada fazlasıysa güçlü bir işlemci yeni seri beklemek istemeyenler 2700x her türlü memnun edecektir. Kampanyalar ile 1800-1900 lira civarında bulunabiliyor.
  • nisan 2019 itibariyle 2600x veya 2700x alma arifesindeyim.Acaba beklesem mi temmuze kadar.. 3 ay var daha... 3600x veya 3700x düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    8700k tokatlayan ryzen 3
    8700k 14nm , Ryzen 3 7nm bunu gözönüne aldınız mı? 7nm nere 14nm nere?

    Şuan kullandığım 8700k 5.2ghz 1.39v ile görüyor belki daha iyi anakart ile yukarı çıkar.

    Fanboyluktan saçmalıyorsunuz iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok acil değilse AMD nin yeni işlemcilerinin tanıtımlarını beklemek yararınıza olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir beyler. ne zaman çıkıyor.

    3600x + rtx 2070 lı bir sistem toplamak istiyorum.

    ve artı olarak nasıl bir ana karta ihtiyacım olur.
  • Haziran'da satışta olsa bari yıldım yeminle.
  • İntel bunu beğenmedi

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.